GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Ultraslan ne yapacakmış anlayabilen oldumu ?
Eylem varmı yoksa sadece yazımı yazmışlar

Zerre kadar üzülmedim abi. Aksine sevindim. Hatta haberi görünce derinden bir kahkaha atıp "işte bu!" dedim. Tam da ihtiyacımız olan şeyi veriyorlar bize. Kenetlenme, birlik ve beraberlik için var olan ihtiyacımızı, fazlasıyla karşılıyorlar. 4 değil 40 maç ceza versinler. Biz Galatasaray'ız. Ne kadar düşmanımız varsa, alayını üst üste koyarız.

Fener derbisinde hoca cezalı olsa kaç yazar? Hadi görelim bakalım Arena'da oluşacak o muhteşem atmosferden nasıl puan çıkarabilecekler?

Zerre kadar üzülmedim abi. Aksine sevindim. Hatta haberi görünce derinden bir kahkaha atıp "işte bu!" dedim. Tam da ihtiyacımız olan şeyi veriyorlar bize. Kenetlenme, birlik ve beraberlik için var olan ihtiyacımızı, fazlasıyla karşılıyorlar. 4 değil 40 maç ceza versinler. Biz Galatasaray'ız. Ne kadar düşmanımız varsa, alayını üst üste koyarız.

Fener derbisinde hoca cezalı olsa kaç yazar? Hadi görelim bakalım Arena'da oluşacak o muhteşem atmosferden nasıl puan çıkarabilecekler?
Sorun kenetlenme değil evet kenetliyor fakat bunu bu yıl 34 maç boyunca yapacaklar biz postadan iyice kopana kadar yapacaklar ve aleni yapacaklar
Aksine yönetim böyle korkak olursa hoca daha çok ceza alacak hoca degil yoneticiler konuşmalı
Aleni saldırıyorlar ama.bizim başkan kibar kibar konuşuyor şakamı acaba bu diyorum

Protestoyu milli maç öncesi ve sonrası yapalım TT arena stadı ndaki...

Bizim yonetimde reisten korkuyor onyuzfen Nihat istifa bile diyemiyor muhtemelen diyemiyecekte

Ersun engelleyemedi. Kuşlar engelleyemedi.. tfff hiç engelleyemez.

Yönetimin yerinde olsam fb maçında , Fatih Terim'in geçmiş olsun videosunu yayinlarim stadta.

Bu TFF nin amacı ne anlamıyorum. Hadi bize engelleyeme çalışıyorda

Bunca taraftarı niye karşı karşıya getiriyorsun kan dökülmesini mi amaçlıyor. Tff bildigin fetotucu dolu.

Futbola darbe niyetindeler. Ama bunu izin vermeyecez.

Ulen yeni gördüm.. Allah bin türlü cezanızı versin.. sizin alayınızın a.. koymak farz oldu..

Şerefsizsiniz haysiyetsizsiniz.. namussuzsunuz..

Bu ülkede kim yukarı giderse karanlık eller devreye girer aşağı çekersiniz..

Beinler iptal edilecek mi?

Ulen yeni gördüm.. Allah bin türlü cezanızı versin.. sizin alayınızın a.. koymak farz oldu..

Şerefsizsiniz haysiyetsizsiniz.. namussuzsunuz..

Bu ülkede kim yukarı giderse karanlık eller devreye girer aşağı çekersiniz..

Sadece o değil bence. İç karışıklık çıkarmaya uğraştılar başaramadılar

Tff bildigin ihanet şebekesi. Stadlarda kan dokulsun diye uğraşıyorlar.

Geri
Üst Alt