GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

bizim ultra beyler nereye kayboldu ? yine yoklar ortada 2 acıklama yayınladılar sonra kayboldular nedense

muhtemelen bu sessizliğin nedeni, olayı hukuki boyutta ele almak istememiz

ben biraz bizim korkak yönetimi tanıdıysam en ufak hukuki basvuru olmayacak eminim buna keşke yanılsam.

cünkü cidden korkuyorlar dün baskan olacak adam bi ara ali koca nihata filan saygılarımı sunarım diyecek sandım.

Bu oyle siradan bir ceza degil. Yonetim simdi sert konusmayacaksa ne zaman konusacak. Fatih hocanin konusmalarinda hicbir kurumun vs adi gecmiyor. Galatasaray’a karsi yapilan bir kotuluk oldugundan bahsediyor. Buna ceza veriliyorsa bundan sonra hicbir futbol adami saha disi konusamaz. Ama konusacaklar ve ceza almayacaklar. Daha once oldugu gibi. Teknik direktoru surekli ceza yiyen biz, surekli gittigimiz deplasmanlarda saldiriya ugrayan biz, tff nin basinda ve kurullarinda adami olan onlar ama suclu yine biz. Bunlar bu cesareti malum bir sahistan aliyor. Atama ile gelenlerin tek amaci bu sene bizim sampiyon olmamizi engelleyip farki acmamizi onlemek. Bu senede sampiyon olursak seneye harcama limitimiz diger kluplerin cok ustunde olur. Bu sene harcama limitini %30 asma izni oldugu icin cok problem yasamadilar ama seneye bu %10 olacak. Fark iyice acilacak.

17 tane Süperlig kulübünden bir tanesi bile sizin kadar olamadi. Tesekkürler ADS.

Adanaliyik Allahin adamiyik !

büyük yüreklilik gerektirir şu dönemde bu tip bi açıklamayı yapmak destek vermek. yaptırımları olacaktır kendilerine maalsef. öyle adi bi dönemdeyiz

Ülke tarihinde ilk defa açık açık taraflı olduğunu belli eden bir federasyon var. Bu şartlar altında nasıl yönetmeye devam edebilirler?

Renkdaslar bir sorum olacak o atilan twiti spamlayarak kaldirmak gibi bir olasilik varmi?

Geri
Üst Alt