terim'in senelik 20 milyon TL kazanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu naiflikle bu yaşa kadar iyi gelmişsin. Transferde tek yetkili benim evet.
Transferde tek yetkili sözünden ne anladığını gerçekten merak ediyorum.

Keza ben boş yaptiysam sen dolu yap misal umit ile hasan kac para aliyor ve vasiflari nedir/ farklıliklari nedir ne katmışlar 1 senedir. Soyle bilelim.Ekli dosyayı görüntüle 33249
Fatih terimin tarzı bu adam güçlü bir yardımcıyla çalışmayı sevmiyor. Yıllardır böyle. Bunu istemiyor isek yolları ayırıp başka bir hoca getirelim. Beni Fatih Terimin avukatı yapmayın. Yerinde hangi hoca olsa onuda savunurum. Çünkü esas suçlu transfer yapmayan yönetim ve başkandır.

Beyler susun deli konusuyor.
Konuş deli.

ah Emre psaykalın boşalttığı şizofren kontenjanı dolduran şahıs yazdı

Kafandaki mal mal teorileri buraya yazıp zeki olduğunu sanıyorsun ama değilsin. Adam kaç haftadır forvet istedi Gomis varken bile istedi. Yönetim ve başkanın beceriksizliği yüzünden alınmadı bunu da bal gibi biliyorsun.

Ha eleştirilecek 1000 öbür konular ki o konular için eleştirilmeli ama gereken oyuncuların alınmamasını terime yıkamazsın.

Terime laf atan, bize laf atmış oluyor!!!! Ayağınızı denk alın lan !!!

ah Emre psaykalın boşalttığı şizofren kontenjanı dolduran şahıs yazdı

Kafandaki mal mal teorileri buraya yazıp zeki olduğunu sanıyorsun ama değilsin. Adam kaç haftadır forvet istedi Gomis varken bile istedi. Yönetim ve başkanın beceriksizliği yüzünden alınmadı bunu da bal gibi biliyorsun.

Ha eleştirilecek 1000 öbür konular ki o konular için eleştirilmeli ama gereken oyuncuların alınmamasını terime yıkamazsın.
Bana sizofrenik diyebilecek dunya uzerindeki son insansin. Tudorun bas yalayıcısıydın mevlana senin kadar donmemiştir şu dünyada. Ne futbol biliyorsun ne dunyadan bi habersin. Sümükleşmiş beyninle bilgisayardaysan üstten, telefondaysan ortada kocaman bir tuş oluyor(hani beynin yok ya yardımcı olayim dedim) oradan yol al.
Beyinsizsin bari bunu burada defalarca kanıtlama.
Yazdiklarıma da salatalık sanip tuzla koşma istersen..

Arkadaşlar lütfen tartışmayınız.

Kavga edecekseniz de adam gibi ağır küfürler edin biz de izleyelim.

Bana sizofrenik diyebilecek dunya uzerindeki son insansin. Tudorun bas yalayıcısıydın mevlana senin kadar donmemiştir şu dünyada. Ne futbol biliyorsun ne dunyadan bi habersin. Sümükleşmiş beyninle bilgisayardaysan üstten, telefondaysan ortada kocaman bir tuş oluyor(hani beynin yok ya yardımcı olayim dedim) oradan yol al.
Beyinsizsin bari bunu burada defalarca kanıtlama.
Yazdiklarıma da salatalık sanip tuzla koşma istersen..

Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Tüpçü'den tekmeyi,kebapçı'dan dayağı yemişti ve karizması yerlerde sürünuyordu.
Medya yerden yere vuruyordu.
Alacağı tazminat ve geride bıraktığı Milli takım kaosu milletin gözünü açmıştı ki.

Biz almasaydik eğer kimse yüzüne bakmazdi.
Bir daha takım filan çalıştıramazdi.
Sonra 1.5 senelik 3 milyon avroya imza attı.( yani senelik 2 milyon avro alması gerekiyordu)
Sırf Tüpçü'den daha fazla tazminat almak için ilk yarım senesini 1905 lira göstererek herkesi enayi yerine koydu.
Üstelik o zaman kur 4 lira filandi.

Kur tavan yapınca paramı Turk lirasina çevirecem ayağına maaşını da 3 milyon avroya çıkardı ve 20 milyon liradan sözleşmeyi kitledi.

Bütün bunları GALATASARAY çok zor günler geçirirken yaptı.
Zaten bize en büyük zararı GALATASARAY'in çocuğuyum ayağına yatanlar veriyor.

Bu paranın kendisine yetmemesi hayet normal zira beslemesi gereken bir sürü sucukcu ve fedaisi var.

çok fazla abi ,2milyon tl yeter de artar bile bence.ya yöneticiler hesap yapmayı bilmiyor yada terim paragöz...

alana değil verene hesap sormak lazım.

bu konuda fatih terime hak veriyorum ben.

abi kim gelip 2-3 gaza getiren cümleyle saçma sapan taktiklerle oyalayıp, gs teknik direktörü olup, medyatik olup bir de üstüne 3 milyon euro kazanmak istemez ki?

enayi malı işte

“Profesyonel futbolcumuz Garry Mendes Rodrigues'in 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için 1.350.000 € olan sabit transfer ücretinin 1.900.000 € olarak iyileştirilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.”

"Profesyonel futbolcu Ryan Henk Donk ile 2018-2019 sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre futbolcuya 2018-2019 futbol sezonu için net 1.895.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Bununla beraber futbolcunun forma giydiği TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında takımın alacağı her bir puan için net 5.000 Euro ödenecektir. Futbolcu ayrıca bu dönem içerisinde 21 TFF Süper Lig veya UEFA müsabakasında oynaması durumunda net 200.000 Euro prime hak kazanacaktır.

Şu ikisini yapan yönetim varken hocanın aldığı parayı sorgulamamız bence gereksiz.

Para yok/ffp diyip iki adama toplamda 1 milyona yakın zam yapmış bir yönetim var 5 milyon euro istese vereceklerse zaten orayı terketmek gerekir.

Olay sadece terim değil alayı fazla alıyor zaten bu durumu aşabilsek uefa da başımıza üşüşmez. 4m maaş alıp kaleye şut atamayan oyuncumuz var teriminden tarığına alayı fazla selçuğa hamite verdiğimiz maaşlar ile izlanda gibi ülke kurulurdu. Ben hep diyorum verirsin 1,5 2,00 gelmiyor mu kabul etmiyor mu? İşte kapı işte sapı diyeceksin misal şuan paşanın forveti herkes istiyor adam 400 k alırken bize glse minunum 2,750 alacak bu yapıyı komple kırmamız lazım. Sanki hersene şam oluyoruz? 2 sene önce 4 ve 5 olduğumuzda 2 snee de 80 gol yedi bu takım. Maaşlar toplamı yine 60-70m du en az. Geçelim bu işleri artık yoksa asla günü birlik başarılardan kurtulamayacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hesaplari 2013 senesinde , ozellikle baska bir forumda yaptigimda

"Sneijderleri drogbalari izliyorsun.."
"Buyuyerek odersin ..."
"Once yatirim yapip harcayacaksin , sonra sana geri donecek..."

Ve turevi onlarca mesaj aliyordum

Biraz bilanco , gelir gider tablosu okuyan herkes bunu goruyor , sportif acidan da uefa nin ciddiyetini anlayanlar da tehlikeyi haber veriyordu

Simdi artik o tarz adamlari birak , mevcutlardan kurtulmak zorundayiz

Bu surece imza atan her yonetim ve malesef ki cilek bocek diyerek yonetimleri bu yola iten , saglikli karar almak yerine populist davrandiran seyirci kulliyen bu sonucta sorumludur

Matematiğim kötüdür hocaların hatrına zar zor 2 alarak sınıfı geçebilmiştim. Bu bilgiler ışığında Fatih hoca geçen sezon sembolik bir ücret aldı bu yılda 3 milyon euro. Toplam olarak alınca 2 yılda 3 milyon euro alıyorsa yıllığı 1.5 milyon euro değil mi?

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Matematiğim kötüdür hocaların hatrına zar zor 2 alarak sınıfı geçebilmiştim. Bu bilgiler ışığında Fatih hoca geçen sezon sembolik bir ücret aldı bu yılda 3 milyon euro. Toplam olarak alınca 2 yılda 3 milyon euro alıyorsa yıllığı 1.5 milyon euro değil mi?

Hele şükür, 8 sayfa sonra yazan biri olmuş.

Evet dediğiniz gibi yıllığı 1.5m euro, o da makul bir sayi. 1M euro veya altına çalışsa bu sefer millet para almıyor diye sallamıyor / trip atıyor diyecek...

Geçen sezon tam sezon mu çalıştı, yarım sezon mu ?

Yani yıllık ücret 1,5 değil 2,0.

Geçen sene almadığı 1 m. ise bu sene çok daha yüksek kurdan aldı.

Son yapılan yani uzatılan anlaşmada şartlar nasıl o konuda fazla bilgim yok, bilenler ekleyebilirler.

Hele şükür, 8 sayfa sonra yazan biri olmuş.

Evet dediğiniz gibi yıllığı 1.5m euro, o da makul bir sayi. 1M euro veya altına çalışsa bu sefer millet para almıyor diye sallamıyor / trip atıyor diyecek...

Geçen sene parayı önce alıyordu arkadaşlar sonra uyandıalr TFF ile mahkeme olayını sembolik ücrete indirdiler. Çünkü bir takımla anlaştığında alacağı tazminat, alacağı meblağ kadar düşüyordu.

Bilmedigimden soruyorum 3 milyon euro aldigi ile ilgili kap'a bildirim yapıldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt