Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

Sen kimsin yahu ? Terim in maaşlı elemanımısın ? Her lafa atlıyosun....Saçmalıklarını kendine sakla. Herkes gördü neyin ne olduğunu. Eskiden toz kondurulmayan adama nefret yağıyor. Bu kazığı kimse unutmaz, merak etme.

Evet kimse unutmaz bu kazigi...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lDdeTTExp-w[/media]

Fatih Terim 6 lig kupası kazanarak Galatasaray'ın tarihine geçmiş bir teknik direktördür, iyi bir Galatasaray'lıdır, bu lafı da ettiğini zannetmiyorum, söylediyse de espri olsun diye söylemiştir diye düşünüyorum, ama kişilik olarak sorunları olduğunu hepimiz biliyoruz, mesela ben laf söylediğim, savaş açtığım birisi için, olayın üzerinden 1 yıl dahi geçmeden, bırak kanka olmayı aynı ortamda bile bulunmam ki Fatih Terim bu adamlarla birlikte bir yola çıktı, dediğim gibi hiçbir para, hiçbir güç yada çıkar sağlamaya yönelik sözler benim kişiliğimden ödün vermem için etken olamaz ama Fatih hoca için sorun yok ki bu görevi kabul etti, 2 yıl sonra herkes bunu unutacak ve İmparator Fatih Terim yine ADAM gibi adamdır diyecekler.

Ulan Mancini geldi bu Forum takimin 90%´ni cöp ilan etti... Mesele kadro degil, mesele takim kurmak... Gereksirse Ayhan, Mustafa sarp ve baris ile bile takim kurarsin... Bakiniz Topal, Baris, Ayhan Feldkamp döneminde...Bench´ten Serkan Calik gibi 3. Lig futbolcusu gelip bile mac ceviriyordu...

Ne oldu yeni gelen Hoca Terim´in 10 puan fark attigi takimdan, 9 puan fark yedirmedi mi ? O Hoca´ya yüklü bir tazminat ile sözlesme yapilmadi mi ?

O 2000 yil tayfasi bu külpten iceri girerde, ama senin gibi taraftarlar lütfen bu kulüpten uzak dursun. O 2000 tayfasinin verdigini, daha kimse bu kulübe veremedi...

Sen neden celallendin böyle birader :D Yani bu dediğin çok mantıksız bişey,bu takım yaratmayı takım olabilmeyi 2. kez gelişinde yapsaydı keşke,demekki yoklukta bişey yapamıyormuş dimi? müthiş yetenekleri tam ozaman lazımdı bize kullanamadı yollandı. Şimdide iyiki yolladılar geç bile kalındı yoksa CL de gruplardan çıkamıcaktık, müthiş taktik bilgisiyle 4.sıraya yazdıkları Sneijderi gene solda felan oynatıcaktı çünkü

Sen neden celallendin böyle birader :D Yani bu dediğin çok mantıksız bişey,bu takım yaratmayı takım olabilmeyi 2. kez gelişinde yapsaydı keşke,demekki yoklukta bişey yapamıyormuş dimi? müthiş yetenekleri tam ozaman lazımdı bize kullanamadı yollandı. Şimdide iyiki yolladılar geç bile kalındı yoksa CL de gruplardan çıkamıcaktık, müthiş taktik bilgisiyle 4.sıraya yazdıkları Sneijderi gene solda felan oynatıcaktı çünkü

2. dönemde Fatih Terim yeterli bir performans gösteremedi, evet takim kuramadi ve kötüye gidiyorduk. Dünya´da her Teknik Adam böyle dönemler yasamistir...

Ya kardesim, ben bu yüzden celleleniyorum iste. Sneijder´i Fatih Terim genel olarak merkezde oynatti, sadece Sneijder icin özel sistem degistirdik ve 4-3-1-2 oynadik... Sonuc = Son 13 macta 11 galibiyet. Zaten önemlisi X oyuncunun verim vermesi degil, takimin verimli oynamasi. Yoksa ben yemisim Burak´in gol kralligini, yemisim Sneijder´in performansini, ben Galatasaray´liyim. Sneijder ilk haftalar zaten fiziksel olarak hic hazir degildi, o yüzden ilk maclar verim alinmasi icin degil, yeniden biraz futbol oynasin diye sahaya sürüldü. Sonra sistem degisti, ve iyi sonuclar aldik...

Sneijder zaman zaman verimli oluyordu, ama devamlilik olmuyordu. Bu sezon kampta Sneijder bir yükselisin sinyalini verdi attigi golleri ile, bir sene sonra ise yeniden kivamina geldi ve formuna kavustu. Gelecek sene daha da üstüne koyacaktir.

Mancini ise Sneijder´i devamli sol acikta kullandi, buda illaki yalnis birsey degil. Sneijder klassik bir 10 Numara degil cünkü, ama bunu bilmeyenler var. Sneijder Inter döneminde az oynamadi orta sahanin solunda...

Simdi siz Sneijder gibi isimler duyunca agziniz sulanabilir, siz taraftarsiniz. Teknik Adam icin esas olan sistemdir. Sneijder hazir degildi fizik anlaminda ve sisteme uymuyordu, bu durumda bir Teknik adamin onu ilk tercih olarak görmemesi dogaldir. Futbol´dan eger anlamiyorsan tabiki bunu düsünemezsin, ama tecrübeli ve elit Teknik Adamlar daima bunu düsünürler... Mesela Mancini City döneminde Sneijder transferine karsi cikmistir, ve Veto etmistir.

Her oyuncu, her teknik adamin sistemine uymaz...

Sana burda katiliyorum... Bir takimda kalite önemlidir.. cünkü takimin potansiyelini ortaya koyar. Ama sen o potansiyeli teknik adam olarak maximum seviyesine getiremiyorsan, ozaman o kaliteli oyuncular bile göze itici gelir.

Fatih Terim 6 lig kupası kazanarak Galatasaray'ın tarihine geçmiş bir teknik direktördür, iyi bir Galatasaray'lıdır, bu lafı da ettiğini zannetmiyorum, söylediyse de espri olsun diye söylemiştir diye düşünüyorum, ama kişilik olarak sorunları olduğunu hepimiz biliyoruz, mesela ben laf söylediğim, savaş açtığım birisi için, olayın üzerinden 1 yıl dahi geçmeden, bırak kanka olmayı aynı ortamda bile bulunmam ki Fatih Terim bu adamlarla birlikte bir yola çıktı, dediğim gibi hiçbir para, hiçbir güç yada çıkar sağlamaya yönelik sözler benim kişiliğimden ödün vermem için etken olamaz ama Fatih hoca için sorun yok ki bu görevi kabul etti, 2 yıl sonra herkes bunu unutacak ve İmparator Fatih Terim yine ADAM gibi adamdır diyecekler.

Tatli dil yilani deliginden cikarir... Fatih Terim´in ego sorunu var, Demirören´de destek cikip devamli yaliyor hoca´yi, ve be bu yapida insanlar buna karsi koyamaz... "Fatih Hocamiz böyle büyük, böyle önemli, böyle basarili" Fatih Terim´in zaten Demirören ile pek bir sorunu yoktu, MHK ile sorunu vardi... Bunu zamaninda cogu insan yanlis anladi.

Esas sorun Fatih Terim´in Milli Takimi calistirmasi degildir, Demirören´in orada barinabilmesidir. Siyasetin futbol icinde var olmasidir. Ne yazikki bir Almanya gibi degil, daha cok Italya gibi bir Ülke´yiz. Terim´i getirmek ile akilli bir is yapti, ama bu adamin sporitf bir yapi icin verdigi her nefes zarar. UEFA faturayi kestikten sonra, zaten Demirören artik olmayacak.

Yalnız herşeyi boş verin de, ilk sayfadaki arkadaşlar like kariyer rekoru kırmış :)

Muhalefet seçimi kazanmak istiyorsa Fatih Terimi cumhurbaskani adayi göstersin. Halk seviyor bu tipleri. sagdan soldan her yerden oy alir.:)

Arkadaslar Sneijder diye bir arkadas varmis benim dorduncu tercihim, daha tam olarak killari agarmamis oldugu icin :P

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

O değil de Sneijder Hollanda-Türkiye maçında ne efsane oynamıştı.

Milli takımdan milyonlar alıyor olmasına değil de bütün parayı kişisel gelişim kitapları ve kebaba gömecek olmasına üzülüyorum. :(

Sanırım Terim'in açıklamalarını yanlış anlamışlar. Gözümle olmayacak o ben taktikleri gö.ümle değiştiririm demiştir. Dün akşam gördük bunu... :)

Geri
Üst Alt