Terim'ın Zaman Hakkı Yok mu?

bu sene sampiyonluk gitti hocada biliyor dönen oyunları lakin yine söylüyorum bırakın herşeyi biz düşerken nekadar pisligide berabermizde götürürsek kardır
sampiyon olamadık bari sonuna kadar tff hakemler hepsiyle ugrasalım
bir işe giriştik lafta kalmasın bari

Gecen sezon kazanilan sampiyonluk taraftarin sayesinde,Fatih Terim’in basarisi sayilmaz diye arguman yazan birini ciddiye almaya gerek yok bence
ulan senin gibi biatci tayfa oldukca Terim disinda herkes suclu olur.

Once bir delikanli olun, hoca ne oynatiyor, ne yapiyor aciklasaniza bize.

sezon basindan beri soruyoruz, gotunuz yemiyor cevap vermeye, cunku sizde biliyorsunuzki, cok sevdiginiz hocaniz senede 3milyon avro kazanip hic birsey oynatmiyor.

Emre Akbaba
Omer Bayram
Yiğit Gökoğlan
Nordin Amrabat

Fatih Terim süper scout

Hocanın da zaman isteme hakkı vardır doğru. Ama bu noktadan hareket edersek ligi ve Galatasaray'ı en iyi bilen hoca dahi 1,5 sene süre istiyorsa herhangi bir hocaya, özellikle de yabancı bir hocaya minimum 3-4 sene sabretmemiz gerekir. Yanlış mıyım?

Hocanın da zaman isteme hakkı vardır doğru. Ama bu noktadan hareket edersek ligi ve Galatasaray'ı en iyi bilen hoca dahi 1,5 sene süre istiyorsa herhangi bir hocaya, özellikle de yabancı bir hocaya minimum 3-4 sene sabretmemiz gerekir. Yanlış mıyım?
Lig şampiyonluğu başarısı oranı yüzde 90 olan Terim'e sabretmeyenler yok parayla gelecek yabancı hocaya 3-4 sene sabreder mi ? Ki yönetim Cengiz ve Albayrak bunlar kimi getirebilir ?

Terim bizde olduğu için şükretmemiz lazım.

Terim sayesinde gecen sene sampiyon oldun hatirlatim sana . O ikinci devrede o maclari tudor ile nah alirdik
büyük macların hepsi icerdeydi 2. devre taraftarla zaten alırdık yani terimin bi katkısı oldugunu sanmıyorum dua etsin ki kendinden önce tudor vardı

büyük macların hepsi icerdeydi 2. devre taraftarla zaten alırdık yani terimin bi katkısı oldugunu sanmıyorum dua etsin ki kendinden önce tudor vardı
eger terim gelmeseydi ikinci devre sampiyon olmayip küfürlerin babasini ederdin o lesh herife.
Tudorun tek isi at gibi kosturmakti o kadar. Taktik anlami 0 in altinda bir herif.
Jor bile bu leshe 10 basiyordu

Zaman verelim belki seneye ne oynadığımızı hep beraber çözebiliriz Allah büyüktür sonuçta.

Hoca nın da bir fikri olduğunu sanmıyorum.

sent via GSC

önemli maclarda da gördük

fb 0-0 kadiköyde
2-1 ts
2-0 bsk
2-0 bjk

bos yapma
O maclarda golleri atan oyuncular amatör olmuş. Tüm oyuncular bittik durumda.

Eziq tinercilere karşi kaybedersek kurtarici Leşcuk oyuna girerse, Can Muric Gscimbonun tarihin en büyük ceza alir haberin olsun. Kel oldum lan AMK gazetesi.

Hocaya tek kızdığım nokta gençlere şans vermemesi. Elinde leş gibi bir kadro var bu ortada evet ama şu takımda Yunus Onyekuru veya Sinandan, Celil Selçuktan, Ali Yavuz Erenden daha kötü oynamaz en kötü onlar kadar oynar. Ne kaybederiz ki zaten leş gibi top oynuyoruz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O maclarda golleri atan oyuncular amatör olmuş. Tüm oyuncular bittik durumda.

Eziq tinercilere karşi kaybedersek kurtarici Leşcuk oyuna girerse, Can Muric Gscimbonun tarihin en büyük ceza alir haberin olsun. Kel oldum lan AMK gazetesi.
takimda baska oyuncu var da ben mi bilmiyorum? Bana kalsa tabiki celili felan isterim ama takimda OYUNCU YOK.

tudor + dursun pustlari sagolsunlar belhanda gibi kaziklari 8+2 mio ya alip kasalari sey ettiler, ffp ve uefanin önüne attilar bizi

Tudorun takımını mahveden terimdir. Kadro cöp falan degil hocanın kalitesi yetmiyor

Tudor tek sezonluk takım kurdu bence, Terim'in bizim geçen dönemde olduğu gibi. Terim'de o kadronun kaymağını 2 sene yedi ama daha sonra gönderildi. Bu bonservisle maaşlara çok daha iyi kadro kurulurdu, bence kaliteli değil ama bu Terim'i aklamıyor. Başlığı açan arkadaşa tek bi sorum var, taktiği sistemi herşeyi geçtim bir takımda neden bu kadar sakatlık oluyor ve neden 60'da oyundan düşüyoruz? Stajyer kondisyoneri kötüyse acilen yeni kondisyoner alması gerekmiyor mu sence? Bence sırf bu bile yeterli bir sebep. Ben başkan olsam yemin ederim böyle bir sebepten hocayı kovarım. Şeyinin keyfine göre kondisyoner getiriyorsun, takımın yarısının anasını belliyor, kalanlarda tek devreden sonra çöküyorlar. Kulüp senin oyuncağın değil.

Geri
Üst Alt