Teşekkürler Mancini

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DlOO-EkdTCM[/media]

teşekürler sinyor iyi kötü bir sezon geçirdik adamlığınla samimiyetinle anılacaksın.

1 eksik takımdan da 4 yedi.

bos bi mesaj,

ya da maci izlemedin

realin 3-4 sutu vardi zaten, mac 1-1'e gelmisti iyide oynuyoduk. eray denen karpuzcu ortasahadan gol yedi. (uzerine gelen bi top idi) diger yedigi gollerin hepside uzerine gelen toplardi. O macta mancini yedirmedi Eray yedirdi.

Kasimpasa maci dersen o bi nebze daha kabul edilebilirdi. Ama ondada eyyam vardi.

TR kupasını kazanmak sikeçiler için başarı. Gruptan çıkmamıza kötü hava şartlarına Drogba ve Sneijder'e borçlu.

9 senedir alamiyon, kupa kupadir

bunu platini bile demisti, gsnin basarisini golgelemenize gerek yok, o zeminde juventus oynadida galatasaray oynamadi mi? diye. tamamen tarafsiz bi yorum. Platini terimci ya da aysalci olmadigina gore gayet guzel bi yorum. hem kotu sartlar olmadan once, yani gece yarim kalan macta gayet iyi ve baskili baslamistik. bizi durduran kotu zemin oldu asil

o zaman 2 sezon onceki sampiyonlukta musleranin parmaklari sayesinde diyebiliriz

bos bi mesaj,

ya da maci izlemedin

realin 3-4 sutu vardi zaten, mac 1-1'e gelmisti iyide oynuyoduk. eray denen karpuzcu ortasahadan gol yedi. (uzerine gelen bi top idi) diger yedigi gollerin hepside uzerine gelen toplardi. O macta mancini yedirmedi Eray yedirdi.

Kasimpasa maci dersen o bi nebze daha kabul edilebilirdi. Ama ondada eyyam vardi.

6 yediğimiz maçta benzer sebeplerden o hale gelmedi mi recepdash,eboue dany sağolsun iki gol hediye ettiler,1-0 ken burak dokunsa gol olacak pozisyonda dışarı vurdu amrabat ortasında, ayrıca deplasmandaki maçta 1-1 ken umutun golünü yedi yan hakem ofsayt diye, iki maçta da farklı yenilgiyi haketmedik hocalık bir durum yok bence realle oynuyorsun sonuçta atleticoya bayerne 4 atıyor adamlar

TR kupasını kazanmak sikeçiler için başarı. Gruptan çıkmamıza kötü hava şartlarına Drogba ve Sneijder'e borçlu.

O mantığa göre sınayder'de o golü kötü hava şartlarına borçlu. Yoksa atamazfı dangoz. Bu arada juve kötü hava şartlarında oynarken biz de dünyanın en mükemmel zemininde oynuyorduk tabi.. Dün mesela basket maçını kazandık ama ergin ataman'ın hiçbir katkısı yok. Tamamen kötü hava şartlarından yoksa tırt.

9 senedir alamiyon, kupa kupadir

bunu platini bile demisti, gsnin basarisini golgelemenize gerek yok, o zeminde juventus oynadida galatasaray oynamadi mi? diye. tamamen tarafsiz bi yorum. Platini terimci ya da aysalci olmadigina gore gayet guzel bi yorum.

o zaman 2 sezon onceki sampiyonlukta musleranin parmaklari sayesinde diyebiliriz

Yahu Mancini çok kötü bir TD nokta. Mancini gelmeden öncede böyleydi bundan sonrada böyle olacak.

bos bi mesaj,

ya da maci izlemedin

Bomboş bir post.Aynı mantıkla 6 yediğimiz maçın ilk 30 dk'sın da tek kale oynadık.Eboue saçma sapan yere attı kendini adamlar daha pozisyona girmeden golü buldu.Burak bomboş kafayı kaçırdı ....Bahane bulucaksak bahane çok.

Mancini'yi savunanları ciddiye almayacaksın. Sadece yaptığı oyuncu seçimleri ve ilginç oyuncu değişilikleri ne kadar kötü bir TD olduğunu gösterir Galatasaray için konuşmuyorum.

Mancini'yi savunanlar gitsin bale filan izlesin.

150920122344071225411_2.jpg

Mancini'yi savunanlar gitsin bale filan izlesin.

Ya hacı mantıklı tartışmaya girsen zaten millet bir şey söylemez ama bahane çok komik. Sınayder o golü atmasa şöyle olurdu, yok hava şartları kötü olmasa böyle olurdu diyorsun. Yahu bu adamlar iyi hava şartlarında neden kopenag'ı ve reali yenemedi ozaman. Nerdeydi drogba v sınayder. Başarıyı takıma, yenilgiyi hocaya yüklemekten vazgeçin.

6 yediğimiz maçta benzer sebeplerden o hale gelmedi mi recepdash,eboue dany sağolsun iki gol hediye ettiler,1-0 ken burak dokunsa gol olacak pozisyonda dışarı vurdu amrabat ortasında, ayrıca deplasmandaki maçta 1-1 ken umutun golünü yedi yan hakem ofsayt diye, iki maçta da farklı yenilgiyi haketmedik hocalık bir durum yok bence realle oynuyorsun sonuçta atleticoya bayerne 4 atıyor adamlar

kesinlikle, fatihin 6 yedirdigi macta hak etmemisti zaten. Sorun hak edip etmemesi degil zaten. burak o golu adam insan gibi atabilse, defans gol hediyesi vermese belki yine yenecekti reali. benim kizdigim nokta reale karsi haddini bilmeyerek oynamak. herkes dedi, real madridi gomduk sahasina cikamiyolar falan diye. aslinda alakasi yok onlarin oyun plani o sekilde. geride bekleyip 3 kisiyle hizlica cikip vuruyolar. Bayern'e de oyle yaptilar. biz ortasinif bi takimiz, reale karsi nasil oynamaliyiz dersen ortasinif takim gibi oynamaliyiz. Mesela Lyon-Real maclarinin hepsini izle. hazirlik maclari dahil 5-6 mac yaptilar. Real madrid hic birindede yenemedi hatta elendi. mesela anadolu takimlarida arenada kafa kafaya oynarsa bizden fark yerler. haddini bildikleri icin en fazla 3 ile siyriliyolar. birde mac 4-0 5-0'a gelmis hala 11 kisi ile hucum edip, dagilan defans ile sorun yasiyoduk.

bak o mactan once bi arkadasa dedim bak olm biz fark yicez bu sekilde, herifler dunyanin en ii 2 kanatiyla oynucak arkalarinda bek var. bizde kenarlar lombur lombur acik dedim. inanmamisti, sonra ilk golu bi yedik aha dedim seyi yedik. mactan bi kac gun sonra bunu yazdi

10462480_640422952708964_1116415546063557352_n.jpg

sonucta ben bunu gorebiliyosam ordaki adamda gorebilmeli

Yahu Mancini çok kötü bir TD nokta. Mancini gelmeden öncede böyleydi bundan sonrada böyle olacak.

ha bu sekilde dersen saygi duyarim, kotu zemin falan dersen sacma bulurum. Kotu diyosan fikrini degistirmek icin dayatma yapmam.

Ya hacı mantıklı tartışmaya girsen zaten millet bir şey söylemez ama bahane çok komik. Sınayder o golü atmasa şöyle olurdu, yok hava şartları kötü olmasa böyle olurdu diyorsun. Yahu bu adamlar iyi hava şartlarında neden kopenag'ı ve reali yenemedi ozaman. Nerdeydi drogba v sınayder. Başarıyı takıma, yenilgiyi hocaya yüklemekten vazgeçin.

Yahu ne alakası var. Ben tek maç için konuşuyorum. İtalya liginin kalitesi zaten ortada. Juventus'u eleyip üst tura çikmamız o kadar büyük bir başarı değil. Asıl Chelsea karşısında oynanan 2. maç utanç verici. Ben Mancini'nin gelmesi ile geçen sezon zaten hiç birşey beklememiştim. Maalesef haklı çıktım.

mancini istediği transferleri yaptığı adeta sınırsız bütçe ile kurduğu takımla gruptan çıkamadı ve ligde 15 puan fark yedi önceki yılda mucize eseri oldu bence doğru yaptık seneye daha kötü olurdu en azından iyi anıları olacak

Yahu ne alakası var. Ben tek maç için konuşuyorum. İtalya liginin kalitesi zaten ortada. Juventus'u eleyip üst tura çikmamız o kadar büyük bir başarı değil. Asıl Chelsea karşısında oynanan 2. maç utanç verici. Ben Mancini'nin gelmesi ile geçen sezon zaten hiç birşey beklememiştim. Maalesef haklı çıktım.

tek mac uzerinden celsi karisinda oynanan oyuna bahane buluyosan git braga cluj maclarina bak terimin. hani illa tdleri yaristiriyosak onunda var sacma malari ezik oynattigi maclar

bi kere celsi karisinda oynayan bi cok takim oyle. pozisyon uretmekte zorlaniyor. atlet-celsi macina bak ispanyadaki mesela

Geri
Üst Alt