Terör Yuvası Kadıköy'de Hakem Klasiği!

Süper oldu.Keşke Şenolunda tribünde ağzını yüzünü kırsalardı.

Kimsenin hakem tarafından yenilmesini desteklemem şampiyonluk rakibimizde olsa aynı şey geçerli maalesef Türkiye'de maçların önceden ayarlandığını ciddi ciddi hissediyorum tekrardan yani öyle bir 1.penaltı verdi ki başka türlü gol atamazdı fener,hakemde bunu iyi biliyordu kartlar cesur olsada iki kıytırık penaltı ile tam saha defans yaparak kazandılar bizi de yarın doğrayabilirler gözüm korktu aslında..
Kadıköy derbilerinde ki standart durum bu ligde birileri düğmeye bastı..
İnşallah yarın Bursa'yı yeneriz ne diyim..

Vala çapsız sonradan görme bjk ile kapismaktansa adam gibi fenerle çekişmeyi tercih ederim. En azından iq seviyeleri yakın bize.
Bjk baya hafif siklet.
Yapma bunu yapma bunu ;(

Fb ve bjk fanatikleri arasında iq olarak çok fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ha ama eleştirsek de fb taraftarının kibirli olmasını bir nebze anlayabilirim. Çünkü çirkef de olsa sevmesek de büyük takımdır. Ben asıl tinerci tayfanın sahip olduğu manasız kibri anlamlandıramıyorum :D Bjkli olup da nasıl kibirli olunabilir onu çözemiyorum. Tam olarak neyin kibridir bu? Kalite bir sentetik kimyasalın yan etkisi herhalde.

Ayrıca kibir iyi bir şey değildir. O kibir sonunda 2006 ve 2010 yıllarında Fb'nin başına neler geldiğini iyi biliyoruz. Bjk'nin sonu da hayra alamet değil.

Bu arada Kadıköy stadyumu bir nevi sportif terörist yuvasıdır doğrudur. Bu tarz hakemlerle biz de çok oynadık orada ve çok defa katledildik. Ligin ikinci yarısında Kadıköy'de oynayacağımız derbi maçı da bundan farklı olmayacaktır bundan da eminim.

Lakin bu maçlık bizim işimize gelen maç şekli buydu. İki takımda kırmızı kartlarla çok ciddi kayıplar verdi. Puantaj olarak bize daha yakın olan takım yenildi. Ha hakem tarafından doğrandı mı doğrandı. Maç 1-0 iken net bir gol ve net bir penaltıları verilmedi. Onlardan biri verilse fb bu maçtan puan çıkaramazdı adım gibi biliyorum. O yüzden de iyi oldu diyorum. İki kulüp de benim gözümde kepaze camialardır ve ikisinin de hiçbir şartta hakem demeye hakları yoktur. Yesinler birbirlerini umurumda bile değil. Fb'nin bu kadro yapısı ve bu hoca ile şampiyon olabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Lakin hakem ittirmesi ile 2 sene şampiyon olmuş bjk denen takımın böyle bir maç kaybetmesi gerekiyordu. O kalkan gözlerin inmesi gerekiyordu iyi oldu. Son yıllarda hakemler tarafından en çok kollanan takım olup bir de üstüne devamlı mağdura yatmaları, bjk romantizmine oynamaları insanı irite ediyordu. Bu şekilde faça yemeleri çok iyi oldu. Şimdi istedikleri kadar ağlasın hıyar ağaları.

Bir kez daha bu derbide futbolumuzun ne kadar da ezik olduğunu gördüm. Her sene her derbi maçından sonra ya hakemi ya da taraftar terörünü konuşuyoruz. Futbolu konuşan yok çünkü ortada bir futbol yok. Ortada her an birbiri ile dalaşan rakip takım oyuncuları ve en ufak bir darbede can çekişircesine kendini yere atıp hakemi kandırmaya çalışan sahtekar futbolcular görüyorum. Hakemin de onlardan aşağı kalır yanı yok. Abuk sabuk gözü önündeki pozisyonu bile görmeyen ya da görmezden gelen enteresan hakem diye maçlara atanan şahıslar.

Şu bir gerçek ki biz Avrupadan futbol alanında gerek mental gerekse de fiziki olarak rahat 50 yıl gerideyiz. Bunları kimse görmek istemiyor.

Bir sözüm de Quaresma'ya. Kendini oyundan attırmak için elinden geleni yaptı. Böyle futbolcular anca bizim ligimizde prim yapar. Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam bir süre Lens ile başlarım maça. Sonuç olarak çok renkli bir derbi oldu ama futbol olarak değil tabi ki verilen kartlar olarak...

Beter olsun Beşiktaş. Iki yıldır hakemler dürtüyor herifleri şampiyon olsunlar diye.

Az bile bu pis tinercilere.

sent via GSC

3p9m24.jpg

Çok da umrumda, çok da fifi. "Antalya haksız mağlup olduğunu düşünüyorsa haftaya iyi oynar ve kazanır, o güç var demek ki" diyen adamın hocası olduğu takım daha beterini hak ediyor. İnşallah haftaya da 2 kırmızı alır, 5 penaltıları verilmez ve 3 ofsayt golüyle 3-2 kaybederler.

Geri
Üst Alt