GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Yeter artık yeter! Artık Fatih hocanın maç sonrasında futbol dışı bişey konuşmaması lazım Bu sene dahada üzerimize oynayacaklar artık akıllı olmamız lazım Bir basın sözcüsü bulunup öyle devam etmemiz gerekiyor(zorundayız).Yoksa daha çok böyle koz veririz ellerine..

yönetim bunlara savaş açmazsa yazıklar olsun her türlü arkalarındayım

Bu tarz şeyler bizi daha çok kenetliyor bu sezon başından başladı. Ama %100 haksız verilmiş bir ceza. Hiçbir gerekçe yok, yazıklar olsun.

Allah’ın adalet şaşmaz.Yaptıklarının daha fazlası geriye döner bu karaktersizlere.Yönetim en ağır şekilde karşılık vermelidir.Konuşup ceza alması gereken varsa o da yöneticilerdir.Maçlara gelip gelmemeleri çok önemli değil.Artık hocayı hiç muhatap etmeden söylenmesi gerekenleri yöneticiler söylemeli.Hoca birdaha bu toplara sokulmamalı.En ufak şeyde hocaya ceza verecekleri belliydi.

burada en cok yönetime kızıyorum hocayı hep yalnız bırakıyorlar simdi konusurlar kesin konuşsan neye yarar

aylarca söyledik ama bizim yönetimde 1 kişi bile yok kulubun hakkını savunacak hocayı koruyacak bunların olacagı belliydi

ve bunlar sadece baslangıc devamıda gelecek emin olun

Ne demişte adam 4 maç vermişler sülalelerinemi sövmüş. Yeter bu federasyonun yaptıkları

açıklamada 19.05 vay anasını küfür serbest olsun tff ye 1-2 saat

Güzel güzel 23. şampiyonluk için camiayı kenetlemeyi başarıyorsunuz.Devam böyle.

her maç kırmızı kart her maç teknik direktöre ceza, hemde doğum gününün ertesi günü, imza töreninin ertesi günü bunları yapmaları tam bir 6222 çocukluğu. Bu tffnin çaycısına kadar her birini Abdülrahim Albayraka devrediyorum

Cezaların 19.05 te açıklanması = Terim'in işaret ettiği profesyonellik..

Acilen açıklama yapmamız lazım böyle rezillik olmaz

Geçen sene ersun yanal denen gwat rize maçından sonra "futbolun kara günüdür bugün" dedi bu laf sadece bize değil hakemlere doğrudan edilmiş çok ağır bi laf pfdkye bile sevketmediler.

Nkfvags

Söyleyecek Kelime bulamıyorum. Adamlar artık en aşırı derecede bizi durdurmaya an içmiş gibi.

Sonra niye bir şey demiyoruz.... Ya sesimizi az çıkartsak kuruları ile öldürüyor şerefsizler. Adalet mi var çıkıp isyanda bulancaksın.

En doğrusu yönetimsel olarak ultraslanın platformunu kunlanmak olacaktır bu pis dönemde.

Medyaya adamlarını yerleştirmeye çalış para harcayarak. Başka olmayacak bu iş. Ahlâk yoksunları ya.

Yeter artık yeter! Artık Fatih hocanın maç sonrasında futbol dışı bişey konuşmaması lazım Bu sene dahada üzerimize oynayacaklar artık akıllı olmamız lazım Bir basın sözcüsü bulunup öyle devam etmemiz gerekiyor(zorundayız).Yoksa daha çok böyle koz veririz ellerine..
Ne dedi adam silahım olsa hakemi vururdum mu dedi gerçi öyle dese 11 gün ceza alırdı

Geri
Üst Alt