Terim’den Pranjic’e Onay

Cevap: Terim’den Pranjic’e Onay

Twitterdan YamanAkıncı Bülent Tulunla yemek yemiş. Bülent Tulun ona bunları söylemiş

1632b.png

YamanAkinci Yaman Akinci

Havadislere gelince... Bazi seyler masa da kalsin istedi ama zaten yazildi diye ben de ekleyim; Fatih Hoca EVET derse, Pranjic tamamdir....

YamanAkinci Yaman Akinci

1 yabanci ve 1-2 yerliden fazla transfer beklememek lazim...

YamanAkinci Yaman Akinci

Ha bu arada; birinci agizdan bilgidir... Elmander'e gelen gayri resmi transfer teklifi reddedildi. Elmander'in fiyati 10 M ...

YamanAkinci Yaman Akinci

Olcan konusuna gelince ... Su an icin bitmis birsey olmadigini rahatlikla yazabilirim.... Isin menejer kismi oldugu kadar kulup kismida var.

YamanAkinci Yaman Akinci

Eger Baros gitmezse yabanci forvet alinlmaycak e su anda ki formuyla da pek gidecek gibi durmuyor...

YamanAkinci Yaman Akinci

Kanat'a bir adam gelirse bu sol kanat olacak...

Biz takımı daha ileriye taşıyacak yabancılar alınmalı diyoruz, siz hala yedek kulübesi diyorsunuz :)

Riera'nın zaten alınmasına ben hala anlam veremiyorum.

Galatasaray gibi çıkış yapmak isteyen takımların çok iyi gözlemcilere sahip olması zorunludur.Mesela Porto'daki Hulk Japonya'dan geldi.Bugün Avrupa'da elit oyuncuları ancak 30 yaşından sonra alabiliriz maddi gücümüzle.Yapmamız gereken elit adayı oyuncuları bulup kadroya kazandırmak,bunları yetiştirip gerekirse satmak,bu sayede hem mali yapıyı güçlendirirken hem de bir üst seviyeye geçmek olmalı.

Riera'nın zaten alınmasına ben hala anlam veremiyorum.

Galatasaray gibi çıkış yapmak isteyen takımların çok iyi gözlemcilere sahip olması zorunludur.Mesela Porto'daki Hulk Japonya'dan geldi.Bugün Avrupa'da elit oyuncuları ancak 30 yaşından sonra alabiliriz maddi gücümüzle.Yapmamız gereken elit adayı oyuncuları bulup kadroya kazandırmak,bunları yetiştirip gerekirse satmak,bu sayede hem mali yapıyı güçlendirirken hem de bir üst seviyeye geçmek olmalı.

Kesinlikle katılıyorum. İşte bu yüzden Pranjic transferine anlam veremiyorum. Adam 30 yaşında, elit falan da değil.

Twitterdan YamanAkıncı Bülent Tulunla yemek yemiş. Bülent Tulun ona bunları söylemiş

1632b.png

YamanAkinci Yaman Akinci

Havadislere gelince... Bazi seyler masa da kalsin istedi ama zaten yazildi diye ben de ekleyim; Fatih Hoca EVET derse, Pranjic tamamdir....

YamanAkinci Yaman Akinci

YamanAkinci Yaman Akinci

Ha bu arada; birinci agizdan bilgidir... Elmander'e gelen gayri resmi transfer teklifi reddedildi. Elmander'in fiyati 10 M ...

YamanAkinci Yaman Akinci

Olcan konusuna gelince ... Su an icin bitmis birsey olmadigini rahatlikla yazabilirim.... Isin menejer kismi oldugu kadar kulup kismida var.

YamanAkinci Yaman Akinci

Eger Baros gitmezse yabanci forvet alinlmaycak e su anda ki formuyla da pek gidecek gibi durmuyor...

YamanAkinci Yaman Akinci

tulun önerdiyse hoca almaz, bu tulunu bildim bileli nerde cürük carık oyuncu varsa ona talip olan birisi,başkanın en büyük eksisi sayın tulunu danışmanı yapmakdır..

birkaç oyuncu önerirmisin abi

Olcan kesinlikle alınmalı bir kere. Yabancı olarak çok isim yazamam, hayatımda FM oynamışlığım da yoktur ama Krasic gibi cuk oturacak adamlar alabiliyorsan alacaksın, alamıyorsan zorlama transfer yapmayacaksın. Sonra elden çıkaramıyorsun işte.. Riera'yı ne yapacağız bakalım?

Pranjic gelsin yine milletin ağzına tıkayacak sözleri.

Pranjic in en önemli özelliği bizim taraftarların tapacağı türden. Disiplinli ve takım oyuncusu. Pas hız şut gibi özellikleri fena değil. Oyun görüşü oyun zekası iyidir.

Şimdi varsa böyle yerli futbolcu alalım yani ? Bizimkileri iki hafta oynatma göbek salıyorlar.

Pranjic transferini Olcan la beraber mükemmel nokta atışları olarak görüyorum. Böylelikle Aydın ve Çağlar belasında da kurtulmuş oluruz sol kanatta.

Pranjic gelsin yine milletin ağzına tıkayacak sözleri.

Pranjic in en önemli özelliği bizim taraftarların tapacağı türden. Disiplinli ve takım oyuncusu. Pas hız şut gibi özellikleri fena değil. Oyun görüşü oyun zekası iyidir.

Şimdi varsa böyle yerli futbolcu alalım yani ? Bizimkileri iki hafta oynatma göbek salıyorlar.

Pranjic transferini Olcan la beraber mükemmel nokta atışları olarak görüyorum. Böylelikle Aydın ve Çağlar belasında da kurtulmuş oluruz sol kanatta.

O kadar iyi diyorsun yani Pranjic için. Baros kesik yiyecek öyleyse.

Bleh bize defansif ve ofansif yönü iyi olan bek lazım.

adam gelip de iyi oynarsa gelmeden önce sallayanlar geldikten sonra pranJic reyiZ ehu ehu xD yapmasın ama.

Olcan geliyorsa Pranjic transferi anlamsızdır, sağ açığa sağlam yabancı getirirsin olay biter. Sol açık için Engin, Emre, kötü de olsa Riera gibi alternatifler var ama sağ kanatta şu an sadece Kazım var. Sabri ve Yekta orada oynar ama nasıl dönecekleri belli değil.

kanatlara yabancı almak heleki böyle bir yabancı almak çok saçma

şuan ideal bir 11 yakaladık ve kanatlar için yabancı kullanamıyoruz

ya çok iyi yabancı alırsın

ya da genç türk yetenek alırsın

sola olcan

sağa hamit ya da töre

1632b.png

YamanAkinci Yaman Akinci

YamanAkinci Yaman Akinci

YamanAkinci Yaman Akinci

YamanAkinci Yaman Akinci

YamanAkinci Yaman Akinci

YamanAkinci Yaman Akinci

Kazım&Aydın ikilisine güveneceğiz anlaşılan.:akansular:

bize hayırlı olsun dfemek düşer

O kadar iyi diyorsun yani Pranjic için. Baros kesik yiyecek öyleyse.

eboue kupaya gidiyor uzunca süre oynayamayacak. yerine oynayacak adam sabri. eboue gibi olamasada sırıtmayacak fazla idare eder diye düşünüyorum. ama sol tarafta hakanın alternatifi yok. çağları hoca istemiyor gibi sürekli konuşulan duyumlar var.

pranjic tam aradığımız eleman olarak düşünüyorum.ebouenin yokluğunda hücum gücünde oyun zekası iyi olan tam Terimin istediği tipte karakterde bi oyuncu kaçmaz.

ayrıca pranjic sola çekilip hakan baltayla semih stoperde oynatılabilirler. Ebouenin minumum 6-7 maç yokluğunu düşünücek olursak sağ beke ujfa yı kaydırır önüne sabriyi koyabiliriz veya kazım.

bence her transfere ön yargıyla yaklaşmayın sevgili renkdaşım. Pranjic iyi bir takım oyuncusudur. Her zaman lazım olur bu oyuncular. Alternatif kadronun yerli yabancı olması önemli değil. Önemli olan sahaya girdiğinde takım adına oynayabilmesi ve saha dışında da takımın bir parçası olduğunun farkında olması.

Pranjic gelirse inşallah başarılı olur. Allah yardımcısı olsun.

Geri
Üst Alt