Terra Pizza ile İmzalanan Sponsorluk KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok parayı kim verdi ise onunla anlaşmamız normal, üstünde vodafone yazınca başka bir takım olmuyoruz veya pizza yazınca.

Parası sorun 2 yıldır Cl yapıyoruz adam akıllı para verecek 1 sponsor yok boş kalmasın diye garip ücretlere anlaşıyoruz sorun bu sadece 1 topçunun maaşını karşılayacak koskoca Gs forma sponsoru.

Etmeyin, itibarla ne alakası var ?!..Pizza yahut makarna markası olmasında en ufak bir mahzur görmüyorum. Mesela bir kumar sitesi olmasını tercih etmezdim şahsen...
Öyle olsa basının ve medyanın ağzına tonla laf verirdik sene boyunca çok farklı iddaaları gece gündüz konuşurlardı ki normal şartlarda bile nasıl konuştuklarını biliyoruz :D

Yapacak bir şey yok en iyi parayı teklif edeni kabul etmişler.Ayrıca 1+1 olması güzel seneye forma+stadyum beraber paket iyi bir marka olabilir.

geçen senelere göre 2 kat fazlaya anlaşma yapılmış, pizzacı olacağına nef kalsın yarısını versin diyen beyinsizler gitsin bir köşede ölsünler ya.
50milyon tl versinler isterse bu yazsın... Para önemli.
s-ff45b56d5bb98e83f76ba0b81189b7f5ac8187cb.webp

Pazarlama işi öyle olmaz sen sponsor bana gelsin diye beklemezsin bekleyecek kadar büyük.markalarda var elbet city Bayern Milan vs ama sen bizzat yöneticilerin vasıtasıyla arastiracaksin firmalara sunum yapacaksın anca öyle ikna edersin
Yoksa uluslararsı hiçbir firma gelmez
Biraz ugrassalar şu komik rakamları yabancı bir firmada çok rahat verirdi
Rakipler arasında en düşük parayı alacaz cidden komik

dolar ve euro ortadayken , avrupada müzmin başarısızken, ligin daha kötü şartlara gidiyorken hiçbir firma şu rakamları sana vermiyor işte.

ülkende yabancı sponsor mu var daha fazla veren?

Buyuk firmalarda calismis biri olarak soyluyorum,ulkenin ekonomik problemleri neticesinde firmalar birakin sponsorlugu vs.anahtarlik bile yaptirmiyorlar.şikecilerin formalarina bi bakin sponsorlarin tamami Ali koc un firmalari.Ekonomi rezil beyler.şukredin sponsor bulunulmuş.markaya logoya takilmayin
Abi 10 senedir ve hala calismakta oldugum firma 7 milyar euro ya bi calistigim yerin isletmesini devletten aldigi firma su anda degisti ama su anki firma da turkiyenin iyi firmalarindan biri neden bu tarz firmalari bulamiyolar aklim almiyor

O da rezildi de o zaman dolar 2,5 3 arasında geziyordu
Ama bu antlaşma 1+1 o dönem ki antlaşma Euro veya Dolar üzerinden olsa mantıklı hale gelebilirdi fakat TL üzerinden yapınca 2016-2017'den itibaren çok kötü duruma gelmişti bir de 3 senelik olunca hiçbir şey yapamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt