Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaklasik 12-13 katimiz kazaniyorlar yani.Manchester United Chevrolet dan yaklaşık 65 Milyon € alıyor yıllık.
Sıradan insanların adını bile duymadığı o kadar büyük firmalar var ki. Bilinirliğin artması eğer sana para olarak dönecekse önemlidir. Hiç kimse namım yürüsün diye reklam vermez.reklam ve sponsorluk harcamalarının getirisi oyle 5 milyon verdim 10 milyon kazandım diye hesaplanmaz. oyle hesap edersen zaten sponsorluga harcanan para cope giden paradır sonucuna ulasırsın cunku karlılıga pozitif etkisi yoktur. ama bilinirligini ve pazar payını korumak icin yapmak zorundasın. rakibin reklama 5 milyon harcıyorsa sen de harcarsın, sonucta ikiniz de zarar edersiniz ama bir nevi game theory yani yapmamayı goze alamazsın.
Sony
Samsung
Fly Emirates
Etihad
Gibi Sponsorlar istiyoruz
Forma daha güzel durur.
Bir de pizzalara futbolcularımızın ismini verirlerse muazzam olur.Bundan sonra Galatasaray'ı izlerken maçın zevksizliğinden sıkılıp bari bir pizza yiyelim de keyfimiz yerine gelsin diye Terra'dan pizza ısmarlarız.
Çok iyi taktik Pizzacı açısından. Güzel futbol oynasak kimsenin aklına pizza gelmez. Ama bu leş futbol ile pizzacı köşeyi döner.
oyle degil iste. yukarda bir arkadas yazmıs manu chevroletten 65 m eur alıyor diye. sanıyor musun ki chevrolet bu parayı veriyor cunku bu sponsorluk sayesinde 65 milyondan fazla kar ediyor. heriflerin yıllık 1 milyar eur reklam butcesi var. butceyi harcayacak yer arıyorlar.Sıradan insanların adını bile duymadığı o kadar büyük firmalar var ki. Bilinirliğin artması eğer sana para olarak dönecekse önemlidir. Hiç kimse namım yürüsün diye reklam vermez.
O yüzden reklam yapıldığında, bu işin uzmanı kişiler ciroya yansımasının ne olacağını tahminen ortaya koyar ona göre bütçe ayırılır.
SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir de pizzalara futbolcularımızın ismini verirlerse muazzam olur.
Düşünsene maç esnasında sinirli bi şekilde pizza sipariş veriyorsun. "Alo bana bi tane o a.k. Belhanda pizzasından yollayın."
sent via GSC