Terra Pizza ile İmzalanan Sponsorluk KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thy yönetimin sponsorluk başarısı değil,zaten cl’ye giden her Türk takımına sponsor oluyorlar.Türkiye’nin en büyük kulübü ve son iki sezonu şampiyon olarak tamamlamışken diğer kulüplerden fazla sponsorluk bulamıyorsa beceriksizliktir.

ücreti eleştirmenizi anlarımda pizzacı diye eleştirmeniz o kadar anlamsız ki???

boyacı , motorcu , inşaat nasıl birer meslekse bu da meslek.

yabancı sınırının artacağı beinsportsun cekilicem kafasında takıldığı bir ortamda yabancı yatırımcı gelmek istemiyor işte abartmayın

Başkan sağolsun büyük bir ticari kurnazlık yaparak anlaşmayı TL olarak yapmışki sicmisken siviyayim demiş.

Thy nin 3m euro verdigine emin misiniz? Ben butun deplasman maclarina ucretsiz goturme anlasmasi oldugunu okumustum sadece.

Ülkenin çoğu zengini hep Fenerli, bjkli. Siyaset yüzünden birçok yerden sponsorluk alamıyoruz. Ülkenin durumu ekonomisi lağımdan hallice. şartlar bu!!!

yabancı sınırının artacağı beinsportsun cekilicem kafasında takıldığı bir ortamda yabancı yatırımcı gelmek istemiyor işte abartmayın
Koca Galatasaray isen eleştirilir.Taraftar o formayı giydiğinde motorlu kurye gibi sokakta dolaşmak istemez.Kimsenin mesleği ya da sektörü küçümsemek gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum.

Kesinlikle katılıyorum mesleki olarak bakmamak lazım adamlar Vodafone ve Vestel'den fazla maddi katkı sağlıyorlar buna bakmak gerekir. Bugün Kayserispor N'tep Antalyaspor Gelson Dala'yı açıklıyor şu ortamda da bu tarz kaliteli isimler geliyorken yabancı kuralı konuşulması da çok garip önceden kaliteli oyuncu gelmiyor diye sitem ediyorlardı şimdi kaliteli yabancılarda geliyor ama Bein kaldığı sürece getirmeleri imkansız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt