Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon tam sezon mu çalıştı, yarım sezon mu ?
Yani yıllık ücret 1,5 değil 2,0.
Geçen sene almadığı 1 m. ise bu sene çok daha yüksek kurdan aldı.
Son yapılan yani uzatılan anlaşmada şartlar nasıl o konuda fazla bilgim yok, bilenler ekleyebilirler.
Haklısınız, ilk yarının bitimine 2 hafta mı ne kala takımı ele almıştı. O yüzden 1.5 sene gibi çalıştı, ancak çoğu teknik direktör daha çok para ister kendi kurmadığı bir takımı çalıştırırken. Ve FT'nin bu sene 1M Euro'yu almıyım, seneye alıp üzerine eklerim kur da artar diye düşünecek kadar iui bir ekonomist olduğunu zannetmiyorum, en azından böyle bir kur artışı bekleyecek öngörüsüyle. Ya da milli takımdan daha yeni milyonları cukkalamışken böyle bir ihtiyacı olacağını.
Ha, dediğiniz gibi kur değişti, TL'ye çevirilmediyse zarar etmişizdir, hatta FT ile Dursun anlaşmıştı, kesin komisyon falan da dönmüştür arada daha bilmediğimiz ancak bunlar hangi TD gelirse gelsin bizim yönetimler varken olan şeyler. Kısacası kendisini saygı duymama karşın, genelde desteklemediğim FT'e verilen ücreti abartı yüksek bulmuyorum.
Saygımlarımla.
şunu da ekleyeyim. hanginiz müdürünüzden, şefinizden daha fazla maaş alıyor?
Sinan Bey dün o konuyu halletti.Kuzeniniz mi yazdı bunu Mk?
o kim bende görünmüyor..Sinan tebrik ederim arkadaşı sağlı sollu darbelerle indirmişsin.
Mahiri hos etmen beni sevindiriyor SinancımJuventusun td si ronaldodan , barcelonaninki messiden , psg ninki neymar mbappe den fazla mi kazaniyor ?
Kuzeniniz mi yazdı bunu Mk?
Terim herzaman para gos olmustur, bana gore bir Galatasaray efsanesi degildir. Asla bir Metin Oktay, Hakan Sukur, Hagi sirasina gelemez.
Son derece asiri egolu, gecimsiz, kendine herzaman herkesden en buyuk goren kendine buyuk zanan bir teknik adamdir.
Eyy Terim, madem sen Galatasaraya yasiyorsun, aklina hic mi gelmedi maddi yonden kulup kotu durumda ben maasima senelik 1,5m euro yada 3M TL degistirim?
Illa senin derdin para mi? sen galatasaraya satmadin mi gitmedin mi topcuyle el ele kameralara gulmedinmi?
Emre Utkucan, Yasin Kucuk senin torpilerinle gelmedilermi?
Senede 3M net maas takimda 1 koca senede takimda 14 haftada 3 tane organize atak var, hic mi utanmiyorsun be adam?
Galatasaray yedi sulaleni doyurdu hala 3M euro maas pesinde.