Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 418
Terra pizza diye forma almayacak çok insan biliyorum.
Metin oktay resmi koy, satıştan daha çok para kazanirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayin aslini bilmiyorsunuzrezillik ya ya başka bişey değil bu sponsorluk anlaşması. bir tane zengin Galatasaraylı işadamı yokmudur ya yıllık 10m euro verecek yazıklar olsun böyle Galatasaraylılara
Neften iyi en azindan. Thy nekadar veriyo yillik??Anlaşma kapsamında: Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. Şirketimize 2016 - 2017 futbol sezonu için 9.500.000 TL, anlaşmanın devam etmesi halinde 2017 - 2018 futbol sezonu için 10.500.000 TL, 2018 - 2019 futbol sezonu için 11.000.000 TL olmak üzere toplam 31.000.000 TL sponsorluk bedeli, performans primleriyle birlikte ise toplam 52.500.000 TL ödeyecektir.
Sponsor olmadan forma boş kalıyor diye almıyordum.Şahsen ben almayacağım.Terra pizza diye forma almayacak çok insan biliyorum.
göğüs sponsoru olunca ayrı belirtiliyor mu
3 milyon euro deniyorNeften iyi en azindan. Thy nekadar veriyo yillik??
??Olayin aslini bilmiyorsunuz
Ben mesela Falcao gelse formanın arkasına Falcao yazdırıp alıcaktım, şu an hevesim kaçtı bu sponsorla.Falcao tişörtü çıkartsınlar bari onu alırız artıkTerra pizza diye forma almayacak çok insan biliyorum.
Terra pizza diye forma almayacak çok insan biliyorum.
TRdeki firmalarin cogu kimin?
Ben mesela Falcao gelse formanın arkasına Falcao yazdırıp alıcaktım, şu an hevesim kaçtı bu sposnsorla.Falcao tişörtü çıkartsınlar bari onu alırız artık
Galatasaray'ın zenginleri Galatasaray'ı yiyip daha çok zengin olmak için vardır..rezillik ya ya başka bişey değil bu sponsorluk anlaşması. bir tane zengin Galatasaraylı işadamı yokmudur ya yıllık 10m euro verecek yazıklar olsun böyle Galatasaraylılara