GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Oğlum bunlar bizim kaostan beslendigimizi bilmiyorlar Allahım sen büyüksün.

4 maç falan anlamam ben ya tamamen iptal ddilecek o ceza ya da en fazla 1 maç.bu kadar şerefsizlik olmaz artık

Fatih Terim'in kacirdigi mac sayisi kadar futbolcunun biri mac kacirsa simdiye kadar ülkeden kovulmustu.
Kaç tanesi haklı ceza her seferinde 2 kat veriyorlar en az daha geçen sene adam çıktı silahım olsa hakemi vururdum dedi ne ceza aldı camiayı karıştırıp istifa ettirmek istiyolar başka türlü fbleri şampiyon olamayacak biliyorlar hoca varken 1 tane şampiyonlukları yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Devam edin devam edin. Bunlar bizi daha da kamçılıyor. Bu sezon da şampiyon olacağız.

Hepinizi üst üste koyacağız :mad::mad:

Yok artık ya ayıp be vicdansızlar. Terim düşmanlığından gözünüz dönse bile en fazla 1 maç verebilirdiniz. Bu çok net savaş. Ülke iyice sirke döndü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nihat Özdemir seni o koltuktan indirmezse o büyük taraftar yazıklar olsun bize.

Resmen Galatasaray düşmanı adamlar başa geldi allah belanızı versin.

Başına ne geleceğini bile bile adamlara koz verirsen böyle fırsatı kullanırlar işte.

Neyse puan kayıplarına şimdiden bahane hazır.
Pasta kesmeye devam

sen böyle yorum yapıyorsan zaten adamlar 50 maç da verir hocam.Ne dedi de 4 maçlık ceza aldı ki ? millet neler neler diyor yav

Amatörlukten profesyonellige geçti dediğinde isim vermemişti.. üzerine alınanlar belli oldu artik..
Hayır bu sözden 4ü geçtim 1 maç bile ceza vermek namussuzluktur. Allah belanızı versin !!!

Yönetiminde bi tarafina koyum. Cikin konusun be rezil herifler

Daha öncede söylemiştim bilerek yapıyorlar ve yapacaklar bizim yonetim böyle sessiz kaldığı için bu cezalara kimse sasirmasin

Bu 6222 çocukları Fatih Terim'in üzerine oynuyor ...

Geri
Üst Alt