GSC Portal Terim ve Demirören’den Hamzaoğlu’na Kutlama!

bizi süründüren lukunkularla uğraştıran terim
son gittiğinde kıcına zil takıp gönderilen de terim
sneijder gelmesin diyen de terim

gören de mourinho sanar.

şu türk milleti geçmişini ne çabuk unutuyor.

Geçmişini unuttuğun belli 6 şampiyonluk 1 uefa cup kadıköy de zafer son 2 süper kupafa fenere basan son 15 derbiyi kaybetmeyen sayısız diğer kupalar

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne var bunda simdi ?!
nazik bir ugurlama olmus isde. konusulacak konu bile degil veya elestirilecek daha dogrusu.

bizi süründüren lukunkularla uğraştıran terim
son gittiğinde kıcına zil takıp gönderilen de terim
sneijder gelmesin diyen de terim

gören de mourinho sanar.

şu türk milleti geçmişini ne çabuk unutuyor.

-Pogba´daki yetenegi kesif edemeyen, istemeyip gönderen de Ferguson
- Hargreaves´lere 30 Milyon ödedip, bizi Djemba Djemba´lar ile ugrastiran Ferguson
- Giderayak takimi batirip, sabote eden de Ferguson.
- Moyes´i getirerek sabotaji tamamlamis olan Ferguson

gören de Alex Ferguson sanacak.

Son düzenleme:
Haberin içeriği tutarlı değil. Ne pastası kebaplar kutlamışlardır.

y%25C4%25B1ld%25C4%25B1r%25C4%25B1m-demir%25C3%25B6ren_542340.jpg

Eglenceden basina sizan görüntüler. Aynen burada arkadaslarin iddia ettigi seyleri kutluyorlar... (!)

-Pogba´daki yetenegi kesif edemeyen, istemeyip gönderen de Ferguson
- Hargreaves´lere 30 Milyon ödedip, bizi Djemba Djemba´lar ile ugrastiran Ferguson
- Giderayak takimi batirip, sabote eden de Ferguson.
- Moyes´i getirerek sabotaji tamamlamis olan Ferguson

gören de Alex Fegruson sanacak.

ferguson 80lerde gelip takimi dunyanin en buyuklerinden biri olarak birakti
ft 2002de sampiyon takima gelip 2 senede takimi batirdi kulubu de iflas ettirdi

ferguson 80lerde gelip takimi dunyanin en buyuklerinden biri olarak birakti
ft 2002de sampiyon takima gelip 2 senede takimi batirdi kulubu de iflas ettirdi

Bir kulübü teknik adamlar degil yöneticiler iflas etirrir. Fatih Terim´de Galatasaray´i 6. siradan alip, sampiyonluk serilerinden sonra Avrupa kupasi sahibi yapti. Benim yazdiklarim ironik, her teknik adamin sacma sapan dönemleri, hatalari var.
Bos argumanlar ile her teknik adami kötüleyebilirsin.

Bir kulübü teknik adamlar degil yöneticiler iflas etirrir. Fatih Terim´de Galatasaray´i 6. siradan alip, sampiyonluk serilerinden sonra Avrupa kupasi sahibi yapti. Benim yazdiklarim ironik, her teknik adamin sacma sapan dönemleri, hatalari var.
Bos argumanlar ile her teknik adami kötüleyebilirsin.

ftnin at kosturmasina engel olmayan yoneticiler iflas ettirmistir bir nevi haklisin

Dünyada herkes kendi ve yandaşlarının çıkarı peşinde koşar, bal tutan parmağını yalar bu net..

ftnin at kosturmasina engel olmayan yoneticiler iflas ettirmistir bir nevi haklisin

Senin fikirine saygi duyuyorum, lakin bana göre onun basarilarini gelire dönüstüremeyen yöneticilerde büyük bir suc vardir. Ne kadar basarili olursak olalim, bu kulüb devamli bir yeniden baslama yasiyorsa, ozaman bu felaket yönetilmesinden dolayidir. O sezon disinda Fatih Terim´in ikinci döneminden daha bile fazla harcayip, kuma gömenleri gördük, yinede batmadik.

Galatasaray batmaz zaten, arkamizda güclü bir devlet iradesi var. Süperlig hunger games gibidir, siyasiler hic bir takimin batmasina izin vermezler.

Senin fikirine saygi duyuyorum, lakin bana göre onun basarilarini gelire dönüstüremeyen yöneticilerde büyük bir suc vardir. Ne kadar basarili olursak olalim, bu kulüb devamli bir yeniden baslama yasiyorsa, ozaman bu felaket yönetilmesinden dolayidir. O sezon disinda Fatih Terim´in ikinci döneminden daha bile fazla harcayip, kuma gömenleri gördük, yinede batmadik.

Galatasaray batmaz zaten, arkamizda güclü bir devket iradesi var.

ft 2. ve 3. donemleri ve de rijkaard disinda para harcanan td goremiyorum. FACT sudur ki ft 2. kez gelmeden once butcemiz gayet haddini bilen ve takim da gercekten takim gibi takimdi. ft gelip hepsini bozdu. ltf ftyi 2. doneminde aklamaya calismayalim

Tupcuyu seven baskanimiz ve teknik direktorumuz var.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şaka maka tüpçüyle aramız düzeldi.Sınırı 6+2 yapsa bari.

Ferguson gibi takimi yerine BBG'deki kizlara odaklanmis, gazetecilere seyimi cekin diyen, bir Portekizli benle boyle konusamaz diye irkcilik yapan, oyuncularini rakibe saldirtan bir hanzoyla Terim gibi bir beyfendiyi karsilastirmayin lutfen. Ferguson gibiler ancak Ingiltere gibi geri kalmis ulkelerde saygi gorur.

ft 2. ve 3. donemleri ve de rijkaard disinda para harcanan td goremiyorum. FACT sudur ki ft 2. kez gelmeden once butcemiz gayet haddini bilen ve takim da gercekten takim gibi takimdi. ft gelip hepsini bozdu. ltf ftyi 2. doneminde aklamaya calismayalim

Skibbe´yi de ekle ve 6 ayda 20 milyon harcatan Mancini... Ikinci döneminde felaket basarisiz oldu, onu zaten kabul ediyoruz. Ama bir transfer sezonundan takim felan batmaz. AIG´nin yillik götürüsü zaten nerdeyse transfer bütcemizden fazlaydi ozamanlar... Bizi maddi olarak batiran da o oldu.

Eger maddi gücü teknik adama bagliyorsan, ozaman Terim nasil ikinci döneminde batirdiysa, öbür iki döneminde de bizi zengin etmistir. Maddi olarak yine kötüyüz, fark ediyorsan birsey degismiyor. Cünkü bu yöneticilerin ciddi anlamda Galatasaray hayrina davranmamasidir.

Ferguson gibi takimi yerine BBG'deki kizlara odaklanmis, gazetecilere seyimi cekin diyen, bir Portekizli benle boyle konusamaz diye irkcilik yapan, oyuncularini rakibe saldirtan bir hanzoyla Terim gibi bir beyfendiyi karsilastirmayin lutfen. Ferguson gibiler ancak Ingiltere gibi geri kalmis ulkelerde saygi gorur.

Bunu kime dedi? :)

20121120.230132_IST176.jpg

Skibbe´yi de ekle ve 6 ayda 20 milyon harcatan Mancini... Ikinci döneminde felaket basarisiz oldu, onu zaten kabul ediyoruz. Ama bir transfer sezonundan takim felan batmaz. AIG´nin yillik götürüsü zaten nerdeyse transfer bütcemizden fazlaydi ozamanlar... Bizi maddi olarak batiran da o oldu.

Eger maddi gücü teknik adama bagliyorsan, ozaman Terim nasil ikinci döneminde batirdiysa, öbür iki döneminde de bizi zengin etmistir. Maddi olarak yine kötüyüz, fark ediyorsan birsey degismiyor. Cünkü bu yöneticilerin ciddi anlamda Galatasaray hayrina davranmamasidir.

skibbeye cok bisey harcanmadi zaten avrupadan elendigimizde forvet ve kaleci almak akillarina gelmisti. mancini harcadi ewt onu atladim sezon ortasi oldugundan

bir futbol takiminin en buyuk gideri oyunculara odenen maaslar ve de bonservistir, ft doneminde de alinan ve satilan 30-40 adamin kulube buyuk zarari olmustur. bu finansal vaziyet sonraki senelerde de devam etmistir. simdiki maddi sikinti gecen sene harcanan essek yuku para, basarili olup gelir saglayamazsak ayni ft donemindeki gibi sonraki donemlere tasacak finansal sikintilar cikabilir. bunun yoneticilerle alakasi pek yok

Geri
Üst Alt