GSC Haber Teşekkürler Muslera

son maci izlemek fena yapacak herkesi. Muslera mertens ve muhtemelen osimhen vedalari…

Friends dizisini izleyenler bilir.

Dizinin sonunda herkes evin anahtarını bırakıp iniyor son kez hep gittikleri cafe’ye.

Muslera’yı bugün veda ederken görünce aklıma gelen Friends’i bana defalarca izleten o duygunun aynısı oldu.

Hiç bitmesin istediğin şeyler bitince başardıklarına bakıp gururla ama hüzünlü veda ederken yaşadığın o çocuksu his.

Bu bir veda değil biliyoruz çünkü tekrar başlayacağız seninle birlikte sevinip üzülmeye.

O güne kadar kendine iyi bak efsane.

Seninle birlikte sevindik burada birlikte büyüdük, yaşlandık. Sen sakatlanınca ağladık, sakat elin ile oyna diyen eşin özel eldiven örerken doldu gözlerimiz.

Kazandığın değil bize kazandırdığın her şey için çok teşekkürler.

Büyük kaptan Bülent’in yanına en az onun kadar büyüğü geldi.

Tekrar geleceğin güne kadar elveda.

güle güle kaptan, efsanemiz olarak kalacaksın

Kırılması çok zor bir rekor. Emeğine sağlık. İçim burkuldu yazarken. Gençliğim seninle geçti neredeyse. Herşey için teşekkürler kaptan

Kaptan keşke bu sözleri sana yüzyüze söyleyebilseydim.

96-2000 benim gençliğimin ilk yılları idi. Aynı zamanda belki de en mutlu olduğumuz yıllardı. Hagimiz vardı ve dünyaya meydan okurduk. Hagimiz vardı başka hiçbir şeye ihtiyacımız yoktu.

O bırakınca dünyam yıkılmıştı. Sanki sonsuza kadar 10 numara O kalacaktı. Nasıl artık olmazdı?

Yıllarca atamadım o psikolojiyi.

Sonra sen geldin. İyi ki geldin. Gelmeden de çok istediğim kaleciydin. Ama geçen 14 yıl içinde gördüm ki sen sadece kaleci değilsin. Kaptansın.

Ve bu 14 yılda bende yine o his uyandı. Bizim Musleramız var dünyaya meydan okuyabiliriz. En kötü anımızda Muslera elleriyle bizi kurtarır. Musleramız var bizim gerisi önemli değil.

Belki bu yazıları okuyanlar ölecek, sen öleceksin, ben öleceğim. Ama torunlarım senin adını bilecek. Çünkü onlara seni anlatacağım.

Yani sen ölene kadar değil öldükten sonra dahi Galatasaraylıların kaptanı olacaksın.

Seni Çok Seviyoruz Kaptanım!!!

Yaşattığın tüm güzellikler icin teşekkürler kaptan. Bu kulübün sembol ismi oldun. Ülke tarihine geçtin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni cok seviyoruz. Kendine iyi bak kaptan, bir gun tekrar bizimle beraber olacagindan suphemiz yok.

Geri
Üst Alt