GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

siz sanıyor musunuz ki Fatih Terim sadece yaptığı konuşmalardan dolayı cezalandırılıyor. tüm bu yaşananların altında 16 Nisan 2017'deki referandum öncesi "evet" videosu çekmemesi de var... Fatih Terim üzerinden de Galatasaray cezalandırılmaya çalışılıyor.

beinsportu iptal edin diyosunuzda benim gibi kredi kartına senelik anlaşan taraftarlar var adamlar zaten 1 senelik ücretlerini çekmiş bizden şimdi ben iptal etsem ne olacak.

siz sanıyor musunuz ki Fatih Terim sadece yaptığı konuşmalardan dolayı cezalandırılıyor. tüm bu yaşananların altında 16 Nisan 2017'deki referandum öncesi "evet" videosu çekmemesi de var... Fatih Terim üzerinden de Galatasaray cezalandırılmaya çalışılıyor.
Ne alakası var. Öyle olsa Ali Koç a her hafta ceza keserler.

Neyse bu sezonda şampiyon olmamız için tüm taşlar yerine oturdu. Varsın bundan sonra kendileri düşünsün. Biz bu şekilde mağdur edilmeyi severiz. Geçen sene nasıl sapladıysak bu senede kanırta kanırta şampiyon olacağız. Ama bundan sonraki hamleleri eminim ki kırmızı kartlara dahada abanmak ve varda yanlıs kararlar çıkarttırmak olacak. 3 er 5 er sallamak gerekki sussunlar

Olmadı bu böyle. Hocamın doğum gününde 19.05'te yapsaydınız niyetinizi anlardık !! Ama Fatih Terim'in söylediği gibi: Herkesin adaleti şaşar Allah'ın adaleti şaşmaz. Şaşmayacak. Emin olun hepinizi ŞAŞIRTACAĞIZ...

Onların da açs

Neyse bu sezonda şampiyon olmamız için tüm taşlar yerine oturdu. Varsın bundan sonra kendileri düşünsün. Biz bu şekilde mağdur edilmeyi severiz. Geçen sene nasıl sapladıysak bu senede kanırta kanırta şampiyon olacağız. Ama bundan sonraki hamleleri eminim ki kırmızı kartlara dahada abanmak ve varda yanlıs kararlar çıkarttırmak olacak. 3 er 5 er sallamak gerekki sussunlar
Şampiyon olmakiçin şansımız daha çok arttı katılıyorum. Umarım oyuncularıda hırslandırır. Ama sahada ve masada çok haksızlık yapacaklar. Aleyhimize kolay penaltılar verecekler, kkart verecekler. İşimiz daha zor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

terimin o malca kampanyaya katilacagini sanan ilerizekalilar vardi burada

cok g.t oldular o gunler

Başkan konuşma yapmasa daha iyiydi herkese mavi boncuk dağıtması Fikret kardeşim falan Fatih Terim bu yüzden konuşuyor

Geri
Üst Alt