Terim'in Dudak Uçuklatan Tazminatı

Önümüzdeki ay yapılacak olan 2 maç ile ak-kara az çok belli olacaktır ,
5+2 'ye ben takmıyorum tüpçü gözünü bile kırpmaz tazminatı olsada olmasada , istesede istemesede ,
sonrada Ersun gelir ,
olur mu olur !

Ekim'deki Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarından 6 puan çıkaramazsak işimiz zor.Her ne kadar Terim'den nefret etsem de turnuvaya gitmemizi istiyorum.Başka takımları desteklemekten bıktım biz gidelim artık.

Tazminati istemeden adam'i suçluyorsunuz, o kadar kin saglikli degil beyler.

Terim o parayi istiyorsa ne derseniz deyin ama öyle birsey (daha) olmadigina göre suçlamayin.

Geri 4-4-2 oynayarak bir şekilde o Çek ve Litvanya maçlari yenmeliyiz.

Tazminati istemeden adam'i suçluyorsunuz, o kadar kin saglikli degil beyler.

Terim o parayi istiyorsa ne derseniz deyin ama öyle birsey (daha) olmadigina göre suçlamayin.

Geri 4-4-2 oynayarak bir şekilde o Çek ve Litvanya maçlari yenmeliyiz.

Onlara göre Terim dünyanin en karaktersiz ve serefsiz insani, ama adamin eski sporculari bile saygidan yüzüne bakamiyor adamin. Hadi, takimin basinda olur, mecbur olduklarini iddia edip bahaneler üretirsin.

1. Para icin herseyi yapar diyorsun, adam ne Galatasaray nede Milli takimdan buraya kadar tazminat almamistir, 2-3 kat para teklif eden Fenerbahce´ye gitmemistir.
2. Karaktersiz, serefsiz diyorlar, ama taptiklari oyuncular bile Adami bir Baba gibi seviyorlar.
3. Futbol´dan anlamiyor diyorsun, adamin basarilarini say say bitiremiyorsun. Hagi´ye göre dünyanin en iyi teknik adamlardan bir tanesi.

Elestirmek herkezin hakkidir, ama bir cok konuda bazi GS taraftarlari, Fenerbahce´lesiyor.

Fatih Terim sütten cikma ak kasik degil. Saha icinde karaktersiz ve hircin davranan oyunculari sever, kendisi de yeri geldiginde siddet uygalayan, küfür eden bir insan. Ama bu adam yinede seviliyor, neden bu kadar seviliyor bu insan ? Bilmezler, cünkü Terim´in karakterini bilmiyorlar.

Son düzenleme:
fatih terime olan kini sadece milli takım hocası olmasıyla açıklayamayız bu kin daha geçmişe dayanıyor kesinlikle ft gelmesin diye 40 takla atan adamlar vardı 4 sene önce hatırlıyorum

Galatasaray'dan 1-2 seneye ayrılacaktı zaten, kendini kovdurup 5+2 yıllık sözleşmeye kondu.

Gozuyle taktik degistirebilen adam icin o tazminat az bile.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Terim'e kıl olsam da böyle bir maddenin olmasına pek ihtimal vermiyorum. Varsa bile kovulması durumunda bir şekilde anlaşılır, uygun bir bedel belilenir. Böyle bi durumda tazminat almayacağını iddia etmek hayalcilik ama uçuk bi tazminat talep edeceğini de sanmam.

Bunlar FT üzerinden para bile aklıyor olabilirler.. Bu hükümetin olduğu yerde her şeyi beklerim ben..

Daha önce yazan var mı postları tek tek okumadım ama hangi matematikle %5 zamla 5 sene sonra 25 milyon euro oluyor?

Yıllık 5 milyon verip adamın kafasını karıştırdılar, ayrılmak zorunda kaldı, ağladı falan ajitasyon yaptı, taraftara şirin gözüktü, bırakıp gitmedim demek için, buradan kovulursa tazminat almaz bence, o egoyla o adam tazminat almaz, hiçbir para egosunu tatmin etmez çünkü.

Sonuçta kendi paraları değil senin benim milletin parası. İstedikleri gibi harcayıp istedikleri gibi dağıtacaklar.

Kim terimin milli takımdan tazminat alacağını filan düşünüyorsa ya daha yeni ergenlikten çıkmış bebedir ya da fenevlidir, Net!!!!

Kim terimin milli takımdan tazminat alacağını filan düşünüyorsa ya daha yeni ergenlikten çıkmış bebedir ya da fenevlidir, Net!!!!

Milli takimdan eger tek bir kurus tazminat dahi alirsa, hakaret bile ederim. Sözlesmelerine Galatasay ve Milli Takimda bilhassa tazminat koydurmamis bir teknik Adam. Galatasaray´i 3, Milli takimi da 3 kere calistirmis, 60´dan sonra mi alacak ?

Ben 5 kurus tazminat almayacagina adim gibi eminim, ama bu Galatasaray´da yasadiklarindan sonra kendini emniyete almis olabilir diye düsünüyorum. Malesef bu konuda cahilce hareket ediyor, gecen sene sözlesmesinde tazminat olmamasi Galatasaray´a zarar verdi... Is ciddiye binince sonra yine almazsin, yada parayi iade edersin. Bu konuda profesyonel olmaz isen, istemeden zarara yol acarsin. Hem kendine, hemde kulübe.

Geri
Üst Alt