Terim'ın Zaman Hakkı Yok mu?

Chelsea den ornek vereyim , kim abi forvetleri

Giroud , willian ve morata .. bence iyi durumda degiller ve bazi maclari alt 2,5 yapmakta ustalar

Peki solda topu alan hazard ne yapiyor ? Ya kendi skoru buluyor ya da golcuyu kaleye sokacak hale getiriyor

Demek ki net forvetsiz takimlar da kanatlardan veya ortadan is yapabilirler

Milli takim zamaninda ersun doneminde 9 numarali sahsi kestiginde , o donem icin gokdeniz , tuncay ,yildiray , nihat gibi orta saha ozellikleri agir basan adamlarla cok goze hos gelen oyun oynuyordu

Futbol romantizmi yapanlara tilt oluyorum. Aga sen nerede yaşıyon İngiltereden? Burası Türkiye burda herhangi bir alanda ne zaman planlama yapılıp işler profesyonellere bırakılmış. Terim yarın gitsin. Sportif direktör getirsinler adamın ömrü 3 ay olur en fazla.

yurtdışında olmamım günümüz futbolunun gerçekleriyle bir alakası yok. Türkiye'de yaşayan ve benimle aynı fikirde olan çok taraftarımız var. Ve ya avrupa'da yaşayıp seninle aynı fikirde olanda çok.

Takımın kötü çalıştırıldığı çok bariz. Değilse değil de. Transferle çözülmeyecek sorunlar var. Bunları görmezden gelmeyle bir yere varamayız. Dün Terim devre arası transferle sorunu çozeceğini ima etti. bu gidişle 2-3 ay sonra hiç bir şeyin çözülmediğini gözlerimizle goreceğiz zaten. Tartışmaya luzüm yok

Gönderilmesini isteyenler kim bilmiyorum ama sağlıklı 1 söylem değil. muhtemelen sağlıklı 1 beyinleri de yok.

Gonderilsin diyen yok
Elestiri yapiliyor
Mantikli elestiriler yapiliyor
Hemen arguman curutulmeyince gonderilsin diyor diyorsunuz

Saglikli beyin boyleyse aynen devam size

Joder!!

Bayern de son donemde sabirsiz davrandi , diyelim forvetleri bir bir sakatlandi ve sandro wagner e kaldilar mesela

Bizim eren e edilen laflar edilir mi adama ? Cunku ruh gibi dolasmak ceza alaninda

Fark bu

Wenger, Fergusoni falan sayan üyeler hic onlarin zamanindaki finansal durumunu taniyormu? Onlarin zamaninda dokuz basamakli borcu mu vardi? Onlarin ensesinde FFP mi vardi? Bizim bu borc batakliginda tek cikma ve UEFA dan ceza almama sansimiz sampiyonlar ligine kalmak. Hoca devam Erene sans verirse ve oyuncularin fizikini ve performanslarini yükeltemezse, ilk ikiye zor gireriz ve onun sayesinde gelecek sezon rahat 30 milyon € eksigimiz olur ve avrupa ligine katilamayiz

Okudugunu idrak edemiyorsun sanirim, ben nerede Terim kovulsun demisin hadi göster bakalim.

Elestirmek veya birseylerin yolunda gitmedigi icin degismesini beklemek direk Terim kovulsun demek degil. Ama iste anlamiyorsun cünkü gözün dönmüs senin hocayi savunacagim diye zerre objektiflik kalmamis icinde.
yurtdışında olmamım günümüz futbolunun gerçekleriyle bir alakası yok. Türkiye'de yaşayan ve benimle aynı fikirde olan çok taraftarımız var. Ve ya avrupa'da yaşayıp seninle aynı fikirde olanda çok.

Takımın kötü çalıştırıldığı çok bariz. Değilse değil de. Transferle çözülmeyecek sorunlar var. Bunları görmezden gelmeyle bir yere varamayız. Dün Terim devre arası transferle sorunu çozeceğini ima etti. bu gidişle 2-3 ay sonra hiç bir şeyin çözülmediğini gözlerimizle goreceğiz zaten. Tartışmaya luzüm yok
Peki getirsinler sportif direktörü kaç ay sabredecekler. Türkiyede yöneticiler futbolu herkesten iyi bildiğini sanır tutmaz sportif direktör.

Chelsea den ornek vereyim , kim abi forvetleri

Giroud , willian ve morata .. bence iyi durumda degiller ve bazi maclari alt 2,5 yapmakta ustalar

Peki solda topu alan hazard ne yapiyor ? Ya kendi skoru buluyor ya da golcuyu kaleye sokacak hale getiriyor

Demek ki net forvetsiz takimlar da kanatlardan veya ortadan is yapabilirler

Milli takim zamaninda ersun doneminde 9 numarali sahsi kestiginde , o donem icin gokdeniz , tuncay ,yildiray , nihat gibi orta saha ozellikleri agir basan adamlarla cok goze hos gelen oyun oynuyordu

Giroud ve Morata Chelsea için belki yetersiz ama iyi forvetler Giroud gol dışında her şeyi yapıyor üstelik.

Bunlardan biri olsaydı bizde 20 gol 10 asist yapardı rahat.

Willian forvet değil.

Ben yanlis anlasildim sanirim . Wenger ve ferguson zamani o kuluplerin seyircileri hemen antrenorlerini tefe koydular mi ? Yahut basarisizliktan oturu yonetimlerini gomduler mi

Seyircide de kabahat var , kendimizi de soyutlamayalim

Gonderilsin diyen yok
Elestiri yapiliyor
Mantikli elestiriler yapiliyor
Hemen arguman curutulmeyince gonderilsin diyor diyorsunuz

Saglikli beyin boyleyse aynen devam size

Joder!!

Benim lafım gönderilsin diyenlere ztn kmk. eleştiriye bende katılıyorum, ki eleştiririm de kendisini. Fakat mevcut şartlarda gönderilmesi büyük saçmalık olur.

Sakin ol Sinan iki kere yazmana gerek yok biz seni bir kere yazinca da (genelde) anliyoruz.

Ben yanlis anlasildim sanirim . Wenger ve ferguson zamani o kuluplerin seyircileri hemen antrenorlerini tefe koydular mi ? Yahut basarisizliktan oturu yonetimlerini gomduler mi

Seyircide de kabahat var , kendimizi de soyutlamayalim
Bizde koyarlar hocam 8 de 7 yapmış bu adam demekki bu işi biliyor demezler. Transfer yapmayı bilmiyor. Teknik taktik bilmiyor. Kondisyon yüklemeyi bilmiyor derler

Ispanyayi olumlu bir ornek olarak vermem zaten , keza italyanlari

Bizle denk ya da bir tik iyilerdir anlayis olarak

Gel danimarkaya , almanyaya , hollandaya bakalim

Internette forumda futbol konusulqn heryerde yaygara vardir.

Elmander bi topcu buldu diye haber cikti
Nabtik hemen o klubun forumunu bulduk oyuncunun yorumlarina baktik
Balon dendigini gorduk kucuk bir ornek

Joder!!

Yav olmazda olduya yarın sportif direktör geldi diyelim.Kulüpte para yok bu adam ne yapacak. Oyuncular üzerinde etki kuracak desek oyuncular paralarını düzenli almıyorsa kralını getir iplemez.Ezeli rakiplerimize ikişer kez geldi sportif direktör Önder özen gibi adama hırsız denildi comolli ile öbür bıyıklı herife edilmeyen küfür kalmadı.

Benim lafım gönderilsin diyenlere ztn kmk. eleştiriye bende katılıyorum, ki eleştiririm de kendisini. Fakat mevcut şartlarda gönderilmesi büyük saçmalık olur.

Gonderemeyiz
Gonderirsek direk cope atariz sezonu
Gelecek adam kim olur ne verir bilmeyiz
Bizim derdimiz takima yeni bir sablon kat altyapidan oyuncu dene seneye yatirkm yap

Su an elle tutulur bir yani yok takimin
Buraya da bir zahmet el atsin

Joder!!

Ben hocanın bizde kariyerini bitirmesini isterim ama çok kötü bir sezon geçirirsek belki de hem yönetim hem de taraftarın çoğunluğu yeni sezona başka hoca ile başlamayı isteyecektir. Bu camiada kredisi en yüksek isim Fatih Terim'dir ama modern zamanlarda işler böyle yürüyor. Bu gerçeği yadsıyamayız.

Ama sezon içi için böyle bir şeyin yanlış olacağını düşünüyorum. Zaten geçmiş örnekler bunu bize gösteriyor. 1-2 kere olumlu sonuç verdiyse diğerlerinin tamamında daha kötü olduk.

O nedenle bu sezon için bitime kadar zamanı olmalı hocanın. Sonrası için sezonu nasıl bitirdiğimize göre değerlendirmemizi yaparız. Ümit varsa devam, ümit yoksa üzücü de olsa ayrılık kaçınılmaz olur.

Arkadaşlar avrupada sportif direktör örneği veriyorsunuz güzel. Peki bu Avrupa'daki kulüplerin yönetimlerinde futboldan gelmiş başkan ve yönetici sayısı kaç adet. Bizim yönetimlerde kaç adet hiç düşündünüzmü?

Hocanin zaman hakki var mı yok muyu geçtim, kendisi istedikçe ve içinde başarı arzusu oldukça Galatasaray’ın başında kalmalı.

Kimler geldi kimler geçti. Hiç biri Fatih Terim gibi başarılı olamadı. O yüzden kısa süreli (2 veya 3 yıllık) başarısızlıkta bile kulübün hocası olarak kalmalı.

Ancak bu demek değildir ki, onu eleştirmeyeceğiz. Takımın en azından mücadele etmesini ve koşmasını beklemek hakkımız. Böyle kalitesi düşük, organize atak ve defans yapamayan bir takım, bir de Şampiyonlar Ligi’ndeki en az koşan takım olursa bunda Hoca’nın yüzde yüz suçu var.

Oyuncuların kondisyonu, sertliği yoksa bunda Hoca’nın ve seçtiği yardımcılarının suçu var.

Oyuncular sürekli adele sakatlığı yaşıyorsa bunda Hoca’nın ve seçtiği yardımcılarının suçu var.

Bu kadar kötü futbola rağmen hoca bir kez kendini eleştirmiyorsa bunda hocanın suçu var.

Geri
Üst Alt