- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
Donk neymiş ya Sivaslı Da Costa varken
layful:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'in kurallardan haberi yok. 5 sene Türkiye'de futbol oynamis yabancilar belirli sartlar yerine getirilirse türk pasaportu alabiliyorlar. Terim sadece hayal kuruyor, Niasse ve Donk'un yerli olma ihtimali yok.
Bu arada su adam milli takima alinir yakinda. Türk pasaportu var.
Rafael Marques - Spielerprofil - transfermarkt.de
5 sene ve daha fazla ülkede top oynayan adamlar türk pasaportu alabiliyor demistim. Buna göre hemen listeyi hazirladim. Türk pasaportu alabilecek adamlar sunlar:
Isaac Promise - Milli takimda oynayamaz
Bobo - oynayabilir
Jerry Akaminko - Milli takimda oynayamaz
Ante Kulusic - oynayabilir
Zydrunas Karcemarskas - Milli takimda oynayamaz
Marek Sapara - milli takimda oynayamaz
Gustavo Colman - oynayabilir
Tomas Sivok - milli takimda oynayamaz
Filip Holosko - milli takimda oynayamaz
Cristian Baroni - oynayabilir
Not: Batalla da türk liginde kalsa pasaportu alma ihtimali vardi. Artik ülkemizi terk ettigi icin o ihtimal ortadan kalkti.
Yani türk pasaportunu alip milli takimda oynayabilecek sadece 4 tane oyuncu var.
Bunlarda nekadar faydali olabilir orasini bilemem.
Donk'u alırdık kesin stopere TD olarak kalsaydı.
Sonra Burdisso´dan mahkum kalacaktik.
Evet ihtimal dahilinde bu durum.:wink-34:
Burada herkez zannediyorki Doria´lar, Vidic´ler, Rano´lar sirada bekliyorda, sadece teknik direktörler Veto ediyor. Büyük baliklar olmayinca, mecburen kücüklerine yöneliyorsun. Donk iyi bir stoper. Hollanda ligindede iyidi kendisi, Kasimpasa´ya transferi süpriz oldu. Daha iyisini alamiyorsan gidip Donk´u alirsin tabi.
Benim mesajımın neresinden Donk'u küçümsediğim hissine kapıldın ya da doğrudan Fatih Terim savunması mı yapmaya çalışıyorsun ? Ortalama zekaya sahip biri bunları bilebilir zaten.
Kardes kusuruma bakma, burda o kadar bos yere sallayan varki, bizimde piskolojimiz zayifladi. Benim hatam bu sefer.
Donk hayatinda izlemis olanlar varmi bilmem ama, onun kadar komple bir Türk Stoperi yok piyasada. Hem boyu uzun hava hakimiyeti yerinde, geriden oyun kurabiliyor ve bir orta saha oyuncusu kadar teknik var adamda ve hantal degil. Pozisyon almasi ve kademe anlayisi ortalama Türk stoperlerinden yüksek.
Eger bu adama türk statüsü gelirse faydali olur.