FatihDerin
Cezalı
- 7 Temmuz 2011
- 3.536
- 1
- 998
Iste bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 eksik takımdan da 4 yedi.
10 SENEDIR ALINAMAYAN TR KUPASINI ALDIRDI
6 YIYEN ZAYIF TAKIMI ZOR GRUPTAN CIKARDI
TR kupasını kazanmak sikeçiler için başarı.Gruptan çıkmamıza kötü hava şartlarına Drogba ve Sneijder'e borçlu.
bos bi mesaj,
ya da maci izlemedin
realin 3-4 sutu vardi zaten, mac 1-1'e gelmisti iyide oynuyoduk. eray denen karpuzcu ortasahadan gol yedi. (uzerine gelen bi top idi) diger yedigi gollerin hepside uzerine gelen toplardi. O macta mancini yedirmedi Eray yedirdi.
Kasimpasa maci dersen o bi nebze daha kabul edilebilirdi. Ama ondada eyyam vardi.
TR kupasını kazanmak sikeçiler için başarı. Gruptan çıkmamıza kötü hava şartlarına Drogba ve Sneijder'e borçlu.
9 senedir alamiyon, kupa kupadir
bunu platini bile demisti, gsnin basarisini golgelemenize gerek yok, o zeminde juventus oynadida galatasaray oynamadi mi? diye. tamamen tarafsiz bi yorum. Platini terimci ya da aysalci olmadigina gore gayet guzel bi yorum.
o zaman 2 sezon onceki sampiyonlukta musleranin parmaklari sayesinde diyebiliriz
bos bi mesaj,
ya da maci izlemedin
realin 3-4 sutu vardi zaten, mac 1-1'e gelmisti iyide oynuyoduk. eray denen karpuzcu ortasahadan gol yedi. (uzerine gelen bi top idi) diger yedigi gollerin hepside uzerine gelen toplardi. O macta mancini yedirmedi Eray yedirdi.
Kasimpasa maci dersen o bi nebze daha kabul edilebilirdi. Ama ondada eyyam vardi.
Mancini'yi savunanlar gitsin bale filan izlesin.
6 yediğimiz maçta benzer sebeplerden o hale gelmedi mi recepdash,eboue dany sağolsun iki gol hediye ettiler,1-0 ken burak dokunsa gol olacak pozisyonda dışarı vurdu amrabat ortasında, ayrıca deplasmandaki maçta 1-1 ken umutun golünü yedi yan hakem ofsayt diye, iki maçta da farklı yenilgiyi haketmedik hocalık bir durum yok bence realle oynuyorsun sonuçta atleticoya bayerne 4 atıyor adamlar
Yahu Mancini çok kötü bir TD nokta. Mancini gelmeden öncede böyleydi bundan sonrada böyle olacak.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=DlOO-EkdTCM[/media]
teşekürler sinyor iyi kötü bir sezon geçirdik adamlığınla samimiyetinle anılacaksın.
Bomboş bir post.Aynı mantıkla 6 yediğimiz maçın ilk 30 dk'sın da tek kale oynadık.Eboue saçma sapan yere attı kendini adamlar daha pozisyona girmeden golü buldu.Burak bomboş kafayı kaçırdı ....Bahane bulucaksak bahane çok.
Ya hacı mantıklı tartışmaya girsen zaten millet bir şey söylemez ama bahane çok komik. Sınayder o golü atmasa şöyle olurdu, yok hava şartları kötü olmasa böyle olurdu diyorsun. Yahu bu adamlar iyi hava şartlarında neden kopenag'ı ve reali yenemedi ozaman. Nerdeydi drogba v sınayder. Başarıyı takıma, yenilgiyi hocaya yüklemekten vazgeçin.
Yahu ne alakası var. Ben tek maç için konuşuyorum. İtalya liginin kalitesi zaten ortada. Juventus'u eleyip üst tura çikmamız o kadar büyük bir başarı değil. Asıl Chelsea karşısında oynanan 2. maç utanç verici. Ben Mancini'nin gelmesi ile geçen sezon zaten hiç birşey beklememiştim. Maalesef haklı çıktım.