Terim: "Januzaj'ı A Milli Takım'a istiyoruz"

Troll

Bana göre bir profesyonel futbolcunun anne ile babasi türk se, o kişi türk milli takim için oynamali.

Alakası yok. Bu durum biraz benlik biraz kariyer planlaması. Belki bu adam da mesut gibi kendini Türk hissetmiyordur. Ayrıca daha kaliteli oyuncular ve daha iyi takımlar da oynamak ister herkes. Anne ve baba Türk'tür. Ancak adam belki Türk benliginde yetismemistir.

Tapatalk

Türkiye, Almanya modeline sahip olsa yani yabancı kökenli futbolcular yetiştirse ve bu futbolcular Türk milli takımını seçmese nasıl ortalığı yıkarlar.Sanırım bu ülkede vatan haini olmaktan kaçış yok.

Alakası yok. Bu durum biraz benlik biraz kariyer planlaması.Ayrıca daha kaliteli oyuncular ve daha iyi takımlar da oynamak ister herkes. Anne ve baba Türk'tür. Ancak adam belki Türk benliginde yetismemistir.

Belki bu adam da mesut gibi kendini Türk hissetmiyordur.

Mesut kendisini türk hissediyor, kendisi ve ailesi her zaman türk oldugunu demişti bile.

'I will always be Turkish' - Why Mesut Ozil is worshipped in Turkey - Goal.com

Mesut: "My family and I will always be Turkish but I was born and I live in Germany. I feel more comfortable in a Germany shirt."

Neden Almanya'yi seçtigi:

"I was born and raised in this country. I was successful with their Under-21s and I feel good here. I chose Germany for that reason. There's no reason why I wouldn't be successful with them."

Demek ki daha iyi kariyer olmasi için Almanyayi tercih etmiş

Mesut kendisini türk hissediyor, kendisi ve ailesi her zaman türk oldugunu demişti bile.

'I will always be Turkish' - Why Mesut Ozil is worshipped in Turkey - Goal.com

Mesut: "My family and I will always be Turkish but I was born and I live in Germany. I feel more comfortable in a Germany shirt."

Neden Almanya'yi seçtigi:

"I was born and raised in this country. I was successful with their Under-21s and I feel good here. I chose Germany for that reason. There's no reason why I wouldn't be successful with them."

Demek ki daha iyi kariyer olmasi için Almanyayi tercih etmiş

ŞÜKRÜ

İngilizce bilmediğim için yazdıklarını anlamıyorum . Bende kendimi türk hissetmiyorum diye bir konuşmasını okumuştum basında. Yani iki yolu var ya kariyer ya benlik meselesi.

Tapatalk

Geri
Üst Alt