Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Gelen ve gidenleri görünce bana hak vereceksiniz. Hem gidenler, hem gelen sürpriz isimler olacak. Bunun bütün sorumluluğunu ben üzerime alıyorum. Galatasaraylılar için en doğru karar ne ise onu uygulayacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda bize uygun isimleri alacak, hedeflerimizde bize yardımcı olmayacağını düşündüğümüz isimlerle ise yollarımızı ayıracağız"
AGA BE hocam kandırılmış
Transfer olayında , özellikle santrafor transfer edemediğimiz için yönetime cok kızıyoruz ama FT de sütten çıkmış ak kaşık degil.. Zaten yukarıdaki beyanı ile tüm sorumluluğu üstlenmiş.. Şunu unutmayalım, Scout sefi Emre yi onceki donemde FT getirmişti. Yine dış işlere, transfer konularına bakan Sükrü Haznedar FT nin ekibinden..
Hocanın onayı olmadan Floryada kuş bile ucmayacagını biliyoruz. Hoca Maicon , Fegouli yi de satmak istedi ama transfer olmadı. Hadi bakalım şimdi onlardan nasıl randıman alacaksın? Ozellikle Fegouli ye Ligde yer vermedin, şimdi CL de mecbursun oynatmaya.. Ahhh hocam ahhh..
Transfer olayında , özellikle santrafor transfer edemediğimiz için yönetime cok kızıyoruz ama FT de sütten çıkmış ak kaşık degil.. Zaten yukarıdaki beyanı ile tüm sorumluluğu üstlenmiş.. Şunu unutmayalım, Scout sefi Emre yi onceki donemde FT getirmişti. Yine dış işlere, transfer konularına bakan Sükrü Haznedar FT nin ekibinden..
Hocanın onayı olmadan Floryada kuş bile ucmayacagını biliyoruz. Hoca Maicon , Fegouli yi de satmak istedi ama transfer olmadı. Hadi bakalım şimdi onlardan nasıl randıman alacaksın? Ozellikle Fegouli ye Ligde yer vermedin, şimdi CL de mecbursun oynatmaya.. Ahhh hocam ahhh..
Renkdaş adam manyak mı ki şampiyon olmuş kadrodaki tek forvetini sattırıp yerine kimseyi aldırmayarak bir sonraki şampiyonluğu feda etmeyi göze alacak? Ve bunu ne uğruna yapacak, neyi amaçlayacak? Peki iki forvet bir stoper istiyorum açıklamasını kim yaptı?
Gelen gidenlere şaşıracaksınız derken bunu kastetmiş olacağını düşünemeyiz herhalde. Kaldı ki ben şaşırmakla kalmadım küçük dilimi yuttum. Herhalde Gomis'i kastetmişti ve Modeste'yi alarak doğru bir iş yapılacağını düşünüyordu.
Yani bu beyanıyla yapılan şu saçmalığı savunuyor olamaz. Dediğim gibi bu kadar beceriksiz olduklarını kestiremedi sadece ki bunu hiçkimse kestiremez. Dünya da sezona forvetsiz başlayan ilk ve tek takımız. Üstelik CL tarihinin en kolay kurasını çekmişken.