GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Şu saatten sonra kimse efendilik, saygı, objektiflik, fair play beklemesin de sergilemesin de. Ne kadar kötü, yanlı, çirkin davrandıysak, ne kadar sövdüysek daha da fazlasını yapacağız. Objektiflik algısı yapan, çuvaldızı kendine batıran, öz eleştiri yapan, bunlara nefret, küfür, pislikle yaklaşmayan herkes net ihanet içindedir!

Ekli dosyalar

• indir (1).webp
    indir (1).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 35
Başkan 20.30da gs tvye çıkacak umarım gereken sertlikte konuşur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım ayırmaksızın bu kararı kabul edenler yüzünden değil mi zaten Türkiye' nin bu hali ?

Adalet yok ki ülkede ? haklı olsan bile dava açsan kaybediyorsun artık bu ülkede.. Yazık..

Arkadaslar avrupada yasiyorum ve elimde bir digitürk üyeligi var(ticari). yillik ödenilen miktar asagi yukari 1000€. tek ben iptal ediyorum desem hic bir faydasi olmaz. en iyi sekilde nasil santaj yapabilirim? tavsiyelerinize acigim.
Yaşadığınız şehrin Galatasaraylılar derneği olarak karar aldığınızı ve herkesin iptal ettireceğini söyleyin.

Başkan yerine gereksiz yöneticilerden birisi konuşsun. 3-4 kişi dışında görünen yok. Açıklamalardan sonra başkana da 1-2 ay ceza verir şerefsizler.

Ben bildim bileli bu pfdk ve tahkim kurulları hep fenerli ve bjklilerin kontrolunde olan kurumlar oldu

tekrar tekrar izledim hocaya 4maç hakettirecek bir şey bulayım diye 1 maçlık bile birşey bulamadım

Bu seneye kotu basladik,gerek kotu oyun gerek Fatih Terim'in formsuzlugu isimiz zor diyordum ta ki bu aciklanan karara kadar. Kenetlenmis bir Galatasaray camiasinin onunde hic bi kulup,kurum,kurulus duramaz bunu anlayamadilar senelerdir. 23. Sampiyonlugumuzun ilk tohumunu atti salaklar haberleri yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkan yerine gereksiz yöneticilerden birisi konuşsun. 3-4 kişi dışında görünen yok. Açıklamalardan sonra başkana da 1-2 ay ceza verir şerefsizler.
Başkana verilen ceza koymaz bize. Fatih hoca hariç herkes çıkip ana avrat düz gitsin

Nihat özdemir denen şereften muaf biri tff nin başında olursa bizi şampiyon yapmazlar.. Cok erken başladı bu işlere. Yönetim ve taraftar olarak bu durum karşısında acil bir aksiyon almalıyız.

bazen hepsinin gsli olduğu kulüpteki boşvermişliği ve rehaveti görünce zorla motive etmeye çalısıyorlarmıs gibi geliyor.
geçen senede aynı boku yediler

Yonetim cok sert cevap vermeli ve hic bir zaman olmadigi kadar kenetlenmeliyiz. Sahada takima saha disinda klube hep destek tam destek. Gerekirse tff binasina yurunur protesto edilir. Gerekirse boykotlar duzenlenir. Bu ceza Fatih hocanin soylediklerini dogruluyor resmen. Takima da buyuk is dusuyor. Hersey eninde sonunda sportif basariya bakar. Maclari eze eze almamiz lazim.

Geri
Üst Alt