Teşekkürler Mancini

Cok kötü bi teknik direktör´dür kendisi. Inter Mailand´da büyük takimlar sike´den yaralanmisken bos meydani kullandi ve Manchester City ile yaklasik 750.000.000 € harcayarak bala mala Sampiyon oldu.

Bizdede dogru dürüst yaptigi birsey yoktu.

Ama adamligina laf edemem. Aslinda o gittiginde ki almadigi paralar onun anasinin ak sütü gibi helaldir. Ben olsam son kurusuna kadar sömürürdüm. Madem öyle kontrat veriyorsunuz bana, madem beni malzeme gibi kullandiniz, o zaman ben alirim o parayi kardesim.

Hadi diger görevlerinde bol basarilar yaqisiqli.

Dramatize etmeye de lüzum yok.Beyefendiliğiyle hatırlayacağım ama bu sene, bu kangreni sene başından kesmek çok akıllıca oldu.Kendisiyle bir geleceğimiz olmayacaktı.

terbiyesiz ben mi oluyorum.

kandil günü terbiyesizliğin dibine vuruyor herif cevap verince terbiyesiz biziz.

kaybol şurdan

fenerbahce gibisin, uste cikmaya calisiyon ama ben elitlik yapacak biri degilim

kandil gunu terbiyesizligin dibine vuran sensin. tartisma baslatan mesaj aha bu

bu ne mancini sevdası olum mancini bişey mi yaptı size doğruyu söyleyin

turkcede bu cumlenin anlamini hepimizde bal gibi biliyoz.

onu o şekilde anladıysanız sizin sorununuz.

espiri manalı birşey yazdım ciddiye almışsınız çocuk gibi.

arkadasim o seviyede bi espri yapacak kadar samimiyetin yok. ustelik metinlerdende gulucuk koyulmadigi surece espri olup olmadigi asla belli olmaz.

2-2'lık juve deplasmanı haricinde pek bir şey kattığını düşünmüyorum, o maç haricinde aynı skorları yine alırdık. Takımı o kurmadı falan konularına hiç girmeden herşey için kendi adıma teşekkür ediyorum.

parator dıyenler acaba terım kac para tazmınat almıs bılıyorlar mı bılıosanız bı soyleyınde bızde ogrenelım..

tsk mancını gıttıgın ıcın daha fazla kanser etmedıgın ıcın ceyhunu ızlettırmedıgın ıcın bb

Roberto Mancini adı da soyadı da karekteri de klas adamdı ben gerçekten seviyordum mancini hocayı gerçekten takımı sahiplenmiş birşeyler yapmaya çalışıyordu ama bazı oyuncular takımı sabote ederek mancini hocanın gitmesine sebep olmuştur. Kalsaydı daha güzel işler yapabilirdi çünkü istedikleri oyunculardan nerelerde ne tür eksiklikler var bildiği açık..

9 milyon Euro gibi bir parayı bırakarak, dostane bir şekilde ayrılmış olmasından dolayı bile teşekkürü hak ediyor hoca. Umarım Galatasaray'ı ve taraftarımızı hep iyi bir şekilde anımsar. Allah yolunu açık etsin. Dilerim gidişi Lucescu'nun gelişine sebep olur.

yazıklar olsun bu camiaya.. fenerasyon ve medya el birliğiyle ve spor politikası olmayan bir hükumetin duyarsızlığıyla birlikte; yabancı sınırıydı, çarşamba

kupa maçı cumartesi lig maçıydı, aptal aptal yorum yapan soru soran gastecisiydi , başkasına gıkı çıkmyayan manciniye istifa diye bağıran gafil seviyesiz ve

sevgi yoksunu taraftar kümesiydi, geceleri lindaların peşinde koşan topçusuydu, her yağışta bataklığa dönen stadıydı, parasını fenenre saklayan yayıncı

kuruluşlarıydı ve daha birçoğuyla beraber, derken sonunda manciniyi göndertmeyi başardılar. 2 sene şampiyon olmuş üst üste 2 sene şl de gruptan çıkmış -ki

gerçek rekor budur- başkanını postalamaya kalktılar. bu zihniyetle bu prensipsizlikle bu kıytmetbilmezlikle klubün başkanı bile mücadele edemeyeceğini, 2

sene sonra başkanlığı bırakacağını ifade ederken mancini gibi dünya markası bir hoca niçin kalsın. tebrikler...

abi biz alistik, kaliteli adamlar bile fazla... bizi costuracak, yalanlar söylecek adamlar lazigm, cünkü gercekleri hic sevmiyoruz.

Lucescu yu neden kovduk ? daha defans, daha zeki, fazla su bu palavra atan, show yapan adam degildi, kimse öyle pek isinmamisti ona, biz yine elleri ve tek göz hareketi ile taktik degistiren adam i istedik, gel her mac sonrasi show yap hoca filan adamlara bayiliyoruz...

Bu taraftar Sneijderi yollamak istedi 4 hafta sonra... yani neyini konusuyoruz ? Sabir denen bisey yok, hele ki Mancinin basarisizlik bir olayi da yoktur. TFF + Fatih Terim + Tayip + Türk Sponsorlar + Lig TV + en az 13 baska Futbol Takimi bize karsi oyun oynuyorlar, ve biz hala normal mis gibi karsiliyoruz adama suc atiyoruz. O parayi alsaydi da, hakki olurdu...

diger takimlar da geri gider, ama bir adim geri, iki adim ileri... biz yine basladik iki adim geri, bir adim ileri gitmeye... lanet olsun su takima sevgim den, yoksa mantikca git avrupa dan sec bir 7-8 sirada olan ligte bi takim, bekle bi kac sene, ve bizi hemen yine geceler... Dortmund da iflas ediyordu simdi nerde ler...

parator dıyenler acaba terım kac para tazmınat almıs bılıyorlar mı bılıosanız bı soyleyınde bızde ogrenelım..

abi biz alistik, kaliteli adamlar bile fazla... bizi costuracak, yalanlar söylecek adamlar lazigm, cünkü gercekleri hic sevmiyoruz.

Lucescu yu neden kovduk ? daha defans, daha zeki, fazla su bu palavra atan, show yapan adam degildi, kimse öyle pek isinmamisti ona, biz yine elleri ve tek göz hareketi ile taktik degistiren adam i istedik, gel her mac sonrasi show yap hoca filan adamlara bayiliyoruz...

Bu taraftar Sneijderi yollamak istedi 4 hafta sonra... yani neyini konusuyoruz ? Sabir denen bisey yok, hele ki Mancinin basarisizlik bir olayi da yoktur. TFF + Fatih Terim + Tayip + Türk Sponsorlar + Lig TV + en az 13 baska Futbol Takimi bize karsi oyun oynuyorlar, ve biz hala normal mis gibi karsiliyoruz adama suc atiyoruz. O parayi alsaydi da, hakki olurdu...

diger takimlar da geri gider, ama bir adim geri, iki adim ileri... biz yine basladik iki adim geri, bir adim ileri gitmeye... lanet olsun su takima sevgim den, yoksa mantikca git avrupa dan sec bir 7-8 sirada olan ligte bi takim, bekle bi kac sene, ve bizi hemen yine geceler... Dortmund da iflas ediyordu simdi nerde ler...

Evet Fatih Terim´i show yaptigi icin istiyoruz, 8 senede 6 sampiyonluk yasattigi icin degil... Bu yönetim ne kadar vizyonsuz oldugunu Terim´i göndermek ile gösterdi, Mancini´nin de gidecegi sapan gibi ortadaydi...

Fatih Terim iki sene kaldi, cünkü iki sene basarili oldu. Sözde basari degil , gercek basari. 2011´de FB sampiyon olsaydi zaten gitmisti...

Mancini´yi kandirdilar transfer bütcesi konusunda, Adam kariyerini düsündügü icin "kacti"... Gelecekteki kariyerini riske etmemek icin, 9 Milyon avro tazminati kabul etmedi..

Biz 1993 den beri 50 % ´den fazla sampiyon olmus bir takimiz... bizde mi "oyunlar oynayarak" aldik o sampiyonluklari ? Birde uzaylilari katsaydin tam olacakmis. Bu ligi almanin kurali buysa, bizde ozaman ayak oyunlari ile mi basarili oluyoruz ? Sempati duydugunuz antrenör basarili olmadiysa yillardir bin tane bahane üretiyorsunuz...

Evet Türk futbolun´da cok sey eksik... Evet biz Avrupa´da büyük bir takim degiliz. Ama seninki tamamen yabanci hayranligi... Bizi batirip giden, ve simdi ancak Arap ülkelerinde calisan o avatarindaki adamdan belli.

Fatih Terim gibi sovmenleri seviyoruz diyorsun, sonra gidip sadece ve sadece reklam ve ismi yüzünden alinan (sov) Mancini´ye sariliyorsun... Olmuyor iste...

Fatih Terim sovmen degil... Obradovic gibi bir antrenör kendisi, yeri geldiginde patlar yeri geldiginde sükunetini korur. Ne yapacagini biliyor, nasil basarili olacagini biliyor... Sadece yanlis Ülke´de ve yanlis pasaport ile dogdu.

Ne için teşekkür ediyoruz anlamadım ben? GS'ı zar zor 2. yaptığı için mi? Kasımpaşa'dan 4 tane yediğimiz ve rezalet futbol oynadığımız için mi? Semih'i sağbek, Sabri'yi solbek oynatıp Ceyhun'u Yaya Toure sandığı için mi??? Sadece şunun için teşekkür edebilirim, paragöz bir adam değilmiş, helal olsun! Türkiye futbol direktörü denen paragöz örnek alsın biraz...

Burda Fatih Efendi'yi savunanlar var..

Takımın içini mahvedip harap içinde bıraktığı için Mancini toparlayamadı...

Adam hiç alışık olmadığı bir ligte yarım sezon da 2.lik + kupa getirdi bu kadar doymuş bir takıma.

Yönetimle tersleşmemek için bıraktı. Adamlık bu işte , kendini düşünürek ilk fırsatta kaçmak değil

Cok kötü bi teknik direktör´dür kendisi. Inter Mailand´da büyük takimlar sike´den yaralanmisken bos meydani kullandi ve Manchester City ile yaklasik 750.000.000 € harcayarak bala mala Sampiyon oldu.

Bizdede dogru dürüst yaptigi birsey yoktu.

Ama adamligina laf edemem. Aslinda o gittiginde ki almadigi paralar onun anasinin ak sütü gibi helaldir. Ben olsam son kurusuna kadar sömürürdüm. Madem öyle kontrat veriyorsunuz bana, madem beni malzeme gibi kullandiniz, o zaman ben alirim o parayi kardesim.

Hadi diger görevlerinde bol basarilar yaqisiqli.

Avrupa'lilar bakinca mancini basarili olmustur diyecekler. Takimi ölüm grubundan cikarmis, kupayi kazanmis, ligde 2. olmus. Avrupali bir takim böyle hocayi asla yollamazdi (bknz man city).

Ama bizde mantalite farkli. Bir yandan ofansif ve baskili futbol istiyorlar (terim), diger yandan defansif ve basariya endeksli (luce) istiyorlar.

Bence mancini ozellikle genclerimize cok sey katabilirdi. Ornegin imp terim kac kere genclere sans verdi? Mancini kupada hic korkmadan butun gencleri oynatti (oguzhan, ibrahim coskun, berk vs). Birden herkes ibrahim coskun fani oldu. Mancini olmasa ibrahim coskun denen yetenek silinip giderdi, kimse tanimazdi.

Aysal bence mancini'nin oynattigi futboldan rahatsiz oldu. Oysa imp terim'den sonra tam ihtiyacimiz olan adamdi: kontrollü ve defansif bir oyun.

1 sene daha kalsaydi ak mi kara mi görecektik. 1 sene daha kalmasini cok isterdim. Simdi hep muamma kalacak. Maalesef bizde gerekli sabir yok.

Geri
Üst Alt