GSC Portal Terim ve Demirören’den Hamzaoğlu’na Kutlama!

Bu fotoğrafla neyi anlatmaya çalıştın şimdi? Mancini ile de aynısı var.

Iyi anlasirlar Fatih Hoca ile. Hoca´yi o sezon tebrik edip, kurdugu takimdan dolayi heyecan duydugunu söylemisti. Yani birini kötüleyip, digerine sallamanin bir anlami yok.

Terimin dönemlerde çok para harcadik diye Terimin yaptiklarini küçümsemek, Mourinho, Ancelotti ve Ferguson'in yaptiklarini küçümsemek gibidir. Az parayla çok basarili olabilmek çok az teknik direktör yapabilmis

Ferguson gibi eski oyunculara, gazeticilere, menajerlere, antrenörlere, kulüplere saldiran adami Terimden beyefendi zannedenler onun hakkinda hiç birsey bilmedigini gösteriyorlar.

skibbeye cok bisey harcanmadi zaten avrupadan elendigimizde forvet ve kaleci almak akillarina gelmisti. mancini harcadi ewt onu atladim sezon ortasi oldugundan

bir futbol takiminin en buyuk gideri oyunculara odenen maaslar ve de bonservistir, ft doneminde de alinan ve satilan 30-40 adamin kulube buyuk zarari olmustur. bu finansal vaziyet sonraki senelerde de devam etmistir. simdiki maddi sikinti gecen sene harcanan essek yuku para, basarili olup gelir saglayamazsak ayni ft donemindeki gibi sonraki donemlere tasacak finansal sikintilar cikabilir. bunun yoneticilerle alakasi pek yok

Tamamda aga AIG´ye girisimiz bize her sene 25 Milyon dolara mal oldu, bu transfer bütcemizden bile fazla degilmi ? Galatasaray ben bildigim bileli sikinti cekiyor, 1996´dan itibaren cok ciddi sikintilar cekiyoruz. Cem Uzan yardim etmeseydi, o dönemler cok zorlanirdik. Hatta durum simdiki basketbol takiminda gibiydi, hatta boykot bile oluyordu antrenmanlarda.

Adnan Öztürk´ün AS´ler ile ilgili aciklamlarini izledin mi ? Bu kulüb futbol disinda, herseyden zarar ediyor. Hatta futboldan bile ediyoruz, ama orada makas dar. Bizi batiran diger harcamalar. Hadi öbür branslarin hic degilse bir prestiji var az cok, o AS´lerin devamli zarar üretmesi normal bir durum degil. Futboldan zararimiz 1 lira, ama genel olarak zararimiz 10 lira oluyor.

Yani bizim aldigimiz formalar, kulübe gelir olarak dönmüyor gibi. Kolpacino´daki ufak Reis vardi, Sabri abi... Bu takimi soyuyorlar, parasini caliyorlar diyordu. Belki haksiz bile degil, bir sistem kurulmus, takim sömürülüyor.

eakoyR.jpg

Tamamda aga AIG´ye girisimiz bize her sene 25 Milyon dolara mal oldu, bu transfer bütcemizden bile fazla degilmi ? Galatasaray ben bildigim bileli sikinti cekiyor, 1996´dan itibaren cok ciddi sikintilar cekiyoruz. Cem Uzan yardim etmeseydi, o dönemler cok zorlanirdik. Hatta durum simdiki basketbol takiminda gibiydi, hatta boykot bile oluyordu antrenmanlarda.

Adnan Öztürk´ün AS´ler ile ilgili aciklamlarini izledin mi ? Bu kulüb futbol disinda, herseyden zarar ediyor. Hatta futboldan bile ediyoruz, ama orada makas dar. Bizi batiran diger harcamalar. Hadi öbür branslarin hic degilse bir prestiji var az cok, o AS´lerin devamli zarar üretmesi normal bir durum degil. Futboldan zararimiz 1 lira, ama genel olarak zararimiz 10 lira oluyor.

Yani bizim aldigimiz formalar, kulübe gelir olarak dönmüyor gibi. Kolpacino´daki ufak Reis vardi, Sabri abi... Bu takimi soyuyorlar, parasini caliyorlar diyordu. Belki haksiz bile degil, bir sistem kurulmus, takim sömürülüyor.

dunyada kar eden futbol kulubu cok azdir zaten. bizim gibi antremana cikan adama 1 milyon eurodan baslayan ucretler veren kulupler haliyle daha cok zorlanir. tabi bu aigler falan kulubu zarara ugratmistir ama anlatmak istedigim sey kulup luce zamaninda bisey harcamiyodu ki? sonra ft gelip onune gelen topcuyu aldi, yazin adam alip kisin yolladi, abuk subuk topcular aldi ve kulubu 7. 8. birakip kacti. herife hic mi laf etmeyelim. eger harcadigi kadar basari saglasa takim yine o duruma dusmezdi

dunyada kar eden futbol kulubu cok azdir zaten. bizim gibi antremana cikan adama 1 milyon eurodan baslayan ucretler veren kulupler haliyle daha cok zorlanir. tabi bu aigler falan kulubu zarara ugratmistir ama anlatmak istedigim sey kulup luce zamaninda bisey harcamiyodu ki? sonra ft gelip onune gelen topcuyu aldi, yazin adam alip kisin yolladi, abuk subuk topcular aldi ve kulubu 7. 8. birakip kacti. herife hic mi laf etmeyelim. eger harcadigi kadar basari saglasa takim yine o duruma dusmezdi

Haklisin bu konuda ama "batirdi" demek agir kaciyor, ben bunu demek istiyorum. Kulübü nir kulüfet altina soktugu dogru. Neyse buna bir cizgi cizeyim de... Ben ozamanlar Lucescu´nun gitmesine karsiydim, bana göre 2000/01 sezonu bir hayal kirikligi olmustur, lakin bir sene sonra kiralik oyuncular ile sampiyon olarak bunu telafi etmisti hoca. NEVER CHANGE A WINNING SYSTEM, Terim´i getirmek büyük bir hataydi.

Bugüne gelirsek...

Bana göre bizim kar etme potansiyelimiz var...

1. Tribünde oturan adamlara para vermeme (Realist transfer bütcesi olusturmak)
2. Diger branslarda kisintiya gidmek
3. Zarar yapan AS´lerden kurtulmak

Bunlar yapilabilse, zaten o kar eden kulüpler arasinda girmeye baslariz. Birde üstüne Riva gibi bir projeyi degerlendirebilirsek cok degisik konumlara gelebilirz. Potansiyel var, ama soyuluyoruz gibi hissediyorum, heyy hayri Cund. Kötüleri degil, biz iyileri örnek alalim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hocamız Hamza,Terim değil ve ben Hamza Hoca ya güveniyorum ama hangi Hamza Hoca ya Akhisar'da olana.Tartışmalar anlamsız şimdi destek zamanı

ulan ne kutlaması adam 2 gün önce babasını kaybetti çok olsa başarılar dilemişlerdir medya üzerimize fena çalışıyor sneijder konusunda milli takımda basıyor koşuyor GS'de bunları yapmıyor demişti dediği dönemlerdede sneijderin performansı bu kadar değildi ama evet hatalıydı rezil burak selçuk gibiler varken yabancı düşmanlığı yapıp sneijder'i eleştirmemeliydi ama her insan hata yapar medya bunu söylediğini yalayacakmı gibi lanse edip fırsat eline geçmişken sneijderi postalama derdinde

Geri
Üst Alt