"Terim'i Gönderdiğim İçin Pişman Değilim"

Hiç yakıştıramadım Ali fırat kardeş dar görüşlü futbol bilgisi zayıf dediğin adamın cv sine bir bak istersen belki sayesinde

galatasarylı olmuşsundur.İlah görmüyorum kimseyi sadece gerçekleri görüyorum

Hayırlı görüşler o zaman sana

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç yakıştıramadım Ali fırat kardeş dar görüşlü futbol bilgisi zayıf dediğin adamın cv sine bir bak istersen belki sayesinde

galatasarylı olmuşsundur.İlah görmüyorum kimseyi sadece gerçekleri görüyorum

Burada kimbilir Ünal Aysal´i futbol bilgini sananlar bile vardir. Fatih Hoca olmasaydi, bu Ünal Aysal zaten direk burnunun üzerine düserdi. Fatih Terim basarilari ile büyüttü, sonra hem kendisi hemde futbol cahilleri Aysal´i nerdeyse ilah olarak görmeye basladilar.

Keske ünal Baskan´in egosu bu kadar sismeseydi, kendini birsey sandi, futbolu anladi sandi. Sonra hepimizi batirdi...

Burada kimbilir Ünal Aysal´i futbol bilgini sananlar bile vardir. Fatih Hoca olmasaydi, bu Ünal Aysal zaten direk burnunun üzerine düserdi. Fatih Terim basarilari ile büyüttü, sonra hem kendisi hemde futbol cahilleri Aysal´i nerdeyse ilah olarak görmeye basladilar.

Keske ünal Baskan´in egosu bu kadar sismeseydi, kendini birsey sandi, futbolu anladi sandi. Sonra hepimizi batirdi...

Adem kardeşim keşke diğer renktaşlarımızda gerçekleri görebilse biz anlatmaktan söylemekten sıkıldık.Başından beri söyledik ama dinletemedik.

Şimdi biz haklı çıkmış gibi olduğumuzdan seviniyor zannedenler dahi vardır ama eminim kimse benim senin kadar üzlmemiştir bugün bu durumda

olmamıza

konuyu yarışmalar bölümüne taşıyalım, millete malzeme vermeyelim garip yorumlar ile

Fatih Terim mi bırakıp gitti yoksa başkan mı gönderdi?

Başkan gönderdiyse niye son dakikada 2 senelik sözleşme teklif etti?

Sorular, sorular...

Başkan bırak bunları içten içe imparatoru arıyorsunda ama söyleyemiyorsun işte biliyoruz.

Senin sonun yaklaşıyor gittiğin gün tekrar kükremeye başlayacağımız gün olacaktır.Elemanınıda yanında götür giderken.

Görüşünü anlarım, çok da kişi var bu anlayışta o yüzden şaşırmıyorum.

Lakin o görüşü empoze etmek, savunmak ve ekstra olarak ileriye taşımak için yazılan her ilave mesaj konuyu fena halde sabote ediyor. Polemiğe davet çıkartmadan, görüşünü yazıp orada bırakmalı derim.

Başkanın zamanlaması yanlıştı kim ne derse desin. Sezon başlamadan göndersen değişimi gerek görmüş diye saygı duyardım ama kritik bir aşamada gönderip ligi hiç takip etmemiş ve hiçbir bilgisi olmayan kariyerli bir hoca getirmek daha da büyük hataydı. Mancini elinden geleni yapıyor ama bir teknik adamın , bir başkanın kişisel problemler yüzünden Galatasaray'ı bu hale getirmesine izin verilmemesi gerekirdi. Neyse artık gelecek sezonun planlamasında Mancini olacak mı olmayacak mı orası önemli.

Gitmiş bir de Burak'a Selçuk'a Drogba'ya pas atmıyor musunuz diye sormuş :crushed: Artık adamlar laf olmasın diye her topu Drogba'ya atarlar.

Başkanın zeki biri olduğunu sanıyordum

Burada konu Mancini değil Fatih Terim. Fatih Terim'in gönderilmesi de zamanlaması da doğruydu.

Bu hafta fenere yenilelim de sen defol git de,ondan sonra yaşarsın pişmanlığı..

salak salak konuşmuş bir de ligde 2 tane çok zor deplasmanda puan kaybettik,ilk yarım saatte anasını bellediğimiz gelene geçene fark atan madrid'den de 6 yedik,ulan dönüp baksana şimdi ki takıma ne halde,bizden puan almayan takım kalmadı,aynı madridden 10 kişi 4 yedik..sıkıldım bu adamdan 1 senede bütün klubü alt üst etti,hala car car konuşuyor..bıkmadı konuşmaktan,bıkmadı egosunu tatmin etmekten..sezon sonunu göremiceksin inşallah sende,mancini de.

Fatih Terim'den baskası yalan arkadas.Ne kadar elestirsekte Galatasaray'a ondan daha iyi etki yapabilecek bir hoca göremiyorum.Dünya üzerinde bizi en iyi tanıyan ve gaza getiren hoca

Bu hafta fenere yenilelim de sen defol git de,ondan sonra yaşarsın pişmanlığı..

salak salak konuşmuş bir de ligde 2 tane çok zor deplasmanda puan kaybettik,ilk yarım saatte anasını bellediğimiz gelene geçene fark atan madrid'den de 6 yedik,ulan dönüp baksana şimdi ki takıma ne halde,bizden puan almayan takım kalmadı,aynı madridden 10 kişi 4 yedik..sıkıldım bu adamdan 1 senede bütün klubü alt üst etti,hala car car konuşuyor..bıkmadı konuşmaktan,bıkmadı egosunu tatmin etmekten..sezon sonunu göremiceksin inşallah sende,mancini de.

Kafa iyi heralde çaktırma.

"ilk yarım saatte anasını bellediğimiz gelene geçene fark atan madrid'den de 6 yedik"

Şu da ne saçma bir cümledir çözemedim 10 dakikadır.

Hayır yani gelene geeçene fark atan bir takımın bizede fark atmasının neresi garip çok üst düzey bir takım değiliz sonuçta. İlk maçta 6 tane yememizin baş sorumlusu! Mancini ile Başkan olduğu içinde onları kınıyorum bende hiç unutmayacağım o maçı.

fatih hocayı gönderince daha kötüsü gelmez diye mutlu olmuştum..

burak drogba takıntısı aşırı egosu ben yaptım edaları sıkmıştı..

mancini arattı ama doğruya doğru..

ne taktik anlamda bir işlevlik

ne takım savunması

ne transferlerde başarı..

aksine takım terim döneminden daha kötü hücum yapmaya başladı..

5 milyon Euro verip bu derece kötü bir teknik adamı almak hem şanssızlık hem başarı..

aysal mancini de ısrar ederse gider..

başarısızlıkta kalmam koltuğa yapışmam sözü var

unutmadık..

Geri
Üst Alt