- 1 Mayıs 2018
- 57.872
- 48.655
- 3.873
umarım kristof nolan inceptionda olduğu gibi değişik fim yapacağım diye osuruktan bişey yapmamıştır
o tarz ewt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım kristof nolan inceptionda olduğu gibi değişik fim yapacağım diye osuruktan bişey yapmamıştır
o tarz ewt
osuruktanmı yani
Dun izledim. Filmin sonunda kendimi kisa süreligine bir gerizekali olarak hissettim, filmin buyuk bolumlerini anlayamayinca. Ama sonra tek olmadigimi anlayinca bir rahatlama geldi.
Filmi 2-3 sefer izlemeniz gerekebilir tamamiyle anlamak için
ben begendim ama bazi yerler wtf dedirtiyor
inceptionu sevmediysen bunu asla sevmeszin
birince kez izledim simdi yarin birdaha gidecem
Korona var korona! Sağlıkçısın birde!!!! Püüüüüü...!!!!!!Pathe super ya. 1000 kisilik salonda 20 kisiyle film izledik dün. Yayıla yayıla izledik resmen![]()
@Hidayet Sarıdağ bak Ahmetler Mehmetler yurt dışında da var. Sinemaya gidiyorlar hala.
Çok meraklısınız yav olan bir şeyi sadece Türkiye'de oluyormuş gibi göstermeye.
Korona var korona! Sağlıkçısın birde!!!! Püüüüüü...!!!!!!
Sizin niye aranız limoni? @Berke Deniz @Hidayet Sarıdağ
Barismaniz için Tenet filmine size özel bilet ayartayim, kapalı gişe olan bir salon da!

Hayır be ne limonisi. Türkiye'nin kötülenmesini sevmiyorum ben sadece ne kadar doğru olsa da. Sonuçta aynı rahatlıkta gezen insanlar farklı ülkelerde de var onu diyorum. Sadece bizde varmış gibi konuşulması rahatsız ediyorSizin niye aranız limoni? @Berke Deniz @Hidayet Sarıdağ
Barismaniz için Tenet filmine size özel bilet ayartayim, kapalı gişe olan bir salon da!
Cevap vermeyen herkese koymak isterim.Malum ortamlara düştü mü
Düşmedi, zamunda'ya baktım şimdi. Koyayım diyince filan irkildim baktımMalum ortamlara düştü mü
Cevap vermeyen herkese koymak isterim.