Terminator Genisys (Temmuz 2015)

Taner Çevik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Gkd6yuz.jpg

Terminator Genisys (2015) - IMDb

bOBaQwt.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=62E4FJTwSuc

Olay ne olm eski filmi tekrar mı çekmişler

Oyuncu tercihleri kötü olmuş baya

remake olucak. ilk 4 filmin devami falan degil yani. bir beklentim yok benimde acikcasi, arnold hatirina izleyecez iste mecburen.

Yeni bir trilogy çıkacak diye okumuştum bir yerlerde.

Sağlamsa Lassa

evet, yeni trilogy olacagi dogru. 2017 ve 2018'de diger ikisi cikacak.

Christian Bale ve Sam Worthington'dan sonra bu nedir ? Yeni bir üçleme olacakmış onu öğrenmiş olduk.

Yönetmeni thor u ceken Alan Taylor.Flim in konusunda arnold, sarah connor a bakıp koruyacakmıs küçüklükten.Baya değişik flim olacak.Arnoldun 1984 te gelen kötü versiyonunuyla filande karsılacaklar.Civa adam filande bonusu.Efsane t2 kadar iyi olamaz zaten hiç bir flim.Ama bu baya güzel olacak bence.

Yönetmeni thor u ceken Alan Taylor.Flim in konusunda arnold, sarah connor a bakıp koruyacakmıs küçüklükten.Baya değişik flim olacak.Arnoldun 1984 te gelen kötü versiyonunuyla filande karsılacaklar.Civa adam filande bonusu.Efsane t2 kadar iyi olamaz zaten hiç bir flim.Ama bu baya güzel olacak bence.

Benim için de dünyanın en iyi filmi T2'dir ama hiç bir yerde adam gibi bir dublajını bulamadım..

Arnold u bilgisayarla guzel genclestirmisler.

T2 süper katılıyorum ama T3 de harikaydı. T4 Salvation'da batırdılar. T5 Genisys'de eski anıları canlandırıp imajı tekrar düzeltme çabasındalar.

Emilia Clarke, Sarah Connor olmak için fazla sevimli değil mi?

evet yav fazla citi piti bi kiza benziyor. GoT'u izlemedim yalniz, oyunculugu nasil bir fikrim yok.
ama ben daha cok kyle ve john connor tercihlerine takildim. kyle diye yetenek fakiri, bildigin body'ci bir adami koymuslar.

bir de t1000 neden cekik gözlü onu anlamadim. yoksa skynet'in, cyborglar arasi etnik cesitliligi destekledigi anlamini mi cikarmamiz lazim?:)

t3le birlikte bu seri bitti
diger filmler ve cekilmis diziler sadece para koparabilmek icin yapilmistir

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

CAN'NAE FUCKING WAIT

not duselim ki initial planlamada edward furlong da john'c olacakti ,w'sorry didn't 'appen

Geri
Üst Alt