Tercüman Samet'ten Yargıtay Açıklaması !

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Samet Güzel'den Yargıtay açıklaması!

17.01.2014 Cuma 21:04

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Samet Güzel, ceza aldığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

170120142102468429424_2.jpg

Yargıtay kararı açıklandıktan sonra ceza alan isimler arasında yer aldığı iddia edilen FenerbahçeKulübü eski tercümanı Samet Güzel, Eurosport.com Türkiye'ye konuştu. Samet Güzel yaptığı açıklamada kendisinin herhangi bir ceza almadığını ifade etti. Alper Aslan'ın sorularını yanıtlayan tercüman Samet Güzel, kendisinin verilen cezaya itiraz etmediği için Yargıtay'a gönderilen dosyada ve açıklanan kararda yer almadığını dile getirdi. Samet Güzel şunları söyledi;

"Benim zaten mahkeme tarafından verilmiş 1 yıl 14 günlük cezam vardı. Bu ceza daha sonra denetimli serbestlikle kaldırıldı. Yani olay şöyle oldu. Mahkeme bana 5 sene içerisinde bir olaya karışmam halinde bu cezanın onanacağını tebliğ etti ve cezamı kaldırdı. Ben de bu karara itiraz etmedim ve Yargıtay'a müracaatta bulunmadım. Kamuoyunda 2 veya 3 yıl ceza aldığım yazılıyor. Bunun hiçbir geçerliliği yok. Ben Yargıtay'a itiraz etmedim ve benim bir dosyam bulunmamaktadır."

Kaynak: Eurosport

Bu adam çok şey biliyor. Ama hepimiz iyi biliyoruz ki tehdit ediliyor ve susuyor.

Şuraya dikkat; " Yargıtay'a müracaatta bulunmadım "

Şu adama öyle gıcık oluyorum ki caneri emreyi bunu üst üste koyacan ... Neyse!

Şu adama öyle gıcık oluyorum ki caneri emreyi bunu üst üste koyacan ... Neyse!

Neden? İstifa edip çekilmesini bilecek kadar mertlik göstermiştir ve Alex'e de destek çıkmıştır.

o kadar omurgasız fb'linin yanında bence dik durmasını bildi.

bir şeyler biliyor da konuşmuyorsa da bu ülkenin adeletsizliği.

FB yöneticilerinin mafya ile münasebetini biliyoruz , adamı iki günde harcarlardı.

Vederson isini pisirmisti bu.

Neden? İstifa edip çekilmesini bilecek kadar mertlik göstermiştir ve Alex'e de destek çıkmıştır.

o kadar omurgasız fb'linin yanında bence dik durmasını bildi.

bir şeyler biliyor da konuşmuyorsa da bu ülkenin adeletsizliği.

FB yöneticilerinin mafya ile münasebetini biliyoruz , adamı iki günde harcarlardı.

Adamın kıçına tenekeyi bağlayıp gönderdiler ne istifası dik durması ...

Adamın kıçına tenekeyi bağlayıp gönderdiler ne istifası dik durması ...

gönderdiler çünkü çıkıp başkanım her konuda haklı , Alex camiaya zarar vermek istiyor demedi.

Bu duruşu kağıt üzerindeki istifadan daha gerçek bir istifadır benim gözümde.

Aziz'in sike yaptigi dogru mudur bari onu söyle bize Samet, bir de senin agzindan duyalim.

Geri
Üst Alt