Terim'i Kızdıran 4 Olay!

Altyapıdan oyuncu çıkarmak ve düşük maliyetli gelecek vaadeden genç futbolcu transfer etmek dışında çıkar yolumuz yok diye düşünüyorum bay Mahir katılır mısın ? Önümüzdeki süreçte sadece biz değil bütün Türk takımları taş kemirecek, ciddi oranda küçülmeye gitmek zorunda kalacak rüyadan uyanmalıyız bence.
Üstad ben kızar diye sormaya korkuyorum. Aldığımız mahalle dedikodularına göre sevgili başkanı Ali Koç Volkan Demirel beyefendiyi affetmiş. Rica etsem duygularını sorabilir misin bu hususta.

Üstad ben kızar diye sormaya korkuyorum. Aldığımız mahalle dedikodularına göre sevgili başkanı Ali Koç Volkan Demirel beyefendiyi affetmiş. Zahmet olmaz ise rica etsem duygularını sorabilir misin bu hususta.
Volkan bey ayıdır falan ama özellikle derbilerde takımı ateşleyen ve yüksek performans gösteren biri. Fenerbahçe için doğru bir hamle olarak değerlendiriyorum. Mahir beyefendiye soruyu yöneltmeyeceğim, o kim futbol kim.

Terimi kizdiran 36736363 sebep olsa hakkidir

Bu eski kafali td beni kizdirinca wowowowow

Terimi kizdiran 36736363 sebep olsa hakkidir

Bu eski kafali td beni kizdirinca wowowowow

Saygım var ama yıllardır bu adamın başarısının yarısını kazandıracak çapta bir hoca hem biz hem de diğer büyükler neden getiremedi ya da çıkaramadı.

Daha iyi kadrolar ile çalışan da oldu. Daha iyi futbol oynatan da (dönemsel) ama başarı var mı? Yok gelmiyor.

Saygım var ama yıllardır bu adamın başarısının yarısını kazandıracak çapta bir hoca hem biz hem de diğer büyükler neden getiremedi ya da çıkaramadı.

Daha iyi kadrolar ile çalışan da oldu. Daha iyi futbol oynatan da (dönemsel) ama başarı var mı? Yok gelmiyor.
Cunku bize uymayani disladik, arkasinda duramadik. Kusa yem ettik.

Bu noktada 2 soz cok onemli.

1- yiyor ama calisiyor da
2- deveye diken insana .iken yaranir

Cunku bize uymayani disladik, arkasinda duramadik. Kusa yem ettik.

Bu noktada 2 soz cok onemli.

1- yiyor ama calisiyor da
2- deveye diken insana .iken yaranir

Umut vaat eden performans ve sonuç veren kim vardı peki.

Terim hariç son 25 yıla bakalım

Feldkamp(x2)
Holmann
Saftig
Lucescu
Souness
Hagi (x2)
Gerets
Skibbe
Rijkaard
Mancini
Prandelli
Hamza
Riekerink
Tudor

Geçici olan Korkmaz, Bülent Ünder,Cevat Güler vs yazmadım.

Teneke bağlayıp gönderip sonra ardından 20 sene ağladığımız Lucescu dışında başarı vaat eden kalsa 10 yılı kurtarır dedirten biri oldu mu.

Riekerink olmayan kariyeri ile
Tudor ve Hagi çömezliği ile
Rijkaard serbest düştüğü kariyeri ile
Souness TV yorumcusu olması ile
Skibbe vasat giden kariyeri ile
Gerets mucize şampiyonluk ve nispeten tutan dokusu ile
Hamza içimizden çözeriz ve denge ile
Mancini kartviziti dışında batırdığı takımlar ve milyonlarxa Euro harcatması ile
Prandelli bütün zaferler gökyüzüne deyişi ile kaldı akılda.

Lucescu dışında ortalama bir ligde bile kariyer yapabilen hoca oldu mu?

Dönemi geçen ama çok büyük bir lider olan FELDKAMP’ı tenzih ederim. O bence tarihimizin DERWALL sonrası en büyük hocasıdır. Barış, Serkan gibi 3.lig oyuncularına top oynattı.

Demek ki YANLIŞ tercihler yapıyoruz. Biraz da buradan bakmak lazım.

Gerets in hatta feldkamp in ozellikle hucum kadrosunu gorunce neden basarili olduklarini anlamak zor degil , daum da eklenebilir bu listeye

Altyapıdan oyuncu çıkarmak ve düşük maliyetli gelecek vaadeden genç futbolcu transfer etmek dışında çıkar yolumuz yok diye düşünüyorum bay Mahir katılır mısın ? Önümüzdeki süreçte sadece biz değil bütün Türk takımları taş kemirecek, ciddi oranda küçülmeye gitmek zorunda kalacak rüyadan uyanmalıyız bence.

Bu herkesin ortak düşüncesidir. Türk futbolunun bir yerlere gelmesini sağlayacak şey altyapının güçlenmesidir. Veteran oyuncularla ancak günlük başarılar elde edebilirsin. Rakibin sadece Fenerbahçe olur. "4 yıldızımız var" diye hava atarsın! Ama Edirne'den dışarı çıktığın anda forvetsiz ben ne yapacağım MK. dersin. MK de sana "planlamanı düzgün yapsaydın MC." der!!!

Üstad ben kızar diye sormaya korkuyorum. Aldığımız mahalle dedikodularına göre sevgili başkanı Ali Koç Volkan Demirel beyefendiyi affetmiş. Rica etsem duygularını sorabilir misin bu hususta.

Ali Bey'le henüz görüşmedim. Bana kalırsa dedikodudan ibaret bir haber gibi geliyor. Ayrıca Demirel'in olup olmaması umurumda değil! Biz her türlü onları yenebilmeliyiz.

Volkan bey ayıdır falan ama özellikle derbilerde takımı ateşleyen ve yüksek performans gösteren biri. Fenerbahçe için doğru bir hamle olarak değerlendiriyorum. Mahir beyefendiye soruyu yöneltmeyeceğim, o kim futbol kim.

Sizin klasikleşmiş genel geçer terimlerinizle futbol konuşmadığım için futbol bilgimi sorgulama cüretini gösteriyorsunuz. Bu konuda sizi eleştirmeyeceğim. Asıl eleştireceğim nokta "ayı" diye tabir ettiğiniz Volkan Demirel Türk Telekom Arena'dan birçok kez gözleri yaşlı ayrılmıştır. İster ayı isterse dinozor. Kim gelirse gelsin Galatasaray 11+55 bin kişiyle bu derbiyi kazanmalı!

Ali Bey'le henüz görüşmedim. Bana kalırsa dedikodudan ibaret bir haber gibi geliyor. Ayrıca Demirel'in olup olmaması umurumda değil! Biz her türlü onları yenebilmeliyiz.

Sizin klasikleşmiş genel geçer terimlerinizle futbol konuşmadığım için futbol bilgimi sorgulama cüretini gösteriyorsunuz. Bu konuda sizi eleştirmeyeceğim. Asıl eleştireceğim nokta "ayı" diye tabir ettiğiniz Volkan Demirel Türk Telekom Arena'dan birçok kez gözleri yaşlı ayrılmıştır. İster ayı isterse dinozor. Kim gelirse gelsin Galatasaray 11+55 bin kişiyle bu derbiyi kazanmalı!
Balon da bile bu kadar hava yok be.

Umut vaat eden performans ve sonuç veren kim vardı peki.

Terim hariç son 25 yıla bakalım

Feldkamp(x2)
Holmann
Saftig
Lucescu
Souness
Hagi (x2)
Gerets
Skibbe
Rijkaard
Mancini
Prandelli
Hamza
Riekerink
Tudor

Geçici olan Korkmaz, Bülent Ünder,Cevat Güler vs yazmadım.

Teneke bağlayıp gönderip sonra ardından 20 sene ağladığımız Lucescu dışında başarı vaat eden kalsa 10 yılı kurtarır dedirten biri oldu mu.

Riekerink olmayan kariyeri ile
Tudor ve Hagi çömezliği ile
Rijkaard serbest düştüğü kariyeri ile
Souness TV yorumcusu olması ile
Skibbe vasat giden kariyeri ile
Gerets mucize şampiyonluk ve nispeten tutan dokusu ile
Hamza içimizden çözeriz ve denge ile
Mancini kartviziti dışında batırdığı takımlar ve milyonlarxa Euro harcatması ile
Prandelli bütün zaferler gökyüzüne deyişi ile kaldı akılda.

Lucescu dışında ortalama bir ligde bile kariyer yapabilen hoca oldu mu?

Dönemi geçen ama çok büyük bir lider olan FELDKAMP’ı tenzih ederim. O bence tarihimizin DERWALL sonrası en büyük hocasıdır. Barış, Serkan gibi 3.lig oyuncularına top oynattı.

Demek ki YANLIŞ tercihler yapıyoruz. Biraz da buradan bakmak lazım.
Lucescu mancini hamza tudor

#Kalite

Lucescu mancini hamza tudor

#Kalite

Tudor'un kariyerine en büyük takım biz olacağız muhtemelen.

Kendi kurduğu takımda bile sabote edilecek kadar nefret ettirdi.

Mancini denen pazarlama harikası adama kalite diyenle futbol konuşmam.

Lucescu'da en az Terim kadar eski tarz bir hoca.

Arabesk olmasa Hamza en umut vereni idi. Yaşı itibarı ile ama o demeçler ile ve Dursun ile kalması mucize gibiydi.

Tudor'un kariyerine en büyük takım biz olacağız muhtemelen.

Kendi kurduğu takımda bile sabote edilecek kadar nefret ettirdi.

Mancini denen pazarlama harikası adama kalite diyenle futbol konuşmam.

Lucescu'da en az Terim kadar eski tarz bir hoca.

Arabesk olmasa Hamza en umut vereni idi. Yaşı itibarı ile ama o demeçler ile ve Dursun ile kalması mucize gibiydi.
Senin toptan anladigini dusunmemistim zaten

Tudor'un kariyerinin en buyuk takimi biz olacakmisiz, ne alaka aq konuyla. Belki olur belki olmaz, sacma bir giris.

Kendi kurdugu takimda sabote edilmis ee bu tudorun hatasi mi simdi yoksa takimin sacmaligi mi

Mancini pazarlama harikasiymis, ft o herifin teknik taktik bilgisi isiginda aydinlansa gozleri kor olur

Lucescu eski tarz hocaymis yaw zaten bizde de eskiden vardi. Bugun getirilsin mi dedim ben? Ne alaka.

Hamza arabeskmis. Evet bir futbol duayeni yorumu. Arabesk td. Hamza maldi ama basariliydi ft her cekip gittifinde ozlenirken bu heriflerin yuhalanmasi garip.

Iste o da dedigim soze geliyor

Diken yaraniyor.

1.takıma 1 den fazla brezilyalı alınmaz.

2.daha 2.maçta sözleşme yenilenmesine ve zam yapılmasına sen izin verdin.

3.sakatlıklar tamamiyle idmansizlik ve bilimden uzak antreman programı kaynaklı kapı yine terime çıkıyor.

4.sinana formayı veren sensin.
N diaye gibi pas yapmayi bilmeyen ve kesik başlı tavuk gibi ortada dolaşan artisti 3 ay boyunca ısrarla isteyende sensin.

Velhasıl senin devrin kapandı.
Ortamı gençlere ve işi bilenlere bırakıp torun sevme vaktin geldi
Ancak senelik 20 milyon daha tatlı geldiği için bırakmıyorsun.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Tudor'un kariyerinin en buyuk takimi biz olacakmisiz, ne alaka aq konuyla. Belki olur belki olmaz, sacma bir giris.

Kendi kurdugu takimda sabote edilmis ee bu tudorun hatasi mi simdi yoksa takimin sacmaligi mi

Mancini pazarlama harikasiymis, ft o herifin teknik taktik bilgisi isiginda aydinlansa gozleri kor olur

Lucescu eski tarz hocaymis yaw zaten bizde de eskiden vardi. Bugun getirilsin mi dedim ben? Ne alaka.

Hamza arabeskmis. Evet bir futbol duayeni yorumu. Arabesk td. Hamza maldi ama basariliydi ft her cekip gittifinde ozlenirken bu heriflerin yuhalanmasi garip.

Iste o da dedigim soze geliyor

Diken yaraniyor.

:asd:

Geri
Üst Alt