GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Sorgusuz sualsiz niye öyle olmuş diye araştırıp bakmadan derhal toplantı yapmalı yönetim hemen bugün tüm yönetim kurulu üyeleri olmalı toplantıda savaş istiyorsanız savaş demeliler başkan artık şu barışcıl tavrını bırakmalı masaya yumruğunu vurmalı bu ülkenin 1 numaralı markasına bu tavrı alamazlar anladıkları dilden konuşsun

Konu açılmıştır. Lütfen küfür edip bize iş çıkarmayın küfürü editlemek yerine oturalım forum olarak tepkimizi nasıl koyarız onu düşünelim. Bugün olan olaydan dolayı küfüre ceza vermeyiz ama bunun rahatlığından olmayın lütfen

Bu karaktersizlerin en ufak şeyde ceza vereceği belliyken açıklamaları neden yöneticiler ya da işe yaramayan yardımcı antrenörlerden biri yapmaz.Neden hocayı atıyoruz hep öne.

bizim yönetim hocayı korumadıgı sürece hoca daha cok cezalar alacak maalesef hocada kendini tutamıyor cünkü bizden konusan kimse yok

19:05’de açıklıyorlar üstelik şerefsizler.

Ersun gwati geçen sene rize maçından sonra futbolun kapkara gecesi dedi. Pfdkye bile sevketmediler. Ali kOÇ sürekli tazminat diye bize,federasyona her türlü lafı,algıyı yaptı. Federasyon başkanı denen yavşak hepsine hak verdi. Onun bunun çocukları elinizden geleni ardina koymayin.

feneri şampiyon yapmaya yemin etmişler. Açık ve net diyorum. Bu sene şikenin allahı dönecek bakın görün

Fatih Terim ne dedi ki 4maç ceza vermişler. Bir de şu forumda suçu Fatih Terim’e atanlar yok mu, federasyon alenen üzerimize oynuyor, şimdiden ağır tepki koymak lazım

Kaç tanesi haklı ceza her seferinde 2 kat veriyorlar en az daha geçen sene adam çıktı silahım olsa hakemi vururdum dedi ne ceza aldı camiayı karıştırıp istifa ettirmek istiyolar başka türlü fbleri şampiyon olamayacak biliyorlar hoca varken 1 tane şampiyonlukları yok
e tamamda hasanla ümit levent falan ne güne duruyor onlara söylettirsin ne söyleyecekse. bu nereye kadar gidecek böyle? 4 resmi maca ciktik 2sinde yoktu. simdi 4 daha ceza verdiler. 6 macta 2 kez takimin basinda olacak. sinsiler tahminden 1 indirsek bile fb macinda cezali olsun diye 4 mac vermis. ellerine koz verdin.

Geri
Üst Alt