Terim'den Ayrılık Sinyali!

O dönem ki maddi ferahlık da yok şu an.

2011 yazında stadyumdan kazanılan gelirler, yeni stadyum heyecanı ile dolu tribünlere oynamak, rakiplerin şike sürecinden yıpranarak çıkması ve oyuncu kaybetmesi gibi esktra avantajları vardı.

Şu an Fenerbahçe ve Beşiktaş o dönem çekmediği cezanın da etkisi ile önümüzdeler kadro kalitesi olarak.

Biz ise UEFA'dan ceza almış ve 1 yıl daha yaşlanmış, maddi zorluk yaşayan bir takım konumundayız.

Şu şartlarda Terim dahil dünya üzerinde temeli olan bir başarı kazanacak tek bir antrenör bulamazsın.

Şampiyon olursak 2006 gibi, 2008 gibi ekstrem durumlar gerçekleşirse oluruz. Rakipler de saçmalayacak. Tabi bu da çok zor değil zira sürekli saçmalayan bir Aziz Yıldırım ve olayı saçmalamak olan Beşiktaş gibi panik bir camia var karşımızda.

2006 neyse de,2008'de şampiyonluk yarışındaki bütün rakiplerimizi yenerek olduk,hak ederek olduk sonuna kadar.Saçmaladılar diyemeyiz.

2006 neyse de,2008'de şampiyonluk yarışındaki bütün rakiplerimizi yenerek olduk,hak ederek olduk sonuna kadar.Saçmaladılar diyemeyiz.

Fenerbahçe rehavete girdi orada çantada keklik gördü CL Çeyrek finali sonrası. Kötü oynadığımız son haftalarda şansa 1-0 1-0 götürdük çoğu maçı 2014-2015 de olduğu gibi. Ki sonra ki sene daha iyi kadro ile 5. olduk.

2006 bana göre çok daha zor bir şampiyonluktu. Ama o sene aslında istek olarak en çok biz hak ettik.

Fenerbahçe rehavete girdi orada çantada keklik gördü CL Çeyrek finali sonrası. Kötü oynadığımız son haftalarda şansa 1-0 1-0 götürdük çoğu maçı 2014-2015 de olduğu gibi. Ki sonra ki sene daha iyi kadro ile 5. olduk.

2006 bana göre çok daha zor bir şampiyonluktu. Ama o sene aslında istek olarak en çok biz hak ettik.

İki 1-0 1-0 gitmeyi bir tutamayız ama,Muslera'nın payı büyüktü o 1-0'larda.Son haftalar hariç kamyonla gol yiyorduk o sezonun genelinde.2008'de sadece 23 gol yerken kalede Aykut ve Orkun vardı,takım savunmamız çok ön plana çıkıyordu,Servet hayatının sezonunu geçirmişti,keza Emre Güngör ve Mehmet Topal da öyle,takımın tümünden maksimum verimi almıştık diyebiliriz,buna forvet hattı da dahil,Ümit-Hakan-Nonda.

2006'de Fener'in lehine hakem hataları da çok fazla olmuştu,katılıyorum ama 2008'i Fener'in çantada keklik görmesi demek bizim emeğimize,kenetlenmemize haksızlık olur bana göre.

Aysal hususunda fikrim sabit.

O adam ilk geldiği günden beri başarıyı araç olarak kullanıp, borsa üzerinden Galatasaray markasını kullanarak kendine ve çevresine yeni bir ağ yaratmaya çalışan bir insan.

Zekasını bana göre kötüye kullanan biri. Dursun gibi akılsız değil bilakis çok zeki biri ama iyi niyeti konusunda şüphe dahi değil yargım var / ya da önyargı diyelim.

Maddi ferahlık elbette çok yoktu. Ama transferde ilk sene akılcı bir politika da vardı. Arda'nın satışı ile (değerini bulan oyuncu) nerede ise 0 maliyetle yeni takım kuruldu o sene.

Şampiyon olundu ve gelirler ile CL ölçeğinde yapılanmak için transferle yapıldı. 2-3 tutmayan transfer dışında bayağı da verim aldık o sene (Amrabat (CL'de), Burak (8 gol), Hamit, Sneijder (marka), Drogba (marka), Dany (Ronaldo'yu bile durdurmuştu adam).

Ne olduysa o sezon sonrasında oldu. Yönetim pat diye değişti. Dürüst, Albayrak yerine Şükrü Ergün'ler falan geldi. Terim'i gönderip yerine daha canti hoca getirelim olayı oldu.

AYSAL'I SEVMEMEK İÇİN İKİNCİ SEBEBİM DE ŞUDUR: Terim ile çalışmak zorunda değil. İstediği zaman ayrılabilir. Ancak ortaya bir suçlu var algısı yaratarak bunu yapması zararlı idi. Kendisi sırf eleştiri almayayım diye milli takıma alın bunu ben istemiyorum diye Demirören denen hain ile irtibata geçti o dönem. Gidersin bak hoca biz artık seninle devam etmek istemiyoruz diye sene başında yolları ayırırsın, planlı biçimde devam edersin.

Ekim de Mancini gibi bizim ölçeğimize maddi açıdan oldukça büyük gelecek bir isimle anlaşmak çok büyük hataydı. Hele ki Mancini'nin transfer oburluğu ve bu konuda ki başarısız tercihleri biliniyorken (hoş Terim de bu konu da çok başarılı değil).

Ontivero- kim aldı kimse bilmiyor. Büyük ihtimal Drogba yedi komisyonunu. Şimdi de Montreal'a aldırmış.

Burdisso-Mancini istemiş berbat bir futbolcuydu.

Veysel- Ne işi var bizim takımda.

Izet Hajrovic- Aysal'a yakın dostu söylemiş gitti aldı. Büyük ihtimal de çoğu komisyon o paranın. Kaçışı bile planlı olabilir.

Hadi Olcan'lar, Tarık'lar falan yabancı sınırı diyerek geçiştirelim de Hajrovic ve Ontivero olayları büyük skandal.

Şimdi Selçuk, Burak yönetiyor diye ayağa kalmıştı taraftar Drogba, Sneijder ile özel toplantı yapıyordu bu adam o zaman. Bir başkana başında teknik direktör olan bir takımın oyuncuları ile gizli kapı altında toplantı yapmak yakışır mı ? (Kim bilecek ne konuşuldu orada. R.Madrid'e 6-0 yenildiğimiz maç hiç normal değildi mesela. O toplantı sornası olması tesadüf mü bilemiyorum şu an sakince düşündüğümde)

Aysal'a bu kadar bilenmeme rağmen hiç gitsin istemedim zira pisliğini kendi temizlemek zorundaydı, onu bile yapmadan 80'lik bunak dedeleri bahane gösterip gitti. Keşke TFF, HÜKÜMET FALAN DESEYDİ BARİ GİDERKEN.

Sende mi basladin teorilere Alpay kardes...

Bir tanesini ben ekleyeyim, kisa ? 2012/2013 sezonunda basarilarin zirvesindeyken, aceba kimden talimat alip, yönetim kadrosundan, teknik ekipe kadar, Baskanlik makamini suistimal ederek, kötüye kullanarak, tamamen yok etmistir ?

Ben Galatasaray´a zarar vermek istesem, disaridan cikisini engellemek istesem, aynen bu hamlede bulunurdum.

İki 1-0 1-0 gitmeyi bir tutamayız ama,Muslera'nın payı büyüktü o 1-0'larda.Son haftalar hariç kamyonla gol yiyorduk o sezonun genelinde.2008'de sadece 23 gol yerken kalede Aykut ve Orkun vardı,takım savunmamız çok ön plana çıkıyordu,Servet hayatının sezonunu geçirmişti,keza Emre Güngör ve Mehmet Topal da öyle,takımın tümünden maksimum verimi almıştık diyebiliriz,buna forvet hattı da dahil,Ümit-Hakan-Nonda.

2006'de Fener'in lehine hakem hataları da çok fazla olmuştu,katılıyorum ama 2008'i Fener'in çantada keklik görmesi demek bizim emeğimize,kenetlenmemize haksızlık olur bana göre.
2008deki kayseri maçını fener hakemle aldı.yalan penaltı,ofsayt gol.biz sivasa karşı oynarken,gençlerbirliği maçında edu koluyla gol attı.

Bir daha Tr'de çalışmam

Yalan geçiniz

Öyle olsaydı geçen açık kapı bırakmazdı. Muhtemelen FT'nin gelişinden korkuyor söyleyen kişi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt