GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

TFF hala açıklama yapmadı?
Tam bir savaş ilanı.

Bu camia o kadar büyük ki yıllardır federasyonlar fenerli besiktaslı ona rağmen şampiyon oluyor. Bu sene en holiganı geldi ama biz bunuda alt ederiz. Çok büyük gücüz bu konuda kimsenin süphesi olmasın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa maçında ters hakem kararları verdirip fener macini seyircisiz oynatmak amaç

Taraftar ayık olsun.bu konu üstünde durulması gerekiyor

ben şundan eminim ki aynı açıklamayı yapan hoca Fatih Terim değilde herhangibir başkası olsaydı bırakın ceza vermeyi kurula bir sevk edilmezlerdi.Adamların Fatih Terime olan nefreti Galatasarayımıza olan nefretinden bile daha fazla.Çünkü hocamız bu şerroların elinden 8 şampiyonluk almıştır.Sahalarında kupa kaldırmış avrupada kupa almış ve Yeni neslin yüzde 60 ından fazlasının Galatasaraylı olmasını sağlamış en önemli figürdür.Adamların amacı bizim önümüzü tıkamaktan çok bir şekilde İmparatoru bezdirmektir.Ama bilmeleri gereken şudur biz kaosu sevmiyoruz biz bizim üzerimize oyun oynayanları g.t etmeyi çok seviyoruz

TFF tabiki açıklama yapmayacak hatta ceza artarsa bile sasirmayin
arkadaşlar sen zayıf kalırsan ve sinersen tepene dahada çok binerler TFF çok iyi biliyor başımızda yönetim yok

ben şundan eminim ki aynı açıklamayı yapan hoca Fatih Terim değilde herhangibir başkası olsaydı bırakın ceza vermeyi kurula bir sevk edilmezlerdi.Adamların Fatih Terime olan nefreti Galatasarayımıza olan nefretinden bile daha fazla.Çünkü hocamız bu şerroların elinden 8 şampiyonluk almıştır.Sahalarında kupa kaldırmış avrupada kupa almış ve Yeni neslin yüzde 60 ından fazlasının Galatasaraylı olmasını sağlamış en önemli figürdür.Adamların amacı bizim önümüzü tıkamaktan çok bir şekilde İmparatoru bezdirmektir.Ama bilmeleri gereken şudur biz kaosu sevmiyoruz biz bizim üzerimize oyun oynayanları g.t etmeyi çok seviyoruz

Benzer açıkmalar yapılmış zaten. Onlara bu kadar ceza verilmedi.

Bu konunun üstü asla kapanmalı medyada herkes konuşuyor dünyada konuşuyor eski yöneticiler konuşuyor
Ama.bizim taraftar ve yönetim 1 kere konuştu sonra kayboldular neden ?

Ne diyorsunuz sizce de gerek siyasal gerek ekonomik tehditlerden ötürü yönetimin Terimi satması yalnız bırakması kasti olarak savunmaması gibi bir durum gerçekten var mı?

KOC, TFF, Mhk, Klupler birligi ve başkanı savaş açar da reklam kesilir diye korkan birilerine yaranmaya calisan medya geri durur mu ?

1567777726799.webp
1567777737990.webp

Bakın üzerinden 1 gün geçti hala en ufak cevap yok tffden yani herifler diyorki bu savaş umrumuzda bile değilsiniz
Bizim kibar başkan efendi görüyordur umarım bunları

Konu Galatasaray ve Fatih Terim ama Fenerbahçe'liler, ''korkmayın, titreyin'' tarzı şeylerle kendilerine pay çıkarmış.

Geçen sezon Fenerbahçe lehine hatalar yapılmasa Fenerbahçe küme düşecekti.

Geri
Üst Alt