Terim'den Ayrılık Sinyali!

Seni de Sneijderci biliyorduk Ozan.

Güvendiğimiz dağlara karlar mı yağmış.

sneijderi severiz ama sneijdersporlular düşmanımızdır. bi tanesi var sneijder gitse galatasarayı bırakacağını söylüyor isim vermiyeceğim herkes biliyor hatta bırakmıştı bir ara döndü geldi tekrar kıvırıp duruyor sürekli :asd:

sneijderi severiz ama sneijdersporlular düşmanımızdır. bi tanesi var sneijder gitse galatasarayı bırakacağını söylüyor isim vermiyeceğim herkes biliyor hatta bırakmıştı bir ara döndü geldi tekrar kıvırıp duruyor sürekli :asd:

Terim gelip Sneijderi gönderse ne tepki verirsin :D

öyle birşey olmaz ama üzülürüm yani terimin sneijderi yollaması imkansız bana kalırsa yerine ben arfa filan gelirse ancak öyle

Aysal zamanında, Aysal'ı telefonla arayıp, ya ben ya terim diyen futbolcunun Wesley olduğu konuşuldu hep. Doğruysa eğer Terim istemez.

Neyse, gelsin de öyle konuşalım bunları henüz ortada bir şey yok.

Fatih Terim olunca, basarilar hep cok standart geliyor... Herkes 2011/2012 sezonunda yasanan sampiyonluktan bahseder, elbet ki 0dan kurulmus bir takim ile basarili olmak kolay olmadi... Ancak 2012/2013 sezonun basinda neler yasanadi ?

1. Takimin bel kemiklerinden Ujifalusi Sakatlandi, kariyeri bitti.
2. Takimin en belkide en kilit oyuncusu Johan Elmander, sakatlandi, tüm sezonu sakatliklar yasayarak gecirdi.
3. Takimin Kilit oyuncularindan Engin Baytar delirip, Cüneyt Cakir´in irzina tesebbüs etti, rekor ceze yedi.
4. Melo´nun transferi cok fazla ay uzayinca, ne hazirlik kampi gecirdi ne birsey. Tamamen formsuz bir 6 ay gecirdi.
5. Galatasaray stadinin zemini bok tarlasina döndügü, ve yönetimin olayi cözemedigi icin, koca sezonun yarisindan fazlasini topraklarini tekmeleyerek gecirdik.
6. Hoca takimin basindayken, irtibata gecilen, teknik direktörleri karistirmiyorum bile.

Yani daha sezon basinda, bismillah demeden, sampiyon kadronun tam 4 cok önemli oyuncusu pasifize olmus. ev sahibi oldugun maclarda, futbol oynanacak zemin yok. Sonuc olarak Sampiyonlar ligi grubundan cikmis, süperligde lider bir Galatasaray, ve daha o meshur, devre arasi transferleri olmazken...

Son düzenleme:
Aysal hususunda fikrim sabit.

O adam ilk geldiği günden beri başarıyı araç olarak kullanıp, borsa üzerinden Galatasaray markasını kullanarak kendine ve çevresine yeni bir ağ yaratmaya çalışan bir insan.
Alpay'ım Asma'm :D Şu cümleyi başka bir üye yazmış olsaydı eğer cümleyi gördükten sonra yazının geri kalanını okumaz hatta alıntı yapıp cevap dahi vermezdim kardeşim :D Bu cümlenin mantıklı bir açıklamasını rica ediyorum senden. Çünkü boşa koysam olmuyor doluya koysam almıyor. Yatırımlarının dışında kendi kişisel serveti 10 milyar doları bulduğu söylenen bir iş adamından bahsediyoruz. Neden böyle bir şeye tenezzül etsin? Bahsettiğin gibi bir çevreye veyahut ağa sahip olmasa zaten bu noktalara gelemezdi dolayısı ile belki kulübümüze başkan dahi olamazdı. 2000'li yılların başında AIG denen ne idüğü belirsiz firma ile alakalı mevzuda kulüp dolandırıldığında neden gidip daha 2-3 senelik üye olan Aysal'a yalvardı kulübümüz? Bu hisseleri sen al yoksa battık bittik mahvolduk diyerek niye eline eteğine kapandılar? Madem Aysal bu kadar kötü bir insandı hatta haindi nasıl oldu da son 14 senelik periyodun hem lokal hem de uluslararası hem de amatör branşlar da olmak üzere en başarılı dönemini geçirebildik? Bu sözde kötü ve ciğeri beş para etmez adam dahi kağıt üzerinde bu kadar başarılı görünebiliyorsa bu senin kulübünün veya camianın ayıbıdır. Ne Aysal'ın ne de benim.

Aysal konusunda fikrinin sabit olduğunu görüyorum. Genel olarak zaten anti-aysalcı renkdaşların ortak özelliği bu bence. Özellikle konu Aysal olduğunda son derece acımasız, sabit fikirli ve sığ yaklaşımlarda bulunduklarını düşünüyorum. He bu demek değildir ki Aysal hatasız sütten çıkmış ak kaşık. Değil elbet bunu ben de söylüyorum ve eleştiriyorum lakin bir hain olarak görmüyorum ve bu düşüncenin son derece acımasız olduğuna inanıyorum. Kimi zaman bu acımasızlıklara cevap yazıyorum kimi zaman yazmıyorum. Yani çokta umurumda değil aslına bakarsan. En nihayetinde bu adam benim babamın oğlu değil.

Zekasını bana göre kötüye kullanan biri. Dursun gibi akılsız değil bilakis çok zeki biri ama iyi niyeti konusunda şüphe dahi değil yargım var / ya da önyargı diyelim.

Maddi ferahlık elbette çok yoktu. Ama transferde ilk sene akılcı bir politika da vardı. Arda'nın satışı ile (değerini bulan oyuncu) nerede ise 0 maliyetle yeni takım kuruldu o sene.

Şampiyon olundu ve gelirler ile CL ölçeğinde yapılanmak için transferle yapıldı. 2-3 tutmayan transfer dışında bayağı da verim aldık o sene (Amrabat (CL'de), Burak (8 gol), Hamit, Sneijder (marka), Drogba (marka), Dany (Ronaldo'yu bile durdurmuştu adam).

Ne olduysa o sezon sonrasında oldu. Yönetim pat diye değişti. Dürüst, Albayrak yerine Şükrü Ergün'ler falan geldi. Terim'i gönderip yerine daha canti hoca getirelim olayı oldu.

AYSAL'I SEVMEMEK İÇİN İKİNCİ SEBEBİM DE ŞUDUR: Terim ile çalışmak zorunda değil. İstediği zaman ayrılabilir. Ancak ortaya bir suçlu var algısı yaratarak bunu yapması zararlı idi. Kendisi sırf eleştiri almayayım diye milli takıma alın bunu ben istemiyorum diye Demirören denen hain ile irtibata geçti o dönem. Gidersin bak hoca biz artık seninle devam etmek istemiyoruz diye sene başında yolları ayırırsın, planlı biçimde devam edersin.

Ekim de Mancini gibi bizim ölçeğimize maddi açıdan oldukça büyük gelecek bir isimle anlaşmak çok büyük hataydı. Hele ki Mancini'nin transfer oburluğu ve bu konuda ki başarısız tercihleri biliniyorken (hoş Terim de bu konu da çok başarılı değil).

Ontivero- kim aldı kimse bilmiyor. Büyük ihtimal Drogba yedi komisyonunu. Şimdi de Montreal'a aldırmış.

Burdisso-Mancini istemiş berbat bir futbolcuydu.

Veysel- Ne işi var bizim takımda.

Izet Hajrovic- Aysal'a yakın dostu söylemiş gitti aldı. Büyük ihtimal de çoğu komisyon o paranın. Kaçışı bile planlı olabilir.

Hadi Olcan'lar, Tarık'lar falan yabancı sınırı diyerek geçiştirelim de Hajrovic ve Ontivero olayları büyük skandal.

Şimdi Selçuk, Burak yönetiyor diye ayağa kalmıştı taraftar Drogba, Sneijder ile özel toplantı yapıyordu bu adam o zaman. Bir başkana başında teknik direktör olan bir takımın oyuncuları ile gizli kapı altında toplantı yapmak yakışır mı ? (Kim bilecek ne konuşuldu orada. R.Madrid'e 6-0 yenildiğimiz maç hiç normal değildi mesela. O toplantı sornası olması tesadüf mü bilemiyorum şu an sakince düşündüğümde)

Aysal'a bu kadar bilenmeme rağmen hiç gitsin istemedim zira pisliğini kendi temizlemek zorundaydı, onu bile yapmadan 80'lik bunak dedeleri bahane gösterip gitti. Keşke TFF, HÜKÜMET FALAN DESEYDİ BARİ GİDERKEN.
Yönetimin değişmesinde Fatih hoca'nın hal ve hareketlerinin ve onu her ne olursa olsun korumaya çalışan yöneticilerin de payı yok mu peki? Fatih hoca püri pak mı da bu adamı tekrardan takımın başında görmek istiyorsunuz? Adam resmen kendini kovdurttu kim ne derse desin. Yok yönetim değişti falan bunlar edebiyat. Yönetimin değişmesi hoca olarak seni rahatsız ettiyse haziranda basacaksın istifanı ve gelecek sezona başlamayacaksın.

Diğer transfer konularına girip de yazıyı daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü o konularda zaten ben de eleştiriyorum. Özellikle ocak ayı transfer dönemi, prandelli seçimi ve burak-selçuk kankilerine ömürlük sözleşme yapması vs... gibi konularda ben de çok kızıyorum. Lakin başarısız bir başkan olarak görüyor muyum? Hayır. Hele bir hain olarak? Absolutely not :)

Polat'ı, Duygun'u, Dursun'u vs... görmüş biri olarak Aysal'a rezil başkan veya hain dersem allah çarpar :asd22:

1. Terim gelecek.
2. Sneijder gidecek ve 442'e geçiş
3. Şampiyonluk

Bize gelecegini sanmiyorum ama Kabul eder teklifi insallah

Baskasi kurtaramaz bizi

terime laf vurmak icin en iyi td senol diyen bile olmus ya :) neyse son geldiginde terim gayette kadroyu yeniden olusturdu bircogumuzun izledigi en iyi galatasaraydi bunu unutmayin..bu seneki takiminda en az 7 8 futbolcuyla degismesi lzim ama ekonomik olarak baktigimizda ilk 11 e 4 transferle bu takim sampiyon olur.oyle buyuk paralar harcama yapmaya da gerek yok gecikmezsek daha fazla..terim bu takimin simgelerinin basinda gelir herzaman da gelmesinden memnun oluruz

Ali Gültiken kim lan, boş muhabbete kapılmayın, Terim gelecek kuşlara kucak dansı yaptıracak.

9efe618961f0835c20191c8a35340ac6.jpg

Biran önce gelsende saplamaya başlasan hocam.

Saplasanda şu "koyduk mu" ifadesini tekrar görsek

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 cambaz 1 ip de oynamaz zaten (bkz:Aysal-Terim), Terim alır Dursun'u kucağına kafamız rahat olur en azından.

Fatih Terim olunca, basarilar hep cok standart geliyor... Herkes 2011/2012 sezonunda yasanan sampiyonluktan bahseder, elbet ki 0dan kurulmus bir takim ile basarili olmak kolay olmadi... Ancak 2012/2013 sezonun basinda neler yasanadi ?

1. Takimin bel kemiklerinden Ujifalusi Sakatlandi, kariyeri bitti.
2. Takimin en belkide en kilit oyuncusu Johan Elmander, sakatlandi, tüm sezonu sakatliklar yasayarak gecirdi.
3. Takimin Kilit oyuncularindan Engin Baytar delirip, Cüneyt Cakir´in irzina tesebbüs etti, rekor ceze yedi.
4. Melo´nun transferi cok fazla ay uzayinca, ne hazirlik kampi gecirdi ne birsey. Tamamen formsuz bir 6 ay gecirdi.
5. Galatasaray stadinin zemini bok tarlasina döndügü, ve yönetimin olayi cözemedigi icin, koca sezonun yarisindan fazlasini topraklarini tekmeleyerek gecirdik.
6. Hoca takimin basindayken, irtibata gecilen, teknik direktörleri karistirmiyorum bile.

Yani daha sezon basinda, bismillah demeden, sampiyon kadronun tam 4 cok önemli oyuncusu pasifize olmus. ev sahibi oldugun maclarda, futbol oynanacak zemin yok. Sonuc olarak Sampiyonlar ligi grubundan cikmis, süperligde lider bir Galatasaray, ve daha o meshur, devre arasi transferleri olmazken...

+gerets floryaya davet edildi ve farklı hocalarla görüşüldü

Vay arkadaş bu iş bitmiş. Hayırlı olsun camiamıza :005:

Allah Kerim, Fatih Terim ulan!

Bravo Gökhan gerçekten gelirse hocamız kombinedir formadır ne varsa alıcam artık.
Şahsen sırf bu açıklamayı yaptığı için kendime yepyeni bir uA poları aldım.İmzayı atsın tribünlerdeyiz. İşallah.....
OMLLG4.jpg
[/url][/IMG]

Geri
Üst Alt