Terim'ın Zaman Hakkı Yok mu?

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Türk futbol tarihinin ve Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en büyük hocası olan ve en büyük efsanelerinden biri olan, Galatasaray'a 17 kupa kazandırmış Galatasaray'da kaldığı 8.5 sezonda 7 kez Türkiye şampiyonluğu yaşatan Fatih Terim'in Galatasaray'da şuan sizce zaman isteme hakkı yok mudur ?

Öyle yorumlar yapılıyor insanın tahayyül sınırları almıyor yok istifa etsin, yok kovulsun, yok tarihin en balon hocası vs.

Bu sezon bok gibi top oynuyoruz, takımın ayakta kalmaya gücü yok, ligin ve şampiyonlar liginin en az koşan takımıyız, oyun içi varyasyonlar berbat, geriye düştüğümüzde çalışılmış bir kurgu yok, ne oynadığını bilmeyen oyuncu topluluğu. Hem oyuncularda hem taraftarda bir konsantrasyon sorunu var.
Bu eleştiriler dozunda yapılırsa kabul, bunu hoca da kabul ediyor.

Gerek cezalar,gerek sakatlıklar,GEREKSE FORVET YOKLUĞU gibi ortamda Terim bir şeyler denemeye çalışıyor. Bana göre bu tabloda en büyük suçlu iş bilmez yönetimdir. Terim'in de suçlu olduğu yanlar vardır ama 1. suçlu kesinlikle Fatih hoca değildir.

Bugünkü basın toplantısında da taraftara ''sizin istediklerinizi biliyorum gerek ocak gerekse temmuz ayında bize güvenin, siz ne demek istediğimi anladınız'' diye tüm taraftara bir mesaj gönderdi bu cümlenin altında sorunların bende farkındayım gerekeni yapacağım diyor.

Hocaya destek olmaktan başka elimizden ne geliyor ? Bu ekonomik krizde bu pasif yönetim ile ''terim istifa'' diyenler neyi amaçlıyor ? Elde 1 oyuncu alacak para yokken devre arası 5-6 milyon euroluk bir satış işe eksiklikleri kapatmaya çalışmaya çalışıyorken yabancı bir hoca gelse ne bok yiyecek bu takımda ? yönetim de gitsin terim de gitsin alman modeli gelsin gibi malca yorumlara mı kapılıyorsunuz ?

Destek olma vakti, Hoca zaman istiyor saygı duyma vakti

bugun ki basın toplantısından anladıgım ocak ayında yeni copleri bulup dahil edecegi

Ne kadar verildi ? Ve alternatifin nedir ?
yaklasik 1 senedir bizimle.

Sezon basindan beri cok konusmaktan, hic birsey yapmiyor.

Devamli konusuyor, takim hakkinda, ama en iyi oyuncusu Feghouli oynatmiyor, bilerek, sonra 85'de oyuna alip al mac kazandir diyor.

Her mac 60/70 arasi kanser Selcuk'u oyuna aliyor.

Sezon basindan beri oynadigimiz bir BOK yok, herkes suclu, ama terim sucsuz.

Takim ne fiziksel, ne mental ne futbo IQ olarak hazir maclara cikiyor, herkesin ne yaptigini kimse bilmiyor.

Kameralara baba ogul iliskisi hakkinda poz vericem diye antreman yaptirmiyor oyunculara.

herkes adale sakatligi yasiyor, aciklama? yok.

Terim Benim gozumde zamani gecmis bir hocadir, taraftar sayesinde sampiyon olmustur gecen sezon.

yaklasik 1 senedir bizimle.

Sezon basindan beri cok konusmaktan, hic birsey yapmiyor.

Devamli konusuyor, takim hakkinda, ama en iyi oyuncusu Feghouli oynatmiyor, bilerek, sonra 85'de oyuna alip al mac kazandir diyor.

Her mac 60/70 arasi kanser Selcuk'u oyuna aliyor.

Sezon basindan beri oynadigimiz bir BOK yok, herkes suclu, ama terim sucsuz.

Takim ne fiziksel, ne mental ne futbo IQ olarak hazir maclara cikiyor, herkesin ne yaptigini kimse bilmiyor.

Kameralara baba ogul iliskisi hakkinda poz vericem diye antreman yaptirmiyor oyunculara.

herkes adale sakatligi yasiyor, aciklama? yok.

Terim Benim gozumde zamani gecmis bir hocadir, taraftar sayesinde sampiyon olmustur gecen sezon.
Aldığı 17 kupada mı kendi etkisi dışında alındı ?

Alternatifin nedir ? Terim gitsin x hoca gelsin şunlar yapılsın diye alternatif sun.

Mecburen Eren oynuyor eleştiriliyor, mecburen Sinan oynuyor eleşriliyor, kim oynasın forvette diye soruluyor kimse cevap veremiyor anca hoca eleştiriliyor.
Gene aynı muhabbet Terim gitsin nasıl bir model izlensin ?
Bu yönetim ile Terim giderse Cihat hoca gelir :D

Terimi savunan futbol fakiridir tartısmaya bile gerek yok

en sinir oldugum seyde takimda ne kadar orta sahasi varsa cikarip tek basina Selcuk'u orta saha'da oynatiyor, ulan yanina 5 tane orta saha koysan siriticak herifi tek basina orta saha'da birakiyorsun, rakip dalga gecer gibi 30 saniye'de bir kontraya cikiyor.

Hoca capsizdir, bunu kabul etmek gerekir.

Hoca eski kafayla olmayacağını idrak edememiş. Herşeyi kendi yapmaya çalışıyor dolayısıyla herşey eksik ve yetersiz.
Profesyonel ekipler lazım, Sportif direktör lazım ama kendi üstünde karar mekanizması istemiyor.

Zaman verilir de takım düzelir mi bu kafayla bunun cevabını vermek lazım.

Alternatifin nedir ? Terim gitsin x hoca gelsin şunlar yapılsın diye alternatif sun.

Mecburen Eren oynuyor eleştiriliyor, mecburen Sinan oynuyor eleşriliyor, kim oynasın forvette diye soruluyor kimse cevap veremiyor anca hoca eleştiriliyor.
biktik artik su X kadar kupa kazandi bahaneniz.

Adamin oynattigi futbola bak, kazandigi kupa'ya degil.

sezon basindan beri rezil rusva oynuyoruz, herkes suclu, terim sucsuz, yemezler.

forvette Ali Yavuz oynasin, sesini cikaran serefsizin ta kendisidir.

Tudor'un takımına millet 5 atarken Terim o kadroya yaptığı garip dokunuşlar ile şampiyon ilan etti. Sinan yetersizinden bile +6 puan aldı ligde
:D Evet bu sene sadece büyük takımlardan degil anadolu takımları bile bizi rezil ediyor tudor sayesinde şampiyon olmuş terim kadroyu koruyamadı. Şuan sabri semih olsa onlarla oynuyordu ne oyuncudan anlar ne taktik bilir

Ustat kimse cevap veremez , o oyuncuyu terim bulacak ya da yonetim alacak

Burada onemli olan eren ve sinana takik kalarak , her mac hic bir verim alamadigini gore gore oynatmaya devam etmek hatasi ..

Bak bjk den ornek verelim

Larin ile basladi kotu dendi , negredo dedi , onu da sattilar parasini odeyemeyip , daha once adamin elindeki herkesi sattilar ya da alamadilar , cenk , abubakar , gomez , demba ba ve talisca

Ama yonetimi gitti ljaic i aldi , td si gitti o genc forvet cocugu koydu takir takir oynuyor

Senol da denedi , larin , love , pektemek , hepsini denedi ama bakti olmuyor gitti koydu 20 yasindaki veledi

O yuzden tabi ki ismini bilmeyeceksin , onu terim bulup bizim onumuze koyacak , ozanda yaptigi gibi

Gecen sezon kazanilan sampiyonluk taraftarin sayesinde,Fatih Terim’in basarisi sayilmaz diye arguman yazan birini ciddiye almaya gerek yok bence

Geri
Üst Alt