Terim: "Januzaj'ı A Milli Takım'a istiyoruz"

Ahmet Şimşek

Ulubatlı Souness
A Milli Futbol takımının tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, hangi milli takımı seçeceği soru işareti olan Manchester United'ın genç yıldızı Januzaj'ı istiyor.

375691_heroa.jpg

Sezon başında Galatasaray'daki görevinden kovulan ve A Milli Takım'ın başına geçen Fatih Terim, Galatasaray geçmişi ve milli takımdaki geleceği ile ilgili konuştu.

Manchester United'ın 18 yaşındaki yıldızı Adnan Januzaj'ı A Milli Takım'ın kadrosuna katmak için uzun bir süredir uğraştıklarını belirten teknik adam, "Bu transferin gerçekleşmesi için bizim ihtiyacımızın olması ve şartların uyması lazım. Ben ve başkanım bu konu için uğraş veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, Avrupa Şampiyonası için zirve yarışında Hollanda, Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'nın arasında geçeceğini de iddia ederken Süper Lig için ise "Lig yarışında Galatasaray ve Beşiktaş henüz bitmiş değil. Her hafta puan farkı bir açılıyor bir kapanıyor." dedi.

Oyuncu devşirmenin gündemlerinde olmadığını söyleyen Terim, "Akhisarlı Niasse, Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyleyince bu konu gündeme geldi. Bir futbolcunun Türk Milli Takımı'nda oynamak istemesi gayet doğaldır. Kendini Türk hissettiğini söyleyen herkes Türk'tür. Ben hemen devşirme oyuncu alıp oynatacağım demiyorum. Sadece pencere açıyorum çünkü bu uygulama dünyada çok var. Rakiplerimizde de var." şeklinde konuştu.

Goal.com

Türkiye'de oynama ihtimalim yok demişti vakti zamanında.

+ Yabancı kuralından haber ver hoca.

Çocuğun gerizekalı olduğunu sanmıyorum.

Hayatını kurtar çocuk.

türk futbolunu yöneten adamlar ne kadar yüzsüz insanlar. ananin ligine yabanci kisitlamasi koyuyorsun sonra gidip elin brezilyalisini, senegallisini, birak türkce'yi belki haritada bile türkiye'yigörmemis adamlari türk yapmaya calisiyorsun. türk futbolunu batakligin icine soktunuz ve gün gectikce daha da cok batiriyorsunuz. bu veleti türk vatandasi yapmak icin anasina babasina ne kadar rüsvet vereceksiniz acaba?! nasil olsa ülke rüsvetle yönetiliyor, bir sakincasi olmaz.

Ne mal bir ülkeyiz ya. Siyasetinden futboluna hepsi ayni kafada. Ulan yabanci siniri getiriyorsun ama milli takimina yabanci oyuncuyu yerli yapmak istiyorsun. Şunu dünya da kime anlatsan kahkahalara boğulur.

I am the one who knocks!

Hakan Çalhanoğlu gibi yedeğin yedeği olmak istiyorsa seçebilir tabi, kendi bilir.

türk futbolunu yöneten adamlar ne kadar yüzsüz insanlar. ananin ligine yabanci kisitlamasi koyuyorsun sonra gidip elin brezilyalisini, senegallisini, birak türkce'yi belki haritada bile türkiye'yigörmemis adamlari türk yapmaya calisiyorsun. türk futbolunu batakligin icine soktunuz ve gün gectikce daha da cok batiriyorsunuz. bu veleti türk vatandasi yapmak icin anasina babasina ne kadar rüsvet vereceksiniz acaba?! nasil olsa ülke rüsvetle yönetiliyor, bir sakincasi olmaz.

Terim'e sormuşlar boynun neden eğri? Nerem doğru ki demiş. Demirören de patlatmış kahkahayı.

eskiden milli takimi secmeyenlere hain gözüyle bakardim. suan ise yapabilecekleri en dogru is bizim milli takimi secmemek. yalakalarin yönettigi milli takimdan hayir mi gelir allah askina. bir futbol zevkimiz vardi onun da icine ettiler. ne milli takim ne lig zevk verir oldu artik.

Bu adamdan nefret ediyorum.

İhtimal dahi vermiyorum. İngiltere için şansı var yanlış bilmiyorsam. Ayrıca ekim ayında çıkan haberlerde Belçika'yı reddettiği yazılmıştı. Belçika gibi yükselen bir devi reddediyorsa İngiltere favori görünüyor.

Yazıma eklemeyi unuttum. Salak mi lan bu cocuk da düşüşte olan Türkiye yi seçecek.

I am the one who knocks!

Sen ilk once yabanci sinirini kaldir, ondan sonra istedigin kadar yabanci evlatlari Turk Milli Takima alirsin..

İngiltere'yi seçer süreklide 11 oynar.Bize gelirse ümit milli takımında yedek oturur.

Boyle bir secim yaparsa Alperin Fener secmesinden bir farki olmaz

Bunlar hepten sapıttı.

Geri
Üst Alt