GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

gidep sevecez hepsini baska yolu yok

yahu bırakın allah kitap sen tepki verecen kardesim ama bu olay olmadan tepki verecektin senin yönetimin aylardır uyuyor hocanın eteklerıne saklanmıs
neden şaşırdınız cezaya

yedigimiz kırmızılar habercisiydi bunun

bu cezalar dahada devam edecek bizim pasif yönetim sustukca somut eylem ortaya koymadıkca devam edecek

Fatih Terim'in heykeli dikilmeli daha ne duruyor kulüp!

Allah aşkına hangi lafına vermişler 4 cezayı insanı deli eder bunlar ya

Bu sene işlerini şansa bırakmamak için erken başladılar. Amaçları bizi tahrik edip Şampiyonluktan erken koparmak. Bir şekilde sakìn kalmamız lazim. Bunu nasıl basaracagiz açıkçası hiçbir fikrim yok.

Verilen cezaları sonuna kadar kınıyorum. Ancak hoca artık sussun. Yönetim konuşsun. Cezayı da yöneticiler alsın. Her açıklamayı aynı yönetici yapsın ki tek bir kişi cezalı olsun. Hoca sahada lazım. Yönetim ekranda. Hocanın yokluğu özellikle hırs ve ruh zayıflığına sebep oluyor.

Fenerasyon art niyetli ceza verdi ama lütfen terim futbola odaklansin. Bu kadar güzel kadro kuruldu, o kadar emek verildi. Lütfen sakin ol hocam, şimdi kalkıp bir açıklama daha yapsan ilk yarı kapatırsın. En güzel cevap sahada yenmek. Hocanın olmadığı maçlarda sürekli puan kaybettiğimiz ortada.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sukunetimizi koruyalim su yaptiklari bizim isimize gelir merak etmeyiniz

Baktılar süper takım kuruldu yeni transferlerle hemen engelleyelim dediler ama belli ki geçen sezondan ders almamışlar ellerinden geleni ardlarına koymasınlar bunlar bizi daha da güçlendirecek kenetlenmeliyiz artık hocamızı futbolcularımızı sertçe eleştirip bu şerefsizlerin önüne atmamalıyız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt