terim'in senelik 20 milyon TL kazanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıma bir "Bilal" verdiler laf anlatmaya çalışıyordum tam iki saattir. Tokadı basıp gönderecektim hıyarı! Foruma giremedim MK kaçtı oldu resmen! Şimdi de tadım kalmadı. Hepinize ayrı ayrı cevap vermeyim. Toplu söyleyeyim.

"Allah Belanızı Versin"

@Serkan Şafak seni seviyorum. Yerin bende ayrı biliyorsun. Seni diğerleriyle aynı kefeye koyamam. Bu yüzden Allah senin belanı ayrı versin kardeşim.
bilmukabele kardeşim

Karşıma bir "Bilal" verdiler laf anlatmaya çalışıyordum tam iki saattir. Tokadı basıp gönderecektim hıyarı! Foruma giremedim MK kaçtı oldu resmen! Şimdi de tadım kalmadı. Hepinize ayrı ayrı cevap vermeyim. Toplu söyleyeyim.

"Allah Belanızı Versin"

@Serkan Şafak seni seviyorum. Yerin bende ayrı biliyorsun. Seni diğerleriyle aynı kefeye koyamam. Bu yüzden Allah senin belanı ayrı versin kardeşim.
Aykut Kocaman bile daha cesaretli.

Sakin ol şampiyon.

"Allah Belanızı Versin"

Kulüplerin hoca ve oyuncu maaşlarını 1,5 civarında sınırlamaları şart. Şu anki başarılardan daha aşağısı olmaz.

Kendimi bildim bileli bu adamın kazandığı paraya laf edilir. Meclise kadar taşınmış mevzudur. Cidden sosyolojik bir inceleme konusu Fatih Terim :D

Sadece Galatasarayın maçlarını izliyorsan sana öyle geliyordur. Emir kipli konuşma bana hakaret etmediğim sürece istediğimi yazarım. Senin çiftliğinmi burası yoksa Galatasaray taraftar platformu mu. Senin çiftliğinse çıkış yapayım.
Boş adamın kralısın, nerede emir kipli konuşma, türkçen bu kadar mı kıt senin?
Senin izlediğinden 10 kat daha fazla maç izliyorumdur Göztepe ile Sivasmış lol.

Muslera ile ilgili de 3 yıldır o paralara oynamamalı yazıyorum ama tek yaptığın Terim konularında boş atmak olduğu için görmemen normal.

antu başlığı sandım
Aynen, bazı şeyleri sorgulayabildiğimiz için eleştirebilme yetimiz olduğu için hepimiz Fenerbahçeliyiz burada. Ne kadar biat ediyorsan o kadar büyük Galatasaraylısın heralde , tavrınızdan anladığım bu da siz Galatasarayı pek anlayamamışsınız.

Boş adamın kralısın, nerede emir kipli konuşma, türkçen bu kadar mı kıt senin?
Senin izlediğinden 10 kat daha fazla maç izliyorumdur Göztepe ile Sivasmış lol.

Muslera ile ilgili de 3 yıldır o paralara oynamamalı yazıyorum ama tek yaptığın Terim konularında boş atmak olduğu için görmemen normal.
Önceden yazdığım yorumlar kayıtlı kalmış. Senin yazdıklarını alıntıladığımda cevap olarak hepsi birden gitti. Ben sadece Galatasarayın maçlarını izliyorsan sana öyle geliyordur yazacaktım düzelttim şimdi.Can büyük diye biri vardı ona yazmıştım diğerlerini mobilde kayıtlı kalmış.

Aynen, bazı şeyleri sorgulayabildiğimiz için eleştirebilme yetimiz olduğu için hepimiz Fenerbahçeliyiz burada. Ne kadar biat ediyorsan o kadar büyük Galatasaraylısın heralde , tavrınızdan anladığım bu da siz Galatasarayı pek anlayamamışsınız.

tek mesajdan çok fazla varsayım çıkarmışsın. biat miat.

Önceden yazdığım yorumlar kayıtlı kalmış. Senin yazdıklarını alıntıladığımda cevap olarak hepsi birden gitti. Ben sadece Galatasarayın maçlarını izliyorsan sana öyle geliyordur yazacaktım düzelttim şimdi.Can büyük diye biri vardı ona yazmıştım diğerlerini mobilde kayıtlı kalmış.
Ok sorry.

Takım kondisyonu dışında BOŞ YAPMIŞSIN..Transferden sorumlu en tepedeki kişi demişsin.Ağustos ayında 10 sefer konuştu adam basın toplantılarında en az 4 transfer istiyorum diye.En son 2 forvet istiyorum stopere de gerek yok dedi.İstiyorum demek için karşıda birinin olması lazım.Kendi kendinden isteyemez.
bu naiflikle bu yaşa kadar iyi gelmişsin. Transferde tek yetkili benim evet.
Transferde tek yetkili sözünden ne anladığını gerçekten merak ediyorum.

Keza ben boş yaptiysam sen dolu yap misal umit ile hasan kac para aliyor ve vasiflari nedir/ farklıliklari nedir ne katmışlar 1 senedir. Soyle bilelim.images%20(5).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt