GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Arkadaslar avrupada yasiyorum ve elimde bir digitürk üyeligi var(ticari). yillik ödenilen miktar asagi yukari 1000€. tek ben iptal ediyorum desem hic bir faydasi olmaz. en iyi sekilde nasil santaj yapabilirim? tavsiyelerinize acigim.

Size geçen seneden örnek vererek sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Sezon başı doğranmamız sezon sonuna doğru eşitlemese bile ucundan kollanmamıza neden oldu. Bu aveller her seferinde bu tiyatroyu yiyor yine aynı şekilde olacak bence. İlk yarıya kadar üstümüze gelsinler sıkıntı değil 19.05 falan güzel olaylar bunlar bir nevi SUS PAYI gerçi sene sonu yine de ağlayan çok oluyor ama :D Neyse tekrar söylüyorum sakin olun yazılanları not edin sezon sonuna doğru lehimize kararla maç kazanırsak filan o zaman gösteririz bunları :) Hiç akıllanmayacak bu kerizler yav :D
Emre Akbaba mevzusundaki kart dışında "lehimize" karar falan alınmadı.

Aleni 8 puanımızın çalındığı 2 Fener, Konya, Rize ve saymadığım maçlar var. Bariz harcadılar geçen sezon bizi.

ama bunun arkasında çok sinsi bir plan var, fener çetesi galatasaray’ı finansal olarak en açıldığı sezonda kalbinden vurmayı planlıyor

ekşi de yazmış biri, çok mantıklı...

Bunlar harbi gerizekali...
Hem bu ceza Terimin dedigini dogruluyor
Hemde gecen sene o kadar ceza verdiler yine sampiyon olduk, ve yine bizi gaza getiriyorlar

Kollanmak derken lehimize hata olarak demek istemedim dikkat edersen. Doğru kararları verdiler yani en azından :D İlk yarıdaki fiyaskoları tek tek hatırlıyorum sezon sonuna doğru hakemler düzelmeye başlayınca hepsi birden ağlamaya başladı bunu söylüyorum.

Konuyu girisin ve vardigin nokta

Neyse ustunde

———-
Golcao!!

Bu cezalarin bizi birlik yapıp söke söke o sampiyonlugu alacagimizi hala ogrenememisler siz karşımızda oldukça biz tam anlamiyla bütün oluyoruz

baskan 20 30da aciklama yapacak gs tvde

Yönetim acilen çok sert bir açiklama yapmalı gerekirse acik acik tff ile savas ilan edilmeli bir aciklama gelmezse yonetim istifa etsin siyasetin bir tarafini yalamayi biraksinlar yalayacaklarsada istifa edip ne halt yerlerse yesinler

Hoca bir daha böyle laflar edip de koz vermemeli bu soysuzlara. Hasan olur, Ümit olur, yöneticilerden biri olur farketmez...Yazsın versin ellerine, onlar söylesin; hak mahrumiyeti alsalar n'olacak?..Sözün kime ait olduğunu herkes bilir ama ellerinden bir şey gelmez! :emrah:
Bence sene sonuna kadar basın toplantısından iyi akşamlar deyip çıksın. 2 cümle kursa ceza veriyor şerefsizler

Arkadaslar avrupada yasiyorum ve elimde bir digitürk üyeligi var(ticari). yillik ödenilen miktar asagi yukari 1000€. tek ben iptal ediyorum desem hic bir faydasi olmaz. en iyi sekilde nasil santaj yapabilirim? tavsiyelerinize acigim.
Evet aslında yapmak lazım. Arayıp iptal ettirmek lazım. İptal sebebini de sonucunu belli etmeye çalıştıkları bu ligin izlenmesinin gereksiz olduğunu düşünüyorum" falan demeliyiz.

çok yazık, Türk futbolu için "kara gün" bugündür.

Geri
Üst Alt