Tepkiler Sonrası Servet Yardımcı'dan Açıklama Geldi

Bu açıklamanın muhatabı kim anlayamadım
Önleyebildin mi cezayı
Yok
E o zaman biye boş boş konuşuyorsun
Konsantrasyonumuz bozulmasın demeyi ben de biliyorum. Sen icraat için ordasın ama daha karara itiraz edecek kadar bile cesaretin yok. Şutlarlar dimi uefadan hemen. İşe yarar bi herif olsaydın hakkını sonuna kadar arasan da kimse bişey demezdi. Ama varlığıyla yokluğu bir herifsin. Korkmakta haklısın

Şenez erzik de fenerliydi ama tuttuğunu koparıyordu anasını satayım... Olay olmuş bitmiş inancım tam da vıdı da vıdı...

rte göreve

,

Olay budur. Servet Yardımcı Türk futbolundan ellerini çekmelidir. Tff başkanlık adaylığını çekmeli sonra da Uefa'da onun yerine gerçekten iş yapacak biri getirilmelidir.

Bunların derdi zaten milli takım elensin de servet seçilsin idi. Ama adalet yine şaşmadı. Milli takım bal küpünün içine düşüp çeyrek final yaptı.

Allahin adaleti şaşmaz Servet. Herşey büyükeksi aleyine giderken 15 günde rüzgar tersinie döner böyle

TFF’ye daha çok tepki gelsin diye ceza almamıza bile neden olmuştur bu pislik.

Bu herifi bu vesileyle bertaraf edebilirsek acayip olur

Sus lan meymenetsiz herif.
Ceza verilmiş, her şey bitmiş ondan sonra çıkmış yok haksız ceza bilmem ne. Onu ben de söylüyorum.
Sen UEFA'da görevli değil misin ne yaptın değiştirmek için bu cezayı, mutlaka haberin olmuştur.

IMG_7775.gif

Buyukekşi bunu iyi kullanmali

Geri
Üst Alt