Terim'den Büyük Devrim!

Ben TÜRKÜM arkadas!!! Donk Fernandao gibi yeteneksizler degil istersen Messi nin Ronaldo nun klonu olsun istemem!

Türkiye milli takimindan zaten soguttunuz, o takima yabanci birakmayin bari bizi!!

Şaka bir yanada ingilizler basta olmak uzere almanlar ve italyanlarda artik devsirme oynatmaya basladi ispanya ve portekizde arasira brezilyali oynatiyor klupler neysede milli takimlain boyle seye basvurmasi sacma fifa goreve.

Ben TÜRKÜM arkadas!!! Donk Fernandao gibi yeteneksizler degil istersen Messi nin Ronaldo nun klonu olsun istemem!

Türkiye milli takimindan zaten soguttunuz, o takima yabanci birakmayin bari bizi!!

Aynen oyle hani derler baskasinin seyiyle gerdege girmek aynen oyle. Milli takimlar halki temsil eder halkla alakasi olmayan adamlarin basarisi sacma.

Her ülke icin isim ile örnek verebilirmisin lütfen?

Fransa icin ornek vermeye gerek yok herhalde afrika karmasi, imgilterde walcott vs tarzi siyahiler, italyada balotelli, almanyada khedira,mesut,alaba, ispanyada diego costa, portekizde bruma var normalde portekizliler siyahi millet degil, brezilyali decoda oynamisti bi ara. Ornek cok var aklima gelmiyo mesela hollandada surinam asillilar cok isvecte ibrahimovic.

Bahsedilen ülkedeki zenci oyuncuların yüzde 90'ı mesela.

Tarih ile aran nasil bilmiyorum, ama Afrika Avrupa tarafindan sömürüldügünü biliyorsundur. Simdi Fransa oynayan siyah oyuncular fransiz degil diyemezsin, senin türkce konustugun gibi fransizca konusuyorlar, senin türk kültürüne sahip oldugun gibi onlar da fransiz kültürüne sahipler. Bu Donklara Fernandaolara hic ama HIC benzemez.

Tarih ile aran nasil bilmiyorum, ama Afrika Avrupa tarafindan sömürüldügünü biliyorsundur. Simdi Fransa oynayan siyah oyuncular fransiz degil diyemezsin, senin türkce konustugun gibi fransizca konusuyorlar, senin türk kültürüne sahip oldugun gibi onlar da fransiz kültürüne sahipler. Bu Donklara Fernandaolara hic ama HIC benzemez.

Pardon ya devşirme olması için başka ülkede yetişmesi gerekiyordu galiba.Bahsettiğim zencilerin çoğu oynadıkları milli takımın ülkesinde yetiştiler.Doğru diyorsun.

Onlara fransiz degil diyemezsin diyosunda turkiyede turkce konusan herkese turk denildiginde irkcilik oluyo ama... gulsekmi aglasak mi..

bir insan kariyerini net ancak bu kadar yerle bir edebilirdi.fatih terim'e cidden acıyorum adam artık akıl sağlığını da yitirmiş!!!

Fransa icin ornek vermeye gerek yok herhalde afrika karmasi, imgilterde walcott vs tarzi siyahiler, italyada balotelli, almanyada khedira,mesut,alaba, ispanyada diego costa, portekizde bruma var normalde portekizliler siyahi millet degil, brezilyali decoda oynamisti bi ara. Ornek cok var aklima gelmiyo mesela hollandada surinam asillilar cok isvecte ibrahimovic.

Yanlis yoldan gidiyorsunuz arkaaslar :(

Verdigin isimler icin aciklama yapiyorum:

Walcott Londra dogumlu, Southampton egitti. Walcott simdi ingiliz degil mi? Daha nasil ingiliz olabilir, soy agacinda büyük büyük büyük büyük dedesi ingiliz köküne mi bagli olmali illa? He bu sömürge tarihi ile nasil mümkün olacak? Ingiltere sadece beyaz futbolcular oynar demek irkcilik olur fb taraftarina yakisir, bize degil.

Balotelli Palermo dogumlu, Inter Milan egitti. Onu gectim onu büyten annesi ve baabsi as italyan!

Khedira Stuttgard dogumlu, Stuttgart egitti. babasi tunuslu annesi ALMAN!

Mesut Özil! Almanya yi secerek hayitinin en güzel secimi yapmis, zamaninda cok kötü sözler ettim. Eger bir gün karsilasirsam hellalik isteyecegim.

Alaba Almanya icin oynamiyor :) yanlis örnek olmus ama sorun degil kardesim olabilir :)

Diego Costa. Dogru örnek, bu devsirme.

Bruma Portekiz A milli takiminda hic oynamadi daha... oynayabilirdi ama maf ettiler cocugun karyerini!

Deco. Haklisin yine.

Ibrahimovic Malmö dogumlu, Malmö egitti.

Demek istedigim iki sey var
A) Devsirme dediginiz cogu topcu biz nasil Türk isek onlar da orali.
B) Diego Costa, Deco, vs gibi 1.SINIF futbolcu devsirmek bir olay, Aurelio Donk Fernadao gibi 5.sinif futbolcu devsirmek baska olay.

Fatih Terim yanlis anlamis galiba Yabanci yerine Türk Sınırı sanmış.Bravo Terim böyle et futbol senin sayende ilerliyor.

Gerizekali...

Yanlis yoldan gidiyorsunuz arkaaslar :(

Verdigin isimler icin aciklama yapiyorum:

Walcott Londra dogumlu, Southampton egitti. Walcott simdi ingiliz degil mi? Daha nasil ingiliz olabilir, soy agacinda büyük büyük büyük büyük dedesi ingiliz köküne mi bagli olmali illa? He bu sömürge tarihi ile nasil mümkün olacak? Ingiltere sadece beyaz futbolcular oynar demek irkcilik olur fb taraftarina yakisir, bize degil.

Balotelli Palermo dogumlu, Inter Milan egitti. Onu gectim onu büyten annesi ve baabsi as italyan!

Khedira Stuttgard dogumlu, Stuttgart egitti. babasi tunuslu annesi ALMAN!

Mesut Özil! Almanya yi secerek hayitinin en güzel secimi yapmis, zamaninda cok kötü sözler ettim. Eger bir gün karsilasirsam hellalik isteyecegim.

Alaba Almanya icin oynamiyor :) yanlis örnek olmus ama sorun degil kardesim olabilir :)

Diego Costa. Dogru örnek, bu devsirme.

Bruma Portekiz A milli takiminda hic oynamadi daha... oynayabilirdi ama maf ettiler cocugun karyerini!

Deco. Haklisin yine.

Ibrahimovic Malmö dogumlu, Malmö egitti.

Demek istedigim iki sey var
A) Devsirme dediginiz cogu topcu biz nasil Türk isek onlar da orali.
B) Diego Costa, Deco, vs gibi 1.SINIF futbolcu devsirmek bir olay, Aurelio Donk Fernadao gibi 5.sinif futbolcu devsirmek baska olay.

Pardon alaba avusturya icin oynuyormus. dedigin gibi bir insan yasadigi ulkenin kulturunu ve kimlihine gonulden baglanmissa etnik kokeninin ne oldugu onemli degil ama tabi bu durumda tercih yapmasi onemli

Eskiden Uche,Bolic,Balic,Batista,Mirkovic,Kaan Dobra,Youla,Kingson,Vederson,Tita,Aurelio,Nobre vs. oyuncular Türk oluyordu.Şimdi vatandaş olmak zorlaştı mı acaba?Telles'i falan Türk yapsak iyi olurdu.

Egonu tatmin etmek icin omer toprak, kaan ayhan, hakan calhanoglu gibi adamlari alma, sonra git iki laf turkce bilmeyen adamlari milli takima almaya calis.

Geri
Üst Alt