Terim'ın Zaman Hakkı Yok mu?

Gençlere sans tanimasi lazim. Ali Yavuz Celil Yunus ilk 11dekilerden çok mu daha kötü. Faghouliye de oynatmamasi dogru degil.

Onun disinda hocayi göndermek gibi ahmakça fikirlerden kurtulmak lazim. 5 sene önce gittiginde ondan sonra gerek Italyan mallar, gerek incompetent hocalar yüzünden neler çektigimizi yasadik, gördük ve anladik.

Terim’ci olarak yaftalanan gruptan biri olarak içi dolu eleştiri yapan herkes kabulümdür.

Kalkıp öfke ve acz içinde yorum yapan kim ise fikrinin zerre hükmü de önemi de yok.

Ne nefret ne de biat.
İşte anahtar cümle budur. Terimciler ve Anti-Terimciler durumu var forumda. Ya tapıyor ya nefret ediyorlar. Dolayısı ile ortaya sağlıklı yorumlar çıkmıyor. Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleridir. Geçen sene Tudor'dan sonra normal şartlarda hayatta Terim demezdim lakin mevcut vizyonu vaziyeti görüp "Mecburen Fatih Terim" dedim. Çünkü Galatasaray'ın menfaati neyi gerektiriyorsa o olmalıdır. O saatten sonra o takımı Terim dışında kimse şampiyon yapamazdı adım gibi biliyordum ve öyle dedim. Bir de bu adam öyle veya böyle bu kulübün yaşayan efsanesidir. Bu adamın Galatasaray'a hoca olarak geri gelmesi kadar normal bir durum olamaz.

Takımın bu sezon şu ana kadar gösterdiği performans ile ciddi eleştiriler alması normaldir hatta adı Fatih Terim olmasa şu ana kadar Tudor gibi kovulmuş olması gerekiyordu. Amma ve lakin kimi getireceksin aga? Klopp? Simeone? Guardiola? Bu adamlardan birini veya bir türevini getirebiliyorsanız kuyruğuna teneke bağlayıp gönderin eyvallah. Ama Tudor, Prandelli veya Riekerink gibi ne olduğu belirsiz yeni bir maceraya gireceksek eğer biz hiç almayalım, alana da mani olmayalım. Mevcut hoca kalsın gerek yok.

İşte anahtar cümle budur. Terimciler ve Anti-Terimciler durumu var forumda. Ya tapıyor ya nefret ediyorlar. Dolayısı ile ortaya sağlıklı yorumlar çıkmıyor. Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleridir. Geçen sene Tudor'dan sonra normal şartlarda hayatta Terim demezdim lakin mevcut vizyonu vaziyeti görüp "Mecburen Fatih Terim" dedim. Çünkü Galatasaray'ın menfaati neyi gerektiriyorsa o olmalıdır. O saatten sonra o takımı Terim dışında kimse şampiyon yapamazdı adım gibi biliyordum ve öyle dedim. Bir de bu adam öyle veya böyle bu kulübün yaşayan efsanesidir. Bu adamın Galatasaray'a hoca olarak geri gelmesi kadar normal bir durum olamaz.

Takımın bu sezon şu ana kadar gösterdiği performans ile ciddi eleştiriler alması normaldir hatta adı Fatih Terim olmasa şu ana kadar Tudor gibi kovulmuş olması gerekiyordu. Amma ve lakin kimi getireceksin aga? Klopp? Simeone? Guardiola? Bu adamlardan birini veya bir türevini getirebiliyorsanız kuyruğuna teneke bağlayıp gönderin eyvallah. Ama Tudor, Prandelli veya Riekerink gibi ne olduğu belirsiz yeni bir maceraya gireceksek eğer biz hiç almayalım, alana da mani olmayalım. Mevcut hoca kalsın gerek yok.

Yıllar yılı dedim.

Daha iyisini getirecek ne vizyon ne de gerektiğinde savunacak çap var yönetimlerde.

Öyle bir düzen ki son 20 yıl içinde ki en güçlü ve atarla Başkan olan Aysal’ı bile öğüttü 1 sene içinde.

Terim’den daha iyi futbol oynatacak hoca bulunur yoksa. Ama sorun yönetsel ve taraftar bazında.

bu sene başarısız da olsa devam edilmesi gerekir.

takımı adam gibi revize etmek lazım.

en az iki 11 çıkacak bir kadro lazım , temel sıkıntı bu.

Hamza
Riekerink
Tudor
Terim

Bu adamlari 3 senede yedik . Hata ama kendilerinde ama bizde , fakat bu kadar cok degisim olmaz bu kadar kisa surede

Boş yapma len. Adam kendi dedi Eren olsa bile 2 tane forvet istiyorum diye. Eren'i 3. Forvet düşünüyorum dedi.
Allah'tan basın toplantısında İki tane forvet istiyorum dedi.Yoksa İnan Edin Nizipli İle Dolmuşçu medyadan kendi adamlarına haber yaptırırdı Biz forvet alacaktık ama hoca eren bana yeter dedi diye

Hamza
Riekerink
Tudor
Terim

Bu adamlari 3 senede yedik . Hata ama kendilerinde ama bizde , fakat bu kadar cok degisim olmaz bu kadar kisa surede
Bence emekli olana kadar kalsın Fatih hoca ne kaybederiz ki?Bugün göndersen yerine getireceğin adam tutmazsa 1 sene sonra yine Fatih Terim Gelsin denmeye başlanacak.

Selçuk belhanda eren sinan vb asalakları oynatan hocaya sabır falan gösterilmez bu terim olsa bile saygım sonsuz ama bi cacık olacağı yok çok net ortada alternatif yok hikayelerini birakalim ben terim kadar kredili biri olsam alternatif sunmadilar diye sırf yönetimi eleştirmek için bile sahaya alt yapıdan çocukları sürerim su leş heriflerden daha karakterli oynarlar en azından kaç aydır bu isimler ne oynuyorda terim neyin değişmesini bekliyor önce bunu açıklasın yemişim sabrini
Eren ve Belhanda'nın mevcut kadroda alternatiflerini söyleyebilirmisin?

Basliga bakarsak bence yok
Neden? Cunku takim surekli geriye gidiyor
Bassiz tavuk gibi orduyu dagitmak kolaydir bunun sorumlusuda komutandir
Zaman vererek herseyi yok edecegiz bu gidisle .

Aklini basina alip biraz ders calistirsin 1 zahmet

Joder!!

Basliga bakarsak bence yok
Neden? Cunku takim surekli geriye gidiyor
Bassiz tavuk gibi orduyu dagitmak kolaydir bunun sorumlusuda komutandir
Zaman vererek herseyi yok edecegiz bu gidisle .

Aklini basina alip biraz ders calistirsin 1 zahmet

Joder!!
Gönderelim bencede hemen yerine Hamza hamzaoğlunu getirirler. Herkes rahatlar.

Valla elindeki oyuncu grubuna bakarsak zaman hakkı var. Kendisinin de hataları var tabi. Oyuncu grubu o kadar da berbat değil, haftalardır doğru dürüst maç kazanamadık vs. Hocanın kendisini toparlaması lazım. TFF falan hırslandırdı ama sakin düşünmesi lazım, ders çalışmalı.

Gönderelim bencede hemen yerine Hamza hamzaoğlunu getirirler. Herkes rahatlar.

Bekleneni veremeyen oyuncuyu kizaga cekmek gibi bir durum sozkonusuyken ,geldigi gunden bu yana formsuz bir ft ye sirf gecmisinden kaynakli ekstra sahip cikma ne kadar mantiklidir?

Turnuvaya katilamayanlar derken ne demek istedi gecen aksam?

Gondermek derken ?
Gonderelim mi demisim ?

Joder!!

Fatih Terimi göndermek isteyenler yerine kim geleceğini sanıyor acaba ?. Şu takımın başına guardiolayı getir Hiçbir şey yapamaz.İnan edin gider en fazla hamzayı getirir ayrı bir facia yaşanır. Sonra inan edinle Hamza ikisi gider. Yeni başkan tudor tarzı toy bir yabancı hoca getirir onuda 8-10 maç sonra kovarız. Şimdi terim gönderilsin diyen yangıncılar bu sefer de Fatih Terim gelsin demeye başlar. Bu döngüye girmemek için Fatih hoca iyisiyle kötüsüyle emekli olana dek kalmalı

Valla elindeki oyuncu grubuna bakarsak zaman hakkı var. Kendisinin de hataları var tabi. Oyuncu grubu o kadar da berbat değil, haftalardır doğru dürüst maç kazanamadık vs. Hocanın kendisini toparlaması lazım. TFF falan hırslandırdı ama sakin düşünmesi lazım, ders çalışmalı.

Zaman hakki ,bu oynattigi oyuna yok bence
Hep ayni olgu var ,resmen kabiz gibi top oynuyoruz,kalesiz idman maci havasi veriyor

Gol bulma yontemimiz ne sence ?
Tac atislarimiz bile cok ilginc ,serbest vurus korner kullanimlarina bak dun feg girene kadar rodrigues nasil kullaniyordu mesela.

Joder!!

Bekleneni veremeyen oyuncuyu kizaga cekmek gibi bir durum sozkonusuyken ,geldigi gunden bu yana formsuz bir ft ye sirf gecmisinden kaynakli ekstra sahip cikma ne kadar mantiklidir?

Turnuvaya katilamayanlar derken ne demek istedi gecen aksam?

Gondermek derken ?
Gonderelim mi demisim ?

Joder!!
Zaman hakkı yok mu denilen soruya yok cevabı veriyorsun o zaman direk görevden alınmalı. Formsuz olabilir. Dünya üzerinde bana herhangi bir td göster %100 başarılı olan. 8 de 7 yapmış bir hocayı niye ısrarla her gelişinde tekrar göndermeye çalışıyoruz?

Hep ayni olgu var ,resmen kabiz gibi top oynuyoruz,kalesiz idman maci havasi veriyor

Tac atislarimiz bile cok ilginc ,serbest vurus korner kullanimlarina bak dun feg girene kadar rodrigues nasil kullaniyordu mesela.

Joder!!
Gol bulma yöntemi geliştirme için golcü olması lazım takımda.

Terimin iki ana hatalari var

Kondisyon
Degisiklik zamanlama+sacmalama

Geri kalana birsey diyemem

11ler cogu zaman dogru
Taktik cogu zaman dogru

Forvet les , cezalilar +sakatlar (burada yine daha cok kondisyon dolayi)

Kisa kadar 6-9 fark ile girersek iyidir

Joder!!
Bu sezon 1 tane macimizi dogru durust izleyebildim. Gerisi ozet.
Berbat top oynuyoruz acikcasi. O konuda %100 haklisin. Ama ben artik anladim ki bize guzel top oynatacak hoca getirebilen olmayacak. Bu yuzden de Terim kalmali.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt