Terra Pizza ile İmzalanan Sponsorluk KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş,bende bilerek forma almıyorum.
200-250 lira arası formaya verene kadar store'dan en az 3 tane sweet alıyorum.
Bir formadan külube doğru düzgün para kalmıyor ki.
Taraftar kendince ligtv alıyor,bilet alıyor,kombine alıyor, bütçesine gore store'dan alışverişte yapıyor.

Bence sorun yönetim ce teknik heyette.
Sen her sene çöpleri 60 milyon euro maaş verip sadece 69 puan alıp berbat futbol oynuyorsan bunun sorumlusu taraftar değildir.
Takım güzel top oynasın bak gelirler nasıl artıyor.

bu seneki deplasman formasını çıkaran adamın yatacak yeri yoktur.
Ama senelerden beri öyle beyaz formalar çıkıyor ki rezalet.

Ama taraftar hala bu başımızdaki beceriksizleri korumak için türlü türlü bahaneler üretiyor.Gerçekten pes yani..

Bjk 2 senelik yeni anlaşma yapti, 36 milyon TL alacak. Bizden fazla degıl.

Ben yanlış görmüşüm. Doğru söylüyorsun.
Ama bjknin marka değeri ile bizim marka değerimiz arasında dağlar kadar fark var.
O yüzden aradaki fark çok daha fazla olması gerekiyor.
bjknin başındakiler bizim başımızda olsaydı çok daha fazlasını alırlardı.

rezil herif

bu başkana iyice kıl oldum artık

terim sayesinde başarılı gözüktü allahın bidonu

Ülkenin bu ekonomik şartlarında, bu lig kalitesine bakınca güzel rakam.

Başarılı bir anlaşma.

Pizza logosu mu olacak şimdi göğsümüzde.

Köfteci Ramiz diye dalga geçiyorduk Dursu döneminde, şimdi Pizzacı sponsorumuz oldu vay halimize.

sent via GSC

Ben de adam gibi sponsor gelse de, forma alsam diyordum. Rezilliğinizde boğulun. Özellikle transferlerdeki iyi yaptıkları işlerin yanı sıra, ağır saçmaladıklarından da dolayı galiba liseci tayfanın bunlara karşı tavrına doğru yavaştan kayıyorum.

terra pizza menusundeki pizzalara galatasaraylı futbolcuların isimlerini verecek. onumuzdeki gunlerde satısa sunulacak pizzaların bol malzemeli ve ekstra peynirli olacagı ifade edildi.

belhanda pizza - tavuk, zeytin, domates
muslera pizza - ton balıgı, karides, sogan
selcuk pizza - pastırma, mantar, biber
nzonzi pizza - jambon, mısır, zeytin
diagne pizza - sucuk, sosis, mantar

Terra pizza'ya laf edenlere;

Galatasaray, Dumankaya'dan 2015-2016'da 9.000.000 TL, 2016-2017'de 10.000.000 TL ve 2017-2018'de 11.000.000 TL aldığını unutmasın.
2015 dolar kuru ortalama 2.7tl, 2016 nin 3tl. Dolara vurursan 3 milyon dolar vermis adamlar. Senin giderleron hep doviz

terra pizza menusundeki pizzalara galatasaraylı futbolcuların isimlerini verecek. onumuzdeki gunlerde satısa sunulacak pizzaların bol malzemeli ve ekstra peynirli olacagı ifade edildi.

hepsi de les kombinasyonlar
acaba bunlar bizle t..shard gecmek icin mi sponsor oluyor?

2015 dolar kuru ortalama 2.7tl, 2016 nin 3tl. Dolara vurursan 3 milyon dolar vermis adamlar. Senin giderleron hep doviz
Döviz kuru kulüp için ne denli olumsuz seyretti ise diğer kurum ve kuruluşlar için de o denli olumsuz etki göstermiştir. Ülke ekonomisinin son 4 yılda topyekün küçülmüş olması tartışmaya kapalı bir konudur...

b

zaten zenginler mi cimri?forma satışında beşiktaş ve fenerin her yıl gerisindeyiz.niye forma almıyon diyorum adama forma güzel değil..bahaneye bak bizim taraftarların çoğu cimri...beşiktaş ve fener bu başarısızlara rağmen bizden fazla forma satıyorsa utanması gereken bizleriz sponsor bulamayan yönetim değil.

Bu konuda resmi bir rakam var mı ben hepsinden fazla satıyoruz diye biliyorum ayrıca kombine ve ortalama seyirci satısında hepsinin üstündeyiz diye biliyorum.

Bu arada fenerbahçe forma satışından ekstra gelir elde etmiyor 1 milyon formada satsalar ekstra gelir 0

Belhanda, Diagne ve Selcuk pizzalari hepsi ayni olmali. Üstü bombos, sirf kasarli.

Döviz kuru kulüp için ne denli olumsuz seyretti ise diğer kurum ve kuruluşlar için de o denli olumsuz etki göstermiştir. Ülke ekonomisinin son 4 yılda topyekün küçülmüş olması tartışmaya kapalı bir konudur...
tamamda burada bakın Dumankaya 9 milyon veriyormuş 18 milyonu görünce eleştiriyorsunuza cevap vermekti. Keza Dumankaya sponsorluğu itin yıllarca itin kıçına sokulmuş bir anlaşmadır. Ve ülkedeki dalgalanmalar tabiki herkese olumsuz etki etti bunda hemfikirim. Bende bahsetmeye çalıştığım döviz cinsinden Dumankaya'nın daha fazla verdiğini söylemek. İşin özü şu anki anlaşma euro kurundan bakılınca kötü bir anlaşma olarak duruyor.
Buradan çıkardığım sonuç yurtdışı bağlantılarımız berbat ötesi, yönetimde muhakkak avrupada şirket sahibi veyahut üst düzey yöneticilik yapmış birini barındırmak zorundayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt