Terim'in Dudak Uçuklatan Tazminatı

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Fatih Terim, görev süresinin ilk yılı içinde gönderilirse 15 milyon Euro tazminat alacak.

15 Kasım 2013’te Türkiye Futbol Federasyonu ile 5+2 yıllık sözleşme imzalayarak milli takımların başına geçen Fatih Terim’in, mukavelesine çok önemli bir madde koydurduğu ortaya çıktı. Forbes dergisinde geçen yıl yer alan habere göre ünlü çalıştırıcı, sözleşmesinin ilk 1 yılı içinde görevden alınırsa, TFF’den 15 milyon Euro (42.7 milyon TL) tazminat alacak.

Yılda 3.5 milyon Euro karşılığında 5 yıllık sözleşme yapan Fatih Terim’in toplam alacağı ücret, yıllık yüzde 5 zamla 5 yıl sonunda tam 25 milyon Euro’yu bulacak.
Ayrıca sözleşmesinde Avrupa ve Dünya şampiyonalarında elde edeceği başarıların sonucunda toplam 7 milyon Euro’ya varan primi de bulunuyor.
EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖRLER
1-) Jose Mourinho (Chelsea) 14.8 milyon Euro
2-) Carlo Ancelotti (Real Madrid) 13.5 milyon Euro
3-) Pep Guardiola (Bayern Münih) 9.5 milyon Euro
4-) Arsene Wenger (Arsenal) 9 milyon Euro
5-) Guus Hiddink (Hollanda) 8.6 milyon Euro

Bu durum paragözlügünü ve egosunu degil, TFF yi soydugu icin Galatasarayliligini gösterir (!)

milli görev için yanıp tutuşan bir zattır kendileri lütfen iftira atmayalım

Fatih Terim ne Galatasaray, nede Milli takimdan hic bir zaman tazminat talebinde bulunmamistir. Fatih Terim´in sözlesmelerinde bu iki kurumda hic bir zaman tazminat talebi yoktu, eger su an olsa bile, tazminati alacagini zannetmiyorum.

Türkiye gibi istikrarsiz, yarin ne olacagi belirsiz bir ulkede 5+2 gibi bir sozlesme oneren ve imzalatan aptaldir. Bunu imzalayan ise ancak takdir edilebilir.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Başarısız oldu mu çalıştığı zamana ait ücretleri alır ve gider.Tazminat isteyeceğini zannetmiyorum.

Imparator tazminat almaz yaw olur mu oyle şey.

Devlet veriyor bu paralari bu adama.. Bu net yani.

Milliyetçi terim birde hocalık yapmak için paramı alıyormuş!
Çok şaşırdım!

Gercek mi bu ?? O parayla yeni izlanda kurulur

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt