Semih Köröglu
Sarı Üye
- 7 Mayıs 2018
- 807
- 379
- 213
Valla bana çok az para gibi geliyor...
3milyon € ediyor...
Almanyada alt sıradaki takımlar bu kadar alıyor
3milyon € ediyor...
Almanyada alt sıradaki takımlar bu kadar alıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş,bende bilerek forma almıyorum.
200-250 lira arası formaya verene kadar store'dan en az 3 tane sweet alıyorum.
Bir formadan külube doğru düzgün para kalmıyor ki.
Taraftar kendince ligtv alıyor,bilet alıyor,kombine alıyor, bütçesine gore store'dan alışverişte yapıyor.
Bence sorun yönetim ce teknik heyette.
Sen her sene çöpleri 60 milyon euro maaş verip sadece 69 puan alıp berbat futbol oynuyorsan bunun sorumlusu taraftar değildir.
Takım güzel top oynasın bak gelirler nasıl artıyor.
Bjk 2 senelik yeni anlaşma yapti, 36 milyon TL alacak. Bizden fazla degıl.
Zerkan.Kol sponsoruda zurna durum olsun
2015 dolar kuru ortalama 2.7tl, 2016 nin 3tl. Dolara vurursan 3 milyon dolar vermis adamlar. Senin giderleron hep dovizTerra pizza'ya laf edenlere;
Galatasaray, Dumankaya'dan 2015-2016'da 9.000.000 TL, 2016-2017'de 10.000.000 TL ve 2017-2018'de 11.000.000 TL aldığını unutmasın.
terra pizza menusundeki pizzalara galatasaraylı futbolcuların isimlerini verecek. onumuzdeki gunlerde satısa sunulacak pizzaların bol malzemeli ve ekstra peynirli olacagı ifade edildi.
belhanda pizza - tavuk, zeytin, domates
muslera pizza - ton balıgı, karides, sogan
selcuk pizza - pastırma, mantar, biber
nzonzi pizza - jambon, mısır, zeytin
diagne pizza - sucuk, sosis, mantar
Döviz kuru kulüp için ne denli olumsuz seyretti ise diğer kurum ve kuruluşlar için de o denli olumsuz etki göstermiştir. Ülke ekonomisinin son 4 yılda topyekün küçülmüş olması tartışmaya kapalı bir konudur...2015 dolar kuru ortalama 2.7tl, 2016 nin 3tl. Dolara vurursan 3 milyon dolar vermis adamlar. Senin giderleron hep doviz
b
zaten zenginler mi cimri?forma satışında beşiktaş ve fenerin her yıl gerisindeyiz.niye forma almıyon diyorum adama forma güzel değil..bahaneye bak bizim taraftarların çoğu cimri...beşiktaş ve fener bu başarısızlara rağmen bizden fazla forma satıyorsa utanması gereken bizleriz sponsor bulamayan yönetim değil.
terra pizza menusundeki pizzalara galatasaraylı futbolcuların isimlerini verecek. onumuzdeki gunlerde satısa sunulacak pizzaların bol malzemeli ve ekstra peynirli olacagı ifade edildi.
belhanda pizza - tavuk, zeytin, domates
muslera pizza - ton balıgı, karides, sogan
selcuk pizza - pastırma, mantar, biber
nzonzi pizza - jambon, mısır, zeytin
diagne pizza - sucuk, sosis, mantar
tamamda burada bakın Dumankaya 9 milyon veriyormuş 18 milyonu görünce eleştiriyorsunuza cevap vermekti. Keza Dumankaya sponsorluğu itin yıllarca itin kıçına sokulmuş bir anlaşmadır. Ve ülkedeki dalgalanmalar tabiki herkese olumsuz etki etti bunda hemfikirim. Bende bahsetmeye çalıştığım döviz cinsinden Dumankaya'nın daha fazla verdiğini söylemek. İşin özü şu anki anlaşma euro kurundan bakılınca kötü bir anlaşma olarak duruyor.Döviz kuru kulüp için ne denli olumsuz seyretti ise diğer kurum ve kuruluşlar için de o denli olumsuz etki göstermiştir. Ülke ekonomisinin son 4 yılda topyekün küçülmüş olması tartışmaya kapalı bir konudur...