Terim: "Januzaj'ı A Milli Takım'a istiyoruz"

yalnız mesut ılkay gokhan ınler eren derdıyok turk mıllı takımını secse cok ıyı takım olurduk

Senin bu çocukta bir gram emeğin yok gel bizim takım için oyna..

Doğru olanı yapmış..

Az bekleseydin.. bari gruptan çıksaydı ondan sonra başarısına çamur ataydın..

Daha gerçekleşmemiş başarıyı çekememek.. neyin kafasıysa artık helal olsun : )

iyi anlayamadin sen galiba olayi. Ben diyorumki yeni sartlara gore grubtan cikmak basari swyilmaz ha lider cikarirsa ozaman sayilir. Ulan uefa artik en iyi ucunculer bile katilabilir diyo bu sekilde katilmak basari felan olmadigi gibi bu sartlara ragmen katilamamasi basarisizliktir.

sacma 1 iddia

by sukru thundergwnt

Vatan haini demek agir da kendi ülkelerini seçmedikleri için saygi duyamam, Mesut kendi kariyeri, gerçek ülkesi için oynamayi tercih etmiş.

Umarim Çalhanoglu bunlar gibi olmaz.

Vatan haini demek agir da kendi ülkelerini seçmedikleri için saygi duyamam, Mesut kendi kariyeri, gerçek ülkesi için oynamayi tercih etmiş biri.

Umarim Çalhanoglu bunlar gibi olmaz.

Özür dile diyorum Sükrü niye uzatiyorun daha.

Sen eger bir sportif karar icin bu ikisine vatan hainine diyebiliyorsan bende sana bir spor olan futbolu milli dava ya cevirdigin icin futbol teröristi diyebilirim. Özür dilersen kapanir bu konu aslinda.

Ultimatom

Özür dile diyorum Sükrü niye uzatiyorun daha.

Sen eger bir sportif karar icin bu ikisine vatan hainine diyebiliyorsan bende sana bir spor olan futbolu milli dava ya cevirdigin icin futbol teröristi diyebilirim. Özür dilersen kapanir bu konu aslinda.

Ultimatom

futbol teröristle ne alakasi var Hakan yine saçmaliyorsun.

Konuyu gözleriyle oku; Milli takim hakkinda. Milli

Konuyu kapatmaya gerek yok, Januzaj hakkinda benim hakkinda degil maalesef.

futbol teröristle ne alakasi var Hakan yine saçmaliyorsun.

Konuyu gözleriyle oku; Milli takim hakkinda. Milli

Konuyu kapatmaya gerek yok, Januzaj hakkinda benim hakkinda degil maalesef.

Ne mi alaka?

Sizin gibi düsünce ye sahip olanlar futbolun icine ediyorda ondan futbol terörist diyebilirim dedim. Tribünü savas alani yapanlarda sizin gibi düsünenler. Özür dile ve farkli düsündügünü bilelim.

Troll

Bana göre bir profesyonel futbolcunun anne ile babasi türk se, o kişi türk milli takim için oynamali.

Geri
Üst Alt