Tercüman Mert Çetin İle Yola Devam

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
O isim Galatasaray ile devam ediyor

tsn_haber_detay.asp

Galatasaray'da tercümanlık görevi de yürüten Mert Çetin'in gönderildiği iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

İşte işin aslı.

Çok uzun süredir Galatasaray'da görev alan Mert Çetin'in, takımdan gönderildiği iddia edilmişti. Ancak işin aslı şu şekilde.

Takıma yeni gelen teknik direktör Cesare Prandelli'nin, İngilizcesinin çok iyi olmaması sebebiyle, İtalyan hoca kendisine yeni bir tercüman istedi. Takımda tercümanlık görevi de yürüten Mert Çetin'in ise görevi yalnızca bundan ibaret değil. Uzun süredir kulüp bünyesinde çalışan Mert Çetin, ayrıca A Takım İdari Menajeri ve Medya İlişkileri Florya İrtibat Sorumlusu Cenk Ergün'ün yardımcısı olarak A Takım İdari Menajeri yardımcısı görevini yürütüyor ve bu göreve devam edecek.

Ayıca Mert Çetin'in sözleşmesi yakın zamanda yenilenmişti.

TurkFutbol.Com

O isim Galatasaray ile devam ediyor Turkfutbol.com Futbol Haberleri

İtalyancası iyi değilmiş işte ne diye devam ediyor ?

kimin torpillisi yahu bu.. yillardir kadroda

"A Takım İdari Menajeri yardımcısı görevini yürütüyor ve bu göreve devam edecek."

Prandelli'nin tercümanı olarak çalışmayacak yani. Haberleri okuyun yahu.

"A Takım İdari Menajeri yardımcısı görevini yürütüyor ve bu göreve devam edecek."

Prandelli'nin tercümanı olarak çalışmayacak yani. Haberleri okuyun yahu.

Başlıkta tercümanlığa devam edecek yazmıyor zaten ;)

Ha bunu da beğenmediysen sen uygun bir başlık yaz o zaman. Fırçaya gerek yok.

Sempatik adam kalsın işte.

Şanslı da kerata orası da ayrı.

Benim şöyle işim olsa orada yatarım. :D

Başlıkta tercümanlığa devam edecek yazmıyor zaten ;)

Ha bunu da beğenmediysen sen uygun bir başlık yaz o zaman. Fırçaya gerek yok.

Tercüman olarak devam edeceğini düşünen arkadaşlar olduğunu düşündüm başlık altındaki yorumlardan. Onlara hitaben yazdım. Haberi okuyun derken de onları kastettim.

Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem özür dilerim.

Takimda sadece İtalyan yok.8 tane yabancimiz var.Onlarin tercumanligini yapar artik

Prandelli'nin tercumani olmak icin CV'yi nereye gonderiyoruz?

Ingilizce, Hollandaca, Almanca, tercume edebilecek seviyede de Italyanca ve Ispanyolca bilmek yeterli sanirim ;d

-Mert'i gondermemeleri lazim. Akademik seviyede Italyanca'ya hakim olan gelecekteki tercumana dikkat edilmeli, iyi secilmeli..

Diger yabanci oyuncular da var, kalmasi gerekirdir..

Önemli olan hocanın dili . Ha belki İtalyanca bilen birisi gelir . Prandellinin söylediklerini Mert'e tercüme eder . Mert de futbolculara portekizce ve ingilizce çevirir . Portekizceyi çok iyi çeviriyor Mert .

Turk pasaportu varmiymis. varsa iyi transfer. yoksa daha kaliteli birine harcamamiz lazim yabanci kontenjanini.

Omuza torenindeki bacimizin italiancasi iyiydi. O gelsin.

herkes gider reis kalir. isini iyi yapiyor kalsin

Geri
Üst Alt