Harun Çınar
Parçalı Üye
- 27 Aralık 2008
- 3.046
- 543
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 tesadüf değil, ama ya birinin üstüne suçu atıp çıkacaklar işten yada şansa öyle denk geldi deyip masal anlatacaklarSimdi son 20 pfdk twitter acikladigi saatlerine baktim.
Hepsi 14-17 arasi aciklandi.
Bir Tanesinde 18:00 civarlarinda aciklandi.
Yani bu 19.05 tesadüf degil
Sorun kenetlenme değil evet kenetliyor fakat bunu bu yıl 34 maç boyunca yapacaklar biz postadan iyice kopana kadar yapacaklar ve aleni yapacaklarZerre kadar üzülmedim abi. Aksine sevindim. Hatta haberi görünce derinden bir kahkaha atıp "işte bu!" dedim. Tam da ihtiyacımız olan şeyi veriyorlar bize. Kenetlenme, birlik ve beraberlik için var olan ihtiyacımızı, fazlasıyla karşılıyorlar. 4 değil 40 maç ceza versinler. Biz Galatasaray'ız. Ne kadar düşmanımız varsa, alayını üst üste koyarız.
Fener derbisinde hoca cezalı olsa kaç yazar? Hadi görelim bakalım Arena'da oluşacak o muhteşem atmosferden nasıl puan çıkarabilecekler?
Milli maç bizim sahada mi.protesto için müthiş firsatProtestoyu milli maç öncesi ve sonrası yapalım TT arena stadı ndaki...
Ali başkanım bizi şu fatih terim hegamonyasindan kurtarın artık bıktık dediler ya seçim zamanı işte ozaman bütün herşey belli olmuştu korktukları hoca ve onun sürekli ceza alması için düzen kurdular tek amaçları buKöpek gibi korkuyorlar köpek !
Ulen yeni gördüm.. Allah bin türlü cezanızı versin.. sizin alayınızın a.. koymak farz oldu..
Şerefsizsiniz haysiyetsizsiniz.. namussuzsunuz..
Bu ülkede kim yukarı giderse karanlık eller devreye girer aşağı çekersiniz..