Teşekkürler Mancini

Karakteri çok sağlamdı.Bizle futbol anlayışı pek uyuşmadı tabi sorunun onda değil malesef ülkemizde olduğunu düşünüyorum ben.Umarım ileride büyük başarılar elde eder.

Mancini´ye 2 sene sampiyon olmus takimi zar zor ikinci yaptigi icin tesekkür edenler bir gram samimi ise ben disimi kirarim... Mancini´ye neden tesekkür edilir ? Fatih Terim´e bazilarinin nefret ve inadi... Ve bu yazida bile taha buraya kadar geliyor o pis koku...

Cluj´a laf edersiniz, ama Cluj gitti o sene Old-Trafford stadinda Manchester United gibi takimi yendi... Juventus sagolsun Cluj kadar puan alamadi, o yüzden 6-7 puan ile cikmayi basardik gruplardan. Zaten o olmasa tamamen fiasko bir sezon gecirdigimiz asikar. Oysaki grupatan cikmayi garantilemis, bir kac yedek ile sagaya cikmis, 10 kisi kalan Real Madrid ile berabere kalip Kopenhag´i deplasmanda yensek, o son maca bile kalmicakti... O kadar kötüydü Juve bu sene CL´de...

Sagol Mancini... Bizi bir kademe asaga cektigin icin cok tesekkürler... "5 kere üst üste sampiyon olucaz" modundan "Her sene sampiyonluk beklenmez" moduna indigimizi cok az insan fark etti...

Yinede tazminatini biraktigin icin kutluyorum... Demekki kariyerin paradan önemliymis...

Kimse ne derse desin oynattigi futbol berbatti ama ikinci fatih terim doneminden kat kat daha basariliydi oysa 2004 te terim kahraman gibi ugurlandi mancini ise hain gibi!!

Ikinci döneminde Fatih Terim ilk sezon 79 puan ile ikinci oldu... Bu Mancini icin basaridir tabiki bazilarinin burada yazdigi gibi ama Terim icin basarisizlik... :) hehe

adamın dibisin mancini madrid juve gibi ölüm grubundan çıkardın bizi hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz yolun açık olsun.

Bagrimiza bastigimiz, imparator diye sahip ciktigimiz, ama bizim hayallerimizi ve sevgimizi satıp bizi arkadan vuran Fatih Terim adlı herif Mancini hocadan biraz adamlik ve efendilik dersi alsın bence. Herifi yuhladığımız ve Fatih Terim Fatih Terim diye bagirdigimiz halde adam kibarca taraftar eleştirebilir onlarin en dogal hakkı deyip kin tutmadı bizlere. Küsmedi. Tam tersine giderken GS taraftarı mükemmel ,takimlarina sahip cikmaya devam etsinler dedi. Yok arkadaş, kültürlü saygılı efendi adamlar başka oluyo. Tazminat için kovdurmak istiyo kendisini diyenleri de resmen utandirdi. Inşallah birgün tekrar Galatasarayda hoca olarak görev alır. Ben kendisini çok sevdim. Hersey icin Teşekkürler Büyük insan!!!

Mancini bugun yine konusmus, Galatasaray i hep takip edecegim ve cok guzel/ozel bir kulub Galatasaray demis, Drogba icin de cok klas bir futbolcu, onu alan kulub en az 20-25 macta onu kullanabilir dedi..

Sakin ol adaşım

Yarim Sezonda Geldi.

-Antalya Cup Kazandiran

-Turkiye Kupasi kazandiran

-Ligde 5-6 Attiran

-Şampiyonlar Ligi Ölüm grubundan Çikartan

-Sneijderi kazandiran

Bir Teknik Direktördü.

Bir Şampiyon yapamadi diye yollandi İnsallah seni Aramayiz Mancini Hoca :(

Geri
Üst Alt