Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.078
- 48.590
- 4.843
Şenol Güneş yeni milli takım hocamız olacaktır , inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenol Güneş yeni milli takım hocamız olacaktır , inşallah
Fiko ağlaya ağlaya verirher fırsatta ülke şeref haysiyetten dem vuran tinerciler..Sence şenol güneşi gönderirlermi milli takıma??
CB filan devreye girerse mecburen göndericekte onlar çıkar ağlarlar sağı solu yalarlar hocalarıyla sezonu bitirirler.Herkes Galatasaray gibi büyük bir camia değil altında ezilirler şenolla milli takım haberleri çıktığı an...
Fiko ağlaya ağlaya verir![]()
göreceğiz FT başarılı olsun da bizden uzak olsun iyi bir hava yakaladık egosu olmayan bir hoca ile başarıyı yakalama şansımız var sonunda.öyle olacak ama yinede bir yolunu bulur onlar.Bizim stat için mecidiyeköyde yolu kaplıyor E-5'in ortasına kadar gelmiş şu olmuş yan yatmış çamura batmış dediler 10 senede dünya araziden feragat ettik öyle yaptılar bizim stadı adamların stadını ise 2 senede çat diye diktiler ne anıtlar kurulu ne avukatlar kimse sesini çıkartamadı...
Tinerciler bi şekilde yolunu yapar herkes Galatasaray değil kalksın hocasını milli takıma kavga dövüş edip göndersin....
göreceğiz FT başarılı olsun da bizden uzak olsun iyi bir hava yakaladık egosu olmayan bir hoca ile başarıyı yakalama şansımız var sonunda.
Abdullah Avcı'yı beğendiğimi veya istediğimi söylemedim.ayarlananlar aptulla avcıyı destekleyebilir..Şak şaklamıyoruz ülke milli takımı için en doğru adam Fatih Terimin arkasında duruyorum nacizane..
Yarın milli takım yenilirse ukrayna bayrağımı açacaksın? Yahu size laf anlatılmıyor yada gerçekten nankörsünüz..
Kardeşim diyelim ki hoca bıraktı gitti milli takımı?Dünya kupasına gelen hoca götürebilirmi şu anda şu günde bizi dünya kupasına götürecek tek hoca Fatih Terim..
Biraz saygı yahu milli takım hocasına biraz saygılı olun sevmeyin tamamda milli takım yenilsin hocayı yerden yere vuralım kafasını bırakıverin bir zahmet..
"İster onu alırım, ister bunu alırım" malca bi cevap. Bi Milli Takım hocasının oyuncu havuzundaki en kariyerli, en iyi kulüpte oynayan, formu da oldukça üst düzey oyuncusunu çağırmaması takımın menfaatleri doğrultusunda değildir. Takımın menfaatleri doğrultusunda olmayan bi karar alıyorsa da bunun sebebini açıklamak zorundadır normal bi düzende.Onu niye almamış bunu niye almamış
@Talha Küllü ister onu alırım ister bunu alırım dedi hocambasın toplantısını dinle bir daha sen ve senin gibilerine gereken cevabı vermiş işte dans et kuduro dinle iyi gelir...
Abdullah Avcı'yı beğendiğimi veya istediğimi söylemedim.
Şakşaklıyorsun.
Milli Takım'ın yenilmesini istediğimi, yahut Ukrayna'yı desteklediğimi ima eden en ufak bi ifadem olmadı.
Bana anlatman gereken bi laf yok.
"Hoca bıraksın gitsin" demedim. "Başka biri gelip Dünya Kupası'na götürür" demedim.
"Milli Takım yenilsin" falan demedim.
Şizofrenliğini bi kenara bırak, halüsinasyonlarına son ver. Söylemediğim lafları, imaları, üzerine oturduğun şeyden üretip de burda kafa ütüleme çabalarına girip kendini gerizekalı konumuna düşürme. Yazdığım mesaj yalnızca Fatih Terim'in Arda ve diğerlerini neden kadroya çağırmıyor olmasını açıklaması gerektiği odaklıyken, ona değinmeyip tamamen farklı şeylerden bahsetmen sanıyorum ki zekanın gerekliliklerini yerine getiriyor olmanla alakalı.
"İster onu alırım, ister bunu alırım" malca bi cevap. Bi Milli Takım hocasının oyuncu havuzundaki en kariyerli, en iyi kulüpte oynayan, formu da oldukça üst düzey oyuncusunu çağırmaması takımın menfaatleri doğrultusunda değildir. Takımın menfaatleri doğrultusunda olmayan bi karar alıyorsa da bunun sebebini açıklamak zorundadır normal bi düzende.
Benim kudurduğum yok, Terim'in sebebini açıklaması gerektiğini belirtmiş, ama sizin gibi şakşakçılar olduğu sürece istediği gibi at koşturabildiğini söylemişim. Görünen o ki sen baya içerlemişsin bu duruma ve olmayan şeylerle dolu uydurma bi mesaj yazıp, ardından hızını alamayıp bana sarmaya çalışmışsın. Son derece acınası bi haldesin.
Mevzu zarar veriyor çünkü çok haşmetli Terim hoca olayı açıklamıyor. Bilinmeyen bi olay üzerinden spekülasyonlar dönmesi çok normal. Açıklasa ya hak vereceğiz, mesele kapanacak. Ya da Ömer Toprak'ın çağırılmama/Milli Takım'a gelmeme mevzusunda olduğu gibi hak vermeyeceğiz ama en azından olayı bildiğimizden mesele uzamayacak. Israrla bunun konuşulması son derece doğal bişey.adam istediğini alır istemediğini almaz arda turan burak yılmaz mevzusu zarar veriyor.
Israrla herkes bunu konuşuyor basın toplantısında bunun haricinde sorusu olan varmı dedi çıt çıkmadı...
Sen dedin ve ya demedin ama bu forumun çoğusu yenilsekte hocaya kaydırsak diye bekliyor.
Malca bir cevap değil bunu anlamayacak kadar acınacak haldesin adam çıksa açıklasa arda belki milli takım formasını hiç giyemeyecek itibarsızlaşacak yada Fatih Terim görevini bırakmak zorunda kalacak...
Nedir yani 2 ay sonra arda döner yada dönmez bize düşen hocaya kaydırmaktansa milli takımı ve hocasını desteklemek...
Daha detaylı şöyle söyeliyim Fatih Terim:İster öyle alırım ister böyle alırım... bu kadar basit...
Mevzu zarar veriyor çünkü çok haşmetli Terim hoca olayı açıklamıyor. Bilinmeyen bi olay üzerinden spekülasyonlar dönmesi çok normal. Açıklasa ya hak vereceğiz, mesele kapanacak. Ya da Ömer Toprak'ın çağırılmama/Milli Takım'a gelmeme mevzusunda olduğu gibi hak vermeyeceğiz ama en azından olayı bildiğimizden mesele uzamayacak. Israrla bunun konuşulması son derece doğal bişey.
Forumun çoğu beni ilgilendirmez, sen benle muhattap oluyorsun, ben senle. Forumun çoğundan sorumlu değilim ben.
Malca bi cevap. Verdiğin gerekçe Arda ve Terim'in kariyerini ilgilendirir sadece. Bi teknik direktör en iyi oyuncusunu oynatmıyorsa açıklama yapmak zorunda. "İster oynatırım, ister oynatmam" diyemez. Normal ülkelerde, takımlarda durum budur ama biz normal değiliz işte. Şakşakçılığı seviyoruz. Pep, Yaya'yı veya Hart'ı neden oynatmadığını açıklamasaydı spekülasyonlar bitmezdi. Bu da kulübüne zarar verirdi mesela. Ama açıkladı, hak verenler de oldu hak vermeyenler de. Sonuçta ne oldu peki? Olay kapandı ve gayet huzurlu bi biçimde görevlerine devam ediyor herks.
90 dakika boyunca Milli Takımı desteklerim. Belki hocasını da desteklerim. Ama 90 dakika dışında bunu yapma zorunluluğum yok ortada bi adaletsizlik söz konusuysa. Sen Prandelli'yi destekliyor muydun Galatasaray'dayken? Yok. "Aptulla" Avcı'yı destekliyor muydun? Yok. O zaman bana masal anlatma. Kendini komik duruma düşürüyorsun ısrarla.
Detaylı olmadığını açıkladım. "İster böyle alırım, ister öyle" mantıklı bi açıklama değil. "Buranın patronu benim, işinize gelirse" demek o. Sen sineye çekiyorsan tebrikler. Ben kişilerin değil, Milli Takım'ın menfaatiyle ilgiliyim.
![]()
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, uzun süredir kadroya alınmadıktan sonra bu hafta tekrar çağrılan Ömer Toprak ve Euro 2016'dan sonra ilk kez aday kadroya davet edilen Caner Erkin ile ilgili şunları söyledi:
“Ömer Toprak'ı açıkçası yaşanan bir olaydan sonra almadık. O arada sakatlıklar oldu, yarın yine burada olmayabilir. İnanın bana şahsi bir şeyimin olması mümkün değil. Mesela bu prim meselesi dediniz ama değil. Sonuçta bunlar olur. Takibimizi devam ettirdik. O günlerde düşünmedik, şimdi düşündük. Ömer’i hep geniş kadroya yazdık. Almasak da onlar benim futbolcum. Caner’e gerekçesini karşılıklı oturup açıkladım. Belki Hasan Ali iyi olsa hiç almayacaktım. Bu benim kendi tasarrufum, ister öyle alırım, ister böyle alırım. Ayrıca Caner’in sağlık durumu var. Bugün ilk defa idmana çıkacak. Hasan Ali geliyordu, son dakika bir risk taşıyabilir diye almadık. Bizim için önce sporcu sağlığı geliyor. Gökhan Töre'yi almadım mesela. Ömer mevzusu için değil, biraz daha forma girmesi için. Ömer-Gökhan-Hakan da bir arada olabilir. Şu anda en iyi arkadaşlar, biz dışarıda kaldık. Futbolun da güzelliği budur, sonunda onlar tamir ederler, etmeliler.”
Ajansspor