Terim'den Şampiyonluk Mesajı: ''Bu Kulübün Kültürü Var!''

Arif Ulu

Baba Gündüz
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün Göztepe ile oynayacakları şampiyonluk maçı öncesi futbolcularına çok kritik mesajlar verdi.

894319.webp

Bir puan alması halinde dahi mutlu sona ulaşacak olan sarı-kırmızılıların tecrübeli teknik adamı, “İşte geldik finale... Sezonun son maçına çıkıyoruz. Bu maç birçoğunuz için bir ilk olacak. İlk kez şampiyonluk göreceksiniz. Bu anlamda kariyerleriniz için önemli bir akşam olacak. Diğer taraftan 30 milyon kalp bizimle atacak. Sonra da aileleriniz... Onları düşünün.

Çok önemli bir 90 dakikaya çıkacaksınız. Size ilk gün de inandım, bugün de... Buraya kadar geldik. Bu şampiyonluğu hak ettik” diye konuştuğu öğrenildi.

''İlk adım bu gece''

Terim’in şöyle devam ettiği belirtildi:

“İşimizi hep ciddiye aldık. Göztepe maçı da bu yüzden dikkate almamız gereken karşılaşma... İlk dakikadan son dakikaya kadar bu ciddiyeti korumanız gerekiyor. Bu kulübün tarihinde büyük bir travma hiç olmadı. Hep finalleri kazandı, taraftarını mutlu etti. Bu kültür hep oldu. Bunu bilerek sahaya çıkın ve son düdük çaldığında turunuzu atın. Ekip olarak büyük başarılar elde edeceğiz. Bunun ilk adımı bu gece olacak.” (Skorer)

Son düzenleme:
Sen ne güzel bir detaysın Fatih Terim.

Mustafa Bey yudumlamaya başlamış.

Imparatorumuz resmen fenere kültürsüz demiş. Helal olsun.

Kahvaltı ile beraber başlamıştır zaten.

Ramazan ramazan yediğimizi içtiğimizi konuşmayalım oruçlu insan çoktur.
Avatarı seni mı değiştirdin tekrar ?
Skor alayım Kaya Bey

Habermas yaptım Keraneverdi Bey yine değiştirdi sonra.

Kritik maçlarda skor veremem allah yardımcımız olsun diyelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gene içeri böceği yerleştirmişler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam CL nin içinde gezdirecek :)

Ekli dosyalar

• sdsdsadsd.webp
    sdsdsadsd.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 50
Geri
Üst Alt